Παιδιά υπομονή , ανεβαινει νέο firmware εντός ολίγων ωρών που εκτός των άλλων λύνει και τοθεμα του τηλεκοντρολ, ενώ ετοιμαζεται και αναβάθμιση για το πρόβλημα με την kappa που όμως θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο ...
Μόλις έμαθα ότι ο προηγούμενος Edision Argus HD (119 ) τελείωσε σε αποθέματα και η εταιρία δεν θα ξαναφέρει άλλα :furious3:
Γνωστός μου είχε το μοντέλο mini και το πούλησε γι' αυτό το λόγο. Ο δέκτης πάντως συνεργαζόταν καλύτερα με DiSEqC της johansson (δοκιμάσαμε αρκετές μάρκες).και τέλος το Diseqc 1.0 , αλλάζοντας δορυφόρο χάνει το σήμα και ο τεχνικός που έκανε την εγκατάσταση άλλαξε τα diseqc γιατί νόμιζε ότι ήταν βραχυκυκλωμένα αλλά δυστυχώς το πρόβλημα είναι του δέκτη.
Γνωστός μου είχε το μοντέλο mini και το πούλησε γι' αυτό το λόγο. Ο δέκτης πάντως συνεργαζόταν καλύτερα με DiSEqC της johansson (δοκιμάσαμε αρκετές μάρκες).
Το νεο firmware για mini, VIP & VIP2 κυκλοφόρησε... (οχι στο ichliebe).
Σε εμένα Σεραφείμ δεν έχει τύχει κάτι ανάλογο με τους διακόπτες disq.
Και ο mini αλλά και ο VIP2 συνεργάζεται μια χαρά με τα disq της Edision
Τότε θα έλεγα να τον δώσεις για αντικατάσταση μιας και σε εμένα δουλεύει κανονικά.
Σε καμιά δεκαριά μέρες που θα εχει αναβαθμιστεί πλήρως η κάρτα στο τελευταίο επίπεδο ασφαλείας, θα υπάρξει και το ανάλογο φιρμγουερ για όλους τους Edision ώστε να παίζουν την κάρτα...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και γι αυτό άλλωστε σου πρότεινα να τον επιστρέψεις άμεσα....Φίλε mouse , δεν είναι μόνο ότι δεν παίζουν την κάρτα kappa , αλλά και άλλα πολλά (diseqc 1.0, τηλεκοντρόλ , κλπ) μπορεί να είμαι άτυχος και να έπεσα σε ελαττωματικό δέκτη , αυτό όμως δεν είναι δικό μου θέμα μα της edision. Ας τον φτιάξει και ας μου τον στείλει δεν έχω κανένα πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.