Edision Progressiv HD

Κάτι τελευταίο. Χρειάζομαι 80άρι πιάτο για να πιάσω Eutelsat 3.1E απο Κρήτη ή το 60άρι του ΟΤΕ που έχω και κάθεται θα μου πιάσει το σήμα?? Τί λέτε?

συγγνώμη αν διακόπτω αλλα ειμαι καινουργιος και δεν ξερω πωσ λειττουργει το forum.
O αποκωδικοποιητης αυτο κάνει εγγραφή και πως?

Γειά σας παιδιά, εχω πάρει εναν δέκτη progressiv HD και έπιασα eutelsat 3. Βρίσκει 360 κανάλια περίπου και έμαθα οτι απο την ιστοσελίδα sat-soft.net κατεβάζεις update το οποίο του το "ρίχνεις" με usb για να πιάνεις digea..απο το update αυτό θα πιάσω μόνο τα 12 κανάλια της digea? αν ναι, πώς μπορώ να πιάσω απο τα 360 κανάλια, πολλά απο αυτά μαζι με τα digea.

Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς πως κατα την εκκίνηση του δέκτη γίνεται να συνδέεται απ ευθειας στο internet και να μην το κάνω χειροκίνητα κάθε φορά απο το wi-fi manager? (εχω usb wi-fi edi συνδεδεμένο )

Απάντηση: Re: Edision Progressiv HD

Γειά σας παιδιά, εχω πάρει εναν δέκτη progressiv HD και έπιασα eutelsat 3. Βρίσκει 360 κανάλια περίπου και έμαθα οτι απο την ιστοσελίδα sat-soft.net κατεβάζεις update το οποίο του το "ρίχνεις" με usb για να πιάνεις digea..απο το update αυτό θα πιάσω μόνο τα 12 κανάλια της digea? αν ναι, πώς μπορώ να πιάσω απο τα 360 κανάλια, πολλά απο αυτά μαζι με τα digea.

Δύο λύσεις:
1) Ή επιλέγεις ΜΟΝΟ αναβάθμιση λογισμικού οπότε η λίστα καναλιών μένει απείραχτη ή...
2) έχεις τη δυνατότητα πριν την αναβάθμιση να κάνεις backup τη λίστα σου στο usb, να κάνεις πλήρη αναβάθμιση και μετά να την επαναφέρεις.

Παιδιά Καλημέρα και χρόνια πολλά , είμαι επαρχία και προσπαθώ να περάσω έναν Edision progressive c nano. Έχω ήδη εