Edision Argus Vip 2 HDTV

Παιδιά υπομονή , ανεβαινει νέο firmware εντός ολίγων ωρών που εκτός των άλλων λύνει και τοθεμα του τηλεκοντρολ, ενώ ετοιμαζεται και αναβάθμιση για το πρόβλημα με την kappa που όμως θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο ...

Παιδιά υπομονή , ανεβαινει νέο firmware εντός ολίγων ωρών που εκτός των άλλων λύνει και τοθεμα του τηλεκοντρολ, ενώ ετοιμαζεται και αναβάθμιση για το πρόβλημα με την kappa που όμως θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο ...

Από το στόμα σου και στου Kunibert το αυτί , μήπως και γλιτώσω το ξύλο από τον αδερφό μου.Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Μόλις έμαθα ότι ο προηγούμενος Edision Argus HD (119€) τελείωσε σε αποθέματα και η εταιρία δεν θα ξαναφέρει άλλα :furious3: παρά μόνο από τον καινούργιο. Παίζει να τον βρούμε κάπου αλλού ή και σε κατάστημα του εξωτερικού;

Απάντηση: Re: Edision Argus Vip 2 HDTV

Μόλις έμαθα ότι ο προηγούμενος Edision Argus HD (119 ) τελείωσε σε αποθέματα και η εταιρία δεν θα ξαναφέρει άλλα :furious3:

ναι ετσι ειναι. εγω τον αγορασα απο εδω http://www.antoniou24.gr/shop/products. αλλα δεν εχει αλλα κομματια. κανε ενα τηλ. μηπως και..

Απάντηση: Re: Edision Argus Vip 2 HDTV

και τέλος το Diseqc 1.0 , αλλάζοντας δορυφόρο χάνει το σήμα και ο τεχνικός που έκανε την εγκατάσταση άλλαξε τα diseqc γιατί νόμιζε ότι ήταν βραχυκυκλωμένα αλλά δυστυχώς το πρόβλημα είναι του δέκτη.
Γνωστός μου είχε το μοντέλο mini και το πούλησε γι' αυτό το λόγο. Ο δέκτης πάντως συνεργαζόταν καλύτερα με DiSEqC της johansson (δοκιμάσαμε αρκετές μάρκες).

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Vip 2 HDTV

Γνωστός μου είχε το μοντέλο mini και το πούλησε γι' αυτό το λόγο. Ο δέκτης πάντως συνεργαζόταν καλύτερα με DiSEqC της johansson (δοκιμάσαμε αρκετές μάρκες).

Καλησπέρα Serafeim. Το περίεργο είναι ότι ο VIP1 που έχω εγώ δεν έχει καμία από τις παιδικές ασθένειες που έχει ο VIP2. Το DiSEqC 1.0 δουλεύει άψογα και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το DiSEqC το καινούριο που έβαλε ο τεχνικός στον αδερφό μου ,είναι της edision to 4x1 και είναι το ίδιο που έχω κι εγώ στον VIP1 ,αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται στον δέκτη VIP2.
Ελπίζω σύντομα να λυθούν τα προβλήματα γιατί είναι εκνευριστικό να θέλεις να αλλάξεις δορυφόρο και να πρέπει να κλείνεις και να ξανανοίγεις τον δέκτη για να το καταφέρεις και το κυριότερο είναι να λυθεί το πρόβλημα με την kappa κάρτα της Nova. Σ´ευχαριστώ

Το νεο firmware για mini, VIP & VIP2 κυκλοφόρησε... (οχι στο ichliebe).
Σε εμένα Σεραφείμ δεν έχει τύχει κάτι ανάλογο με τους διακόπτες disq.
Και ο mini αλλά και ο VIP2 συνεργάζεται μια χαρά με τα disq της Edision

Το νεο firmware για mini, VIP & VIP2 κυκλοφόρησε... (οχι στο ichliebe).
Σε εμένα Σεραφείμ δεν έχει τύχει κάτι ανάλογο με τους διακόπτες disq.
Και ο mini αλλά και ο VIP2 συνεργάζεται μια χαρά με τα disq της Edision

Καλημέρα mouse. Αν θέλεις γράψε μου που κυκλοφορεί το νέο firmware για τους VIP2 αν θέλεις και αν γνωρίζεις τις βελτιώσεις που έχει επιφέρει. Το θέμα των Diseqc είναι σίγουρα τσεκαρισμένο από τον τεχνικό αφού αλλάχτηκε από τεχνικό και έβαλε edision 4χ1 και στην ίδια θέση με τον VIP2 βάλαμε και τον δικό μου VIP1 και λειτουργεί άψογα όπως και ένας δέκτης που έφερε ο τεχνικός δικός του. Αν ρίξεις μία ματιά ματιά στό http://www.digital-eliteboard.com/showthread.php?t=68261&page=13 στο ποστ 123 και σε κάποιο άλλο ποστ του ίδιου φόρουμ που δεν συγκράτησα, αναφέρεται ο Γερμανός αγοραστής του VIP2 στο ίδιο πρόβλημα με 2 δορυφόρους 1xAstra + 1xHotbird (Diseq) . Αν δεν είναι ελάττωμα του firmware αφού μετά από εναλλαγή δορυφόρων μάλλον ο δέκτης δεν στέλνει 13/18 v στο LNB, τότε ο δέκτης πρέπει να πάει για επισκευή στην Edision αφού ο τεχνικός που ήρθε ξήλωσε σχεδόν όλη την παλαιά εγκατάσταση και δεν υπήρχε βραχυκύκλωμα. Kαι πως να υπάρχει άλλωστε αφού στην ίδια θέση λειτουργούν άψογα άλλοι δέκτες ακόμα και edision VIP1. Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μας δίνεις.

