Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

To esteila arketa wra prin...
To gmail ap oso xerw den ypostirizei apostoli arxeiwn pantws , toulaxiston palia etsi itane.
An exeis allo email steilto se p.m na to xanasteilw

Το gmail υποστηρίζει κανονικά αποστολή συνημμένων αρχείων. Μπορεί να υπάρχουν άλλοι λόγοι, π.χ. το μήνυμα να πήγε στο spam, το αρχείο να είναι πολύ μεγάλο (αν και παίρνει άνετα 5-6 MB), ο λογαριασμός να είναι γεμάτος, κ.α.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Αν βαλεις την CCcam Amiko@Edision Mini 1.3.11 διάλεξε πλήρης και loader.

Τι λίστα με τα κανάλια που έχω τώρα μπορώ να την περάσω μετά ή χρειάζεται πάλι από την αρχή; Εγώ έχω την 1.1.82

Last edited:

Παιδια το κατεβασα. Σας ευχαριστω πολυ!
Για να πω την αληθεια.. το βρηκα και εχθες απο καπου αλλου..
Εχοντας περασμενη την 1.1.70 δοκιμασα να περασω μονο το λογισμικο αλλα οταν ολοκληρωθηκε η αναβαθμηση μου κολλησε! και αναβοσβηνε το BOOT!
Ευτυχως (λογο ASH και 00:00..) ειχα τα καταλληλα προγραματα και τον επανεφερα. Παιδευτηκα λιγο γιατι δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι! και επρεπε να παω σε ενα φιλο..
Μετα εβαλα πλήρης και loader, οταν ομως δοκιμασα τα περασω τη λιστα καναλιων που ειχα φιλαξει, δεν την δεχοτανε.
Επειδη εχω τον mini 2in1 τον απλο, αυτο που με ενδιεφερε ηταν να δω αν διορθωνεται ενα προβλημα (που το εχω επισημανει) με το idman. Αλλα και με την 1.3.11 δεν εγινε τιποτα.
Ανακοινωσαν απο την EDISION για ενα νεο μηχανημα ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ! που θα ειναι σε προσιτη τιμη. Χαιρομαι για αυτο, αλλα επειδη δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για καλωδιο SCART.. ελπιζω να μη σταματησει η υποστηριξη του μικρου...

Last edited:

Απο σήμερα υπάρχει μείωση τιμών απο την Edision σε όλους σχεδόν τους δέκτες...

"Ανακοινωσαν απο την EDISION για ενα νεο μηχανημα ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ! που θα ειναι σε προσιτη τιμη." Το ειδα
στο www.satgrecko.gr και στο περιοδικο digital.tv
(Τα εμπλεξα..)

Edision που να τρέχει και enigma2 υπάρχει μάλλον ήδη - o Argus VIP:

http://www.youtube.com/watch?v=BB5SqunWgJE

Για το νέο μοντέλο δεν φαίνεται να υπάρχει δείγμα πληροφορίας στο διαδίκτυο προς το παρόν πέρα από το:

http://www.satgrekco.gr/forum/showthread.php?t=41989&highlight=edision