Ναι, πάλι. Έχει ημερομηνία 30-8-12.
Εμένα αυτό μου θύμισε σαν να είχε μπει ο δέκτης σε λειτουργία ραδιοφώνου. Σαν κάποιος να είχε πατήσει το κουμπί για την αλλαγή σε ραδιόφωνο. Αλλά αφού λύθηκε το πρόβλημα, εντάξει.Απο χθές αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: σαν εικόνα έχω το σήμα της edision χωρις να μπορώ να δω τα κανάλια παρά μόνο ήχο.Τον έβγαλα απο το ρεύμα,ξαναέκανα αναζήτηση καναλιών απο την αρχή αλλά τίποτα συνεχιζει να μου δείχνει στην οθόνη της τηλεόρασης μονο το λογότυπο της edision.
Τι έπαθε έτσι ξαφνικά;
Και το γαμώτο είναι ότι τον είχα αγοράσει για τους ηλικιωμένους γονείς μου και τώρα βλέπω να μένουν αρκετές μέρες χωρίς δέκτη,μέχρι να τον πάω πίσω στο καταστημα που τον αγόρασα,αυτοί να τον στείλουν Θεσσαλονίκη στην αντοπροσωπεία και στην συνέχεια η θα τον ξαναστείλουν επισκευασμένο η θα δώσουν εντολή στο καταστημα να μου τον αντικαταστήσουν με καινούριο.Μεγάλη ταλαιπωρία και για μένα και για τους γονείς μου.Και τον πήρα γιατι με τα 5 χρόνια εγγύηση σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο αξιόπιστος απο κάτι άλλους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.