Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

:SFGSFGSF:

Και στο επισημο site http://argus-family.de/produktreceiverargusminiSATip.html υπαρχει η 1.1.70 / 12.8.2010.
Αντε να δουμε ποτε θα βγουν οι ανεπισημες με HD μενου και λοιπα εργαλεια. Σε αναμονη ακομα...

Τι εγινε με τους ανεπισημους; Διακοπες ειναι;
Και στο ichliebe ακομα την προβληματικη 1.1.54 εχει, σχεδον 2 μηνες... Μηπως το ichliebe (το team που... μαστορευει) μας αφησε χρονους; 2 μηνες χωρις να βγει διορθωμενο FW που να δουλευει τουλαχιστον η lan; Δεν ειναι περιεργο;

Είναι σε διακοπές όντως...
Από Δευτέρα επιστρέφουν και αναμένουμε τα νέα .. Ίσως και νωρίτερα..

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Quote:Originally Posted by greekgreek
Έχει δουλέψει κάποιος τον 2in1 με DiSEqC 8 / 1 ή 10/1 ;
Συνεργάζεται καλά με τέτοιους διακόπτες ο 2in1;

Με αυτούς συνεργάζεται άψογα!!!
Τους Spaun αντιπαθεί μόνο...

Και με τον 16/1? (Τον Emp Centauri εννοω)

Και επισης, αλλοι δεκτες της Edision εχουν αυτο το χαρακτηριστικο? Της καλης λειτουργιας με τετοια πολλαπλα diseqc? Και ο Piccollo, ας πουμε? Ειναι δηλαδη γενικο "χαρισμα" της εταιρειας?

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Και επισης, αλλοι δεκτες της Edision εχουν αυτο το χαρακτηριστικο? Της καλης λειτουργιας με τετοια πολλαπλα diseqc? Και ο Piccollo, ας πουμε? Ειναι δηλαδη γενικο "χαρισμα" της εταιρειας?
O mini σίγουρα...
Ο Trojan σε αντίθεση με τον mini συνεργάστηκε άψογα με τους Spaun....

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Με τον 10/1 Opticum = Τέλεια με 1.1
Με τον 8/1 EMP S.168 v1 = Μόνο σαν 1.2

Τον έχω αλλά αλλάζω τελείως εγκατάσταση και δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα.

Last edited:

Εγω εχω συνδεσει 2 διακοπτες (Best HQDS 81) 8 / 1 με ενα διακοπτακι 0-12V και παει σφαιρα!:violent-smiley-030:

Γνωρίζει κανείς ποιες είναι οι διαφορές της τελευταίας επίσημης έκδοσης (1.1.70) από την προηγούμενη;

Τον δουλεύεις έτσι ή έτσι δουλεύει καλά;
Καλά έκανες και με ρώτησες και έψαξα λίγο και είδα στο παρελθόν τι είχα ακριβώς γράψει στο SDTV για το 8/1.
Το σετάρισμα είναι πολύ δύσκολο να γίνει με 1.2

Πρόβλημα αντιμετωπίζω με το DiSEqC 8.1 (v1) που είναι πολύ δύσκολο να ρυθμιστούν οι πόρτες 5-6-7-8.
Οι πόρτες 1-2-3-4 αν ρυθμιστούν σαν DiSEqC 1.0 ή 1.1 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εναλλαγής καναλιών.
Αν θέλουμε να πάμε όμως από κανάλι από τις πόρτες 1-2-3-4 σε κανάλι στις 5-6-7-8,
ή δεν μπορούμε να πάμε ή αν πάμε δεν μπορούμε να γυρίσουμε πάλι πίσω και βλέπουμε NO SIGNAL.

Άρα αναγκαστικά το DiSEqC το 8άρι (v1) πρέπει να ρυθμιστεί σαν κινητό πιάτο.
Αυτό σημαίνει πως θα εμφανίζεται ένα μήνυμα κάθε φορά που πηγαίνουμε σε άλλον δορυφόρο, που θα λέει πως κινείται το πιάτο.
Να ξαναπώ όπως παραπάνω πως είναι πολύ δύσκολο να ρυθμιστούν οι πόρτες 5-6-7-8 σαν σταθερό πιάτο.
Αυτό ισχύει και αν βάλουμε την ρύθμιση κινητού 1.2 (για σταθερό πιάτο), είναι πάλι πολύ παίδεμα να ρυθμιστεί.

Στην πρώτη προσπάθεια μου να ρυθμίσω όλους τους δορυφόρους, δεν έβλεπε με τίποτα τον Turksat.
Μετά από reset όλων των ρυθμίσεων, καναλιών, κλπ... κατάφερα να ρυθμίσω σχετικά γρήγορα τον Turksat,
αλλά δεν μπορεί να βρει τον Sirius 5E και τον Eurobird 9E!

Θα τα καταφέρω να το κάνω με κάποιον τρόπο, αλλά είναι πολύ χρονοβόρο και οι ρυθμίσεις δεν πάνε όπως είναι κανονικά οι πόρτες.
Για να λειτουργήσει σωστά ο Hellassat 39E που είναι στην πόρτα 5, τον έχω βάλει σαν πόρτα 2 (DiSEqC 1.1) με ενεργοποιημένο το DiSEqC 1.2!
Τον Turksat που είναι στην πόρτα 7, τον έβαλα σαν πόρτα 3 (DiSEqC 1.0) με ενεργοποιημένο το DiSEqC 1.2!

h**p://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=12799.msg119198#msg119198

Καλημέρα! Υπάρχει κάποιο F/W που να δείνει δυνατότητα δικτύωσης δύο edision?

Κατέβασε από ichliebe.tv
Σε όλα τα ανεπίσημα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Μου έβγαλε και εμένα ASH ο mini μου :( Αν και διάβασα ποιο πάνω τις οδηγίες αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Απλά το συνδέω στο port ; Μετά τι ;

Μου έβγαλε και εμένα ASH ο mini μου :( Αν και διάβασα ποιο πάνω τις οδηγίες αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Απλά το συνδέω στο port ; Μετά τι ;

Πρέπει να περάσεις το λογισμικό μέσω της rs232 με null modem καλώδιο.
Στο site της Edision θα βρεις στα downloads τον απαραίτητο loader και το λογισμικό.

Πρέπει να περάσεις το λογισμικό μέσω της rs232 με null modem καλώδιο.
Στο site της Edision θα βρεις στα downloads τον απαραίτητο loader και το λογισμικό.
To null modem καλώδιο να υποθέσω ότι είναι κάτι ειδικό ; που θα το βρω ;

Στα καταστήματα που έχουν δορυφορικό εξοπλισμό, που κάνουν εγκαταστάσεις κεραιών, κλπ...
Ζητάς σειριακό καλώδιο και τονίζεις πως θες null modem για αναβάθμιση δορυφορικού δέκτη.

και σε καταστήματα υπολογιστών αλλά προσέχεις να μην σου δώσουν κάτι άλλο, γιατί οι άσχετοι πολλοί.

Εμένα προσπαθούσε να μου δώσει cross-over ethernet για null modem. Μεγάλη πλάκα.

Σε κατάστημα με δορυφορικά γιατί το πιο πιθανό σε μαγαζί με υπολογιστές να σου δώσουν σειριακό....