Edision argus VIP2 συνέχεια. Για να μην αδικήσω τον δέκτη και θέλοντας να εξαντλήσω κάθε πιθανότητα προβλήματος στους διακόπτες diseqc , έβαλα στην ίδια θέση εκτός από τον VIP1 , έναν opticum 4100 , έναν yumatu mx compo , ακόμα και τον δύστροπο στην λειτουργία με διακόπτες diseqc dm500s και όλοι δούλεψαν άψογα ,οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση , ούτε με τον διακόπτη. Θα περιμένω λίγες ημέρες για νέο firmware που ενδεχομένως να διορθώνει το πρόβλημα και μετά θα τον στείλω στην Edlision να λύσει εκείνη το πρόβλημα. Κάνοντας επανεκκίνηση του δέκτη λειτουργεί κανονικά και στους 3 δορυφόρους το πρόβλημα είναι όταν πας να αλλάξεις δορυφόρο είναι σαν να μην δίνει 13/18 v o δέκτης και χάνεται το σήμα.

Τότε θα έλεγα να τον δώσεις για αντικατάσταση μιας και σε εμένα δουλεύει κανονικά.

Τότε θα έλεγα να τον δώσεις για αντικατάσταση μιας και σε εμένα δουλεύει κανονικά.

Αυτό θα κάνω φίλε Mouse , την Δευτέρα θα τον πάω για αντικατάσταση.

Τι ήθελα και μίλησα για τον VIP1 τον δικό μου που έπαιζε χωρίς κανένα πρόβλημα , σε σύγκριση με τον VIP2 του αδελφού μου που δεν έπαιζε την kappa card. Από σήμερα ούτε και ο δικός μου VIP1 έπαιζε την kappa card ,πιθανόν μετά από αναβάθμιση που έκανε η nova στην κάρτα. Πρωί πρωί έτρεχα για μοντούλα irdeto για να δω φως. Το περίεργο είναι πως αν βάλεις το παλαιότερο firmware 1.2.15 παίζει κανονικά η κάρτα , αυτό μου το είπαν στο κατάστημα που αγόρασα την μοντούλα και γυρίζοντας στο σπίτι του έκανα, άκουσον άκουσον υποβάθμιση :BDGBGDB55:για να δουλέψει χωρίς μοντούλα. Δυστυχώς όμως όσον αφορά τον vip2 δεν παίρνει μοντούλα και βλέπω να είμαστε συνέχεια στην τσίτα με τις αναβαθμίσεις που κάνει η nova. Δεν ξέρω βέβαια πιο σκοπό έχουν αυτές οι αναβαθμίσεις γιατί πριν μερικές μέρες έπαιζε και ο vip2 την kappa και από κάποια αναβάθμιση που έκανε πάλι η nova σταμάτησε να παίζει. Δεν ξέρω αν αυτές οι αναβαθμίσεις έχουν επηρεάσει μόνο τους δέκτες edision ή και άλλους, όμως εγώ και ο αδερφός μου είμαστε έτοιμοι να διακόψουμε την συνδρομή στην nova αν κάθε 15-20 ημέρες μας λένε από το τεχνικό τμήμα της Νοva να κάνουμε update ολοκαίνουργιους δέκτες και δεν βλέπω και καμία διαφορά στην ποιότητα ή κάπου αλλού ,στο ότι εγώ χρησιμοποίησα μοντούλα για να δω. Πάντως βλέπω την Edision να τρέχει με χίλια για να μπορέσει να προλάβει τις αναβαθμίσεις της Nova.

Σε καμιά δεκαριά μέρες που θα εχει αναβαθμιστεί πλήρως η κάρτα στο τελευταίο επίπεδο ασφαλείας, θα υπάρξει και το ανάλογο φιρμγουερ για όλους τους Edision ώστε να παίζουν την κάρτα...

Σε καμιά δεκαριά μέρες που θα εχει αναβαθμιστεί πλήρως η κάρτα στο τελευταίο επίπεδο ασφαλείας, θα υπάρξει και το ανάλογο φιρμγουερ για όλους τους Edision ώστε να παίζουν την κάρτα...

Φίλε mouse , δεν είναι μόνο ότι δεν παίζουν την κάρτα kappa , αλλά και άλλα πολλά (diseqc 1.0, τηλεκοντρόλ , κλπ) μπορεί να είμαι άτυχος και να έπεσα σε ελαττωματικό δέκτη , αυτό όμως δεν είναι δικό μου θέμα μα της edision. Ας τον φτιάξει και ας μου τον στείλει δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Φίλε mouse , δεν είναι μόνο ότι δεν παίζουν την κάρτα kappa , αλλά και άλλα πολλά (diseqc 1.0, τηλεκοντρόλ , κλπ) μπορεί να είμαι άτυχος και να έπεσα σε ελαττωματικό δέκτη , αυτό όμως δεν είναι δικό μου θέμα μα της edision. Ας τον φτιάξει και ας μου τον στείλει δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και γι αυτό άλλωστε σου πρότεινα να τον επιστρέψεις άμεσα....

Φιλικά
Δημήτρης