Edision mini-triton + HD

Re: EDISION MINI TRITON +HD (Νέος Δέκτης)

George Piraeus, η 1,013 του Ferguson Ariva T65 που είναι κλώνος, υποστήριζε αποκωδικοποίηση DTS.
Θα μπορούσες να το ελέγξεις;

:music-smiley-005: πέρασα το firware του ferguson και πλέον φαίνονται κανονικά όλοι οι υπότιτλοι στα mkv
ενώ πρίν δεν εμφάνιζε τίποτα. δοκίμασα και το αρχειάκι dtspiano αλλά δεν το παίζει. ίσως παίζει μόνο ac3 ήχο.

UPDATE:
φίλε talos_2002 έγραψες ιστορία!!! :2thumb22sup:
ο δέκτης με το firmware του ferguson παίζει υπότιτλους σωστά και ταινίες Mkv και avi με ac-3 ήχο,
αλλά οχι εκείνες με dts ,που δε με χαλάει και πολύ. μια μετατροπή είναι.
πλέον ο δέκτης ανέβηκε πολύ στην εκτίμησή μου.
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τον δίνουν με αυτό το firmware και βάζουν ένα λειψό:furious3:.

UPDATE:
φίλε talos_2002 έγραψες ιστορία!!! :2thumb22sup:
ο δέκτης με το firmware του ferguson παίζει υπότιτλους σωστά και ταινίες Mkv και avi με ac-3 ήχο,
αλλά οχι εκείνες με dts...
Χαίρομαι που σε ικανοποιεί! :smile:
Κανείς δέκτης δεν υποστηρίζει DTS. Δοκίμασε την έκδοση 1.013. eίναι το μοναδικό firmware που έχει βγει με αποκωδικοποίηση DTS.

Έχεις το USB-300; Αν ναι, μπορείς να κάνεις ένα αρχείο IR του τηλεχειριστηρίου του +HD με την έκδοση 3.1.2.3 του προγράμματος;

Χαίρομαι που σε ικανοποιεί! :smile:
Κανείς δέκτης δεν υποστηρίζει DTS. Δοκίμασε την έκδοση 1.013. eίναι το μοναδικό firmware που έχει βγει με αποκωδικοποίηση DTS.

Έχεις το USB-300; Αν ναι, μπορείς να κάνεις ένα αρχείο IR του τηλεχειριστηρίου του +HD με την έκδοση 3.1.2.3 του προγράμματος;

το 1.013 πέρασα αλλά δεν παίζει ταινίες .Mkv με dts. οχι δεν έχω το usb-300. γιατί ακριβώς το χρειάζεσαι;

το 1.013 πέρασα αλλά δεν παίζει ταινίες .Mkv με dts. οχι δεν έχω το usb-300. γιατί ακριβώς το χρειάζεσαι;
Θα ήθελα να δοκιμάσω το λογισμικό της Edision κάποια στιγμή και έχω το USB-300.

Ποιό τηλεχειριστήριο έχεις και έχει τον κωδικό του Ferguson;

Άρα έχουν ίδιους κωδικούς! :smile:
Θα το δοκιμάσω αύριο να δω κι εγώ το πρόβλημα με τους υπότιτλους.

Άραγε, έχει και ο GoldenMedia Mania HD τους ίδιους, μιας και είναι του ίδιου κατασκευαστή;

βασικά δεν έχει αλλάξει το μενου του edision κι έχει γίνει όπως εκείνο του ferguson,
αλλά μοιάζει να πρόσθεσε κάποιες λειτουργίες που δεν είχε πρίν ο δέκτης.

Σήμερα η Ferguson έβγαλε νέα αναβάθμιση, την 1.0.49.
Τώρα πια βλέπει κανονικά και εσωτερικούς και εξωτερικούς υπότιτλους. Οι οποίοι έχουν και κίτρινο χρώμα ως επιλογή, ενώ το Background τους καλύπτει μόνο τα γράμματα.

Μένει να δούμε αν έχει λυμένο και το πρόβλημα των Mstar με τους UTF-8.
Όποιος ευκαιρεί, ας ελέγξει το πρόβλημα των UTF-8 υποτίτλων που παύουν να εμφανίζονται από κάποιο σημείο της ταινίας και μετά.
Αλλάζοντάς τους σε ansi ή unicode δεν υπάρχει πρόβλημα.
Δείγματα:
Falling.Skies.S02E04.HDTV.x264-2HD.srt
Πρόβλημα από τον 293.
Falling.Skies.S02E04.720p.HDTV.x264-IMMERSE.srt
Πρόβλημα από τον 288.

Εύχομαι να μην υπάρχει πρόβλημα και με τους UTF, αν και αυτό είναι κάτι που αλλάζει σε δευτερόλεπτα.

Πρόσεξα όμως ένα πρόβλημα. Έχει το παλιό bug που κάποια βιντεάκια εμφανίζονταν με μια μεγάλη πράσινη μπάρα όταν άνοιγαν σε πλήρη οθόνη.

Νομίζω πως και πάλι είναι πολύ καλό το λογισμικό της Ferguson και έτσι ο +HD θα είναι μια καλή εναλλακτική του Lifeview BOXHD που μόλις καταργήθηκε.

Απάντηση: EDISION MINI TRITON +HD (Νέος Δέκτης)

Δηλαδή βάζεις στο mini triton +hd αναβάθμιση από ferguson και το τηλεχειριστήριο δουλεύει κανονικά;

@talos_2002 εγώ που με το προηγούμενο του ferguson δεν έχω πρόβλημα στους υπότιτλους, λές να μην το δοκιμάσω;
το falling skies τεσταρα κι εγώ με ac-3 ήχο. πρίν δεν έπαιζε ήχο και τον μετέτρεπα σε Mp3. τώρα παίζει τον ac-3 κομπλε!!!:a0210:

@talos_2002 εγώ που με το προηγούμενο του ferguson δεν έχω πρόβλημα στους υπότιτλους, λές να μην το δοκιμάσω;
το falling skies τεσταρα κι εγώ με ac-3 ήχο. πρίν δεν έπαιζε ήχο και τον μετέτρεπα σε Mp3. τώρα παίζει τον ac-3 κομπλε!!!:a0210:

Ποιο ferguson είχες πριν;

να μην περάσω το 1.0.49 δηλαδή; λές να χαλάσει την αποκωδικοποίηση ac-3 και τους υπότιτλους;
θα πάμε για μαλλί και θα βγούμε κουρεμένοι με λίγα λόγια;

Re: Απάντηση: EDISION MINI TRITON +HD (Νέος Δέκτης)

Δηλαδή βάζεις στο mini triton +hd αναβάθμιση από ferguson και το τηλεχειριστήριο δουλεύει κανονικά;
Έτσι λέει στην προηγούμενη σελίδα ο juno12.

Δεν βλέπω κάποιον λόγο να μην το δοκιμάσεις. Όποτε θέλεις ξαναλλάζεις λογισμικό.

Είχες πρόβλημα με τους UTF-8 του falling skies;

Re: Απάντηση: EDISION MINI TRITON +HD (Νέος Δέκτης)

Δεν βλέπω κάποιον λόγο να μην το δοκιμάσεις. Όποτε θέλεις ξαναλλάζεις λογισμικό.

Είχες πρόβλημα με τους UTF-8 του falling skies;

Οχι, τους παίζει μια χαρά όλους μέχρι το 8ο επεισόδιο που έχει βγεί.

Απάντηση: EDISION MINI TRITON +HD (Νέος Δέκτης)

Είναι σημαντικό ο δέκτης να κρατά τη σειρά των καναλιών μετά από ανίχνευση μιας νέας συχνότητας και να βάζει τα νέα στο τέλος της λίστας. Το θέμα είναι αν το κάνει κάποιος δέκτης αυτό.
Βρέθηκε ένας!

Έκανα εγγραφή σε FAT32 φλασάκι και μου δημιούργησε 6 αρχεία mts μεγέθους 511ΜΒ και ένα (το τελευταίο) 220ΜΒ.

Αλλά αφού μπορεί ο BOXHD να πάρει του T55, θα μπορεί και ο +HD να πάρει του BOXHD και το δωράκι του, το οποίο κάνει τον δέκτη να δημιουργεί εγγραφές με ένα μόνο αρχείο.