Αγορασα κι εγω προχτες τον Argus. Τον συνδεσα με 4πλο diseqc (astra, hotbird, και κινητο στη θεση 3) και δουλευει μια χαρα και αξιοπιστα. Η εικονα ομως δεν με ενθουσιασε, παρολο που ειναι συνδεδεμενος με HDMI εχει ελαφρως χειροτερη εικονα απο οτι ο 7020 με scart-RGB. Παντως τον θεωρω τιμια προταση με φιλικο μενου και ιδανικο για να μπει καποιος στη δορυφορικη ληψη ενεκα της αναγκης αγορας δεκτη για τα επιγεια. Αν ειχε κανενα προγραμματακι για τις λιστες καναλιων θα ειχε ενα + ακομα απο εμενα.
Λογω της δυνατοτητας που δινει για την αναλυση εξοδου, θελω να δοκιμασω να το συνδεσω με PC monitor ωστε αν δουλεψει, εφυγε για τη κρεβατοκαμαρα με τη παλια 19αρα LCD...
Την μεγάλη διαφορά θα την δεις φυσικά στα HD κανάλια και σε μερικά πολύ καλά SD. Στα υπόλοιπα, ιδίως αν έχεις τηλεόραση με καλό scaler, θα τα δεις λίγο χειρότερα μιας και η χαμηλή ποιότητα του σήματος εισόδου δεν μπορεί να διορθωθεί με το τίποτα.
Όπως λες ο δέκτης είναι, πολύ κατ'εμέ, τίμιος.
Για τα κανάλια δες το setedit. Έχει βγει η έκδοση 1.04.
Οταν λες χαμηλη ποιοτητα τι ακριβως ενοοεις για σταθμη?
Γιατι το μινι τυγχανει να εχει απο hardware πλευρα ενα απο τα καλυτερα SHARP tuner που κυκλοφορει στην αγορα και με πολλες προστασιες......
Ναι δεν ήμουν αρκετά σαφής. Εννοώ κανάλια με χαμηλό bitrate και ανάλυση. Μόνο σε μερικά από αυτά είχα καλύτερη εικόνα με το scaler της πάννυ, μέσω RGB tou DM500 αντί για το HDMI του μίνι.
Η διαφορά βέβαια ποτέ δεν με έκανε να χρησιμοποιήσω έναν από τους 2 αντί για τον άλλο.
παντα σε Sd καναλια-ειδικα χαμηλης ποιοτητας-παιρνουμε καλυτερη εικονα απο την scart εξοδο,παρα απο την hdmi.
δεν νομιζω να υπαρχει καποιος δεκτης που να κανει το αντιθετο...
Ετσι........
Αυτο εχω διαπιστωσει μετα απο πολλααααα πειραματα και εγω.....
Δεν νομίζω... σκέφτεται να τον φέρει αργότερα ίσως... εκτός και αν εννοούσες δείγμα...Οχι κυκλοφορει και εδω απλως δε τον εχουν παντου....
Η αντιπροσωπεια τον εχει παντως.....
Από 110 ευρώ (η καλύτερη τιμή) έως τα 140 ευρώ.Πόσο έχει ο mini sat IP στην Γερμανία?
Μηπως κατι δε παει καλα γιατι εχω παραλληλα συνδεμενο και τον 7020 και τον ΜΙΝΙ και ειναι πολυυυυ καλυτερη η εικονα του ΜΙΝΙ απο τον dream και με διαφορα...Μονο στον 7025 που τον εχω με πατεντα dvi μπορεις να πεις οτι εχει παρομοια εικονα.....
Δεν νομίζω να εχω κανει κατι λάθος. Βεβαια δεν εχω παιξει -ακομα- μεχρι αηδιας με συνδυασμους ρυθμισεων, αλλα γενικα ενω στον argus η εικονα εχει πιο ζωντανα χρωματα και καλυτερο μαυρο, στον 7020 ειναι overall πιο καθαρη και ποιοτική στα SD. Οσο για τα HD, θεωρω την εικονα ενα κλικ πιο κάτω απο το htpc με τη skystar -αλλα αυτο μου φαινεται λογικο διοτι αν φας 500 ωρες να καλιμπραρεις το pc, δεν το πιανει κανενας δεκτης. Ομως ο argus εχει οντως απιστευτα ευαισθητο tuner.
Τελος, οι αλλαγες καναλιων μου γινονται ταχυτατα αλλα ειναι λιγο αβολος ο τροπος που εμφανιζονται στο menu.
Το ιδιο εχω να πω και το 7ημερο epg της digea, κανονικα θα επρεπε να βγαινει με 2-3 κλικ το πολυ.
Μου θύμισε ο φίλος giorpap τον πρόπο που εμφανίζει ο δέκτης τις πληροφορίες του χ-ψ καναλιού.
Πρέπει αναγκαστικά να πατάμε INFO > INFO > Κόκκινο πλήκτρο.
Γιατί να μην είναι 3x INFO? Θα ήταν πολύυυυυυ πιο βολικό!
Ναι, έτσι θα ήταν πολύ πιο βολικό.1 info>μπαρες σηματος/τι παιζει τωρα και τι μετα
2 info> πληροφοριες προγραμματος.
3 info>πληροφοριες καναλιου
Επειδή τον σκαλίζω πολύ τον δέκτη και τα κανάλια... αρκετά συχνά.δεν το βρισκω και τοσο αβολο.
αλλωστε ποσο συχνα θα χρειστει να δεις πληροφοριες καναλιου...?
Ναι, έτσι θα ήταν πολύ πιο βολικό.
Ναι, έτσι θα ήταν πολύ πιο βολικό.
Επειδή τον σκαλίζω πολύ τον δέκτη και τα κανάλια... αρκετά συχνά.![]()
ΥΓ Και εμενα με info/info/red μου τα βγαζει Δημητρη Π.
Ποιο FW εχεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.