Edision Progressiv HD

Να ρωτήσω και εγώ κάτι... έχω την τελευταία αναβάθμιση(15-07-2014) για τον Progressiv HD Compact και παρατηρώ ότι το key editor για τα biss έχει αλλάξει κάπως... μπορείτε να με βοηθήσετε; π.χ. όταν πάω να βάλω καινούριο κλειδί μου λεέι κάτι SID και FRE αυτά τι είναι; Επίσης στο comment πρέπει να βάζω ακριβώς το όνομα του καναλιού που θέλω να ξεκλειδώσω;

Τελικά τα κατάφερα μόνος μου. Στο FRE βάζεις την συχνότητα του καναλιού και στο SID αυτό που θα βρεις στο ίντερνετ.

Κι εγω την ιδια απορια εχω με τον Ευθυμη.Αυτο που με μπερδευει ειναι το sid που δεν το γραφει πουθενα.Καποια βοηθεια?Ευχαριστω

Κι εγω την ιδια απορια εχω με τον Ευθυμη.Αυτο που με μπερδευει ειναι το sid που δεν το γραφει πουθενα.Καποια βοηθεια?Ευχαριστω
Εάν επισκεφθείς την σελίδα www.gxmaxkey.com έχει τα πάντα σε κλειδιά BISS και όχι μόνο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχω μια άλλη απορία... για να τον συνδέσω με ίντερνετ το wi-fi usb πρέπει να έχει οπωσδήποτε chipset Ralink 5370; Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιο;

μονο με chipset ralink 5370. εχει ενα η edision καλο γυρω στα 10ε αλλα στο ebay μπορεισ να βρεισ φθηνοτερο. εγω πηρα ενα απο κινα στα 2ε μια χαρα δουλεβει αλλα εκανε 1,5 μηνα να ερθει

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΚΤΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ DIGEA ΜΕΣΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ? ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΑΝ ΚΑΙ Η DIGEA ΗΡΘΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , αλλά επειδή είμαι άσχετος προφανώς εννοείς κάποιο update της συσκευής ? απλά googlaro το μοντέλο και το περνάω με ενα usb? ή πρέπει κάτι άλλο ?

ευχαριστώ για την βοήθεια, κάτι ακόμη η αναβάθμιση έχει όλα τα κανάλια της digea ? ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο

στο δέκτη δεν έχει περασμένο τον Eutelsat 3B , τον κάνω προσθήκη αλλά μου ζητάει γεωγραφικό E & W . Δεν μπορώ να το βρω , ξέρει κανείς ?

Re: Απάντηση: Edision Progressiv HD

Αν δεν κάνω λάθος, έχει περασμένα τα κανάλια. Συντονίστηκες σε αυτά;

sorrh αλλά είμαι λίγο άσχετος, τώρα είδα ότι τα κανάλια της digea είναι περασμένα στον eutelsat 3E. Αυτόν θα κερντάρω? ο eutelsat 3B που μου είπε ο φίλος παραπάνω, είναι ίδιος με τον eutelsat 3E? ή έχω μπερδέψει τα μπούτια μου?

Χαιρετω τους συμφορουμιτες !!
Μια βοηθεια απο οποιον μπορει και θελει !
Περναω αυτο progressiv_11.02.2015.zip στο usb,αλλα οταν το συνδεω στον δεκτη
δεν το εμφανιζει για να μπορεσω να κανω upgrade.
Τι κανω λαθος ;;