Edision Progressiv HD

Re: Απάντηση: Edision Progressiv HD

Να το κατεβασω δλδ πρωτα στην επιφανεια εργασιας,να το ξεζιπαρω και μετα να το περασω στο usb ;

Re: Απάντηση: Edision Progressiv HD

τωρα μαλιστα !!
και πώς το φορμαρω σε fat32 ;;;
εντελως ανεπαφος μιλαμε !!:bigcry:

Καταρχήν το zip της αναβάθμισης έχει μέσα και αναλυτικές οδηγίες. Τις είδες; Για αυτό που ρωτάς, δεξί κλικ πάνω στο φάκελο του stick και μετά διαμόρφωση (στο σύστημα αρχείων επιλέγεις fat32).

αδερφε,εκανα διαμορφωση του usb σε fat32 αλλα και παλι δεν μου εμφανιζει το αρχειο για να κανω upgrade
δεν ξερω τι κατι κανω λαθος
με τον παλιο μου δεκτη,εναν commander 8300 ηταν παιχνιδακι,τωρα δεν ξερω τι γινεται

Η διαδικασία πάντως είναι αυτή. Γίνετε σε δευτερόλεπτα που λέμε. Κάτι δεν κάνεις σωστά. Δες και τις οδηγίες που σου λέει και ο Σεραφείμ

Επαναλαλαμβάνω, το zip αρχείο έχει πλήρεις οδηγίες. Κατόπιν πας στο μενού και βρίσκεις την "αναβάθμιση από usb". Είναι εξαιρετικά απλό και για έναν αρχάριο. Η διαδικασία είναι ανάλογη με εκείνη που ακολουθείται και στον commander 8300.

Κανενα αποτελεσμα.
Με δυο διαφορετικα usb και δεν αναγνωριζει το αρχειο για να το τρεξω.
Να φταιει που εχω linux ;;
Με τον commander δεν ειχα προβλημα,τωρα δεν ξερω.
Θα αναγκαστω να το παω εκει που τον αγορασα αλλα ειναι στου διαολου τη μανα ρε γμτ !!
Να ειστε καλα ρε καρντασια και συγνωμη αν σας κουρασα !!

Το 11.02.2015.zip είναι συμπιεσμένο, με 7-Zip άνοιξετο χωρείς να το βάλεις σε φάκελο! [έγραψα χωρείς να δω στις απαντήσεις, η δικη μου είναι ετεροχρονισμένη και περιττή]

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κανενα αποτελεσμα.
Θα αναγκαστω να το παω εκει που τον αγορασα αλλα ειναι στου διαολου τη μανα ρε γμτ !!
Να ειστε καλα ρε καρντασια και συγνωμη αν σας κουρασα !!
ο Edision Progressiv HD δεν είναι linux !!

Last edited:
Χαιρετώ κι εγώ με την σειρά μου! Σήμερα μου ήρθε και πέρασα την αναβάθμιση απροβλημάτιστα σε USB φορμαρισμένο σε Fat32!
Χρειάζεται να εισάγω το κλειδί BISS ή είναι ήδη προρυθμισμένο στο firmware και απλά πρέπει να βρώ το καλό σήμα?? Ευχαριστώ πολύ!

Δεν έγραψε κάποιος ότι είναι linux...

Ο ιδιος το αναφέρει [

Απόσπασμα Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης Θ Εμφάνιση μηνυμάτων

Κανενα αποτελεσμα.
Να ειστε καλα ρε καρντασια και συγνωμη αν σας κουρασα !!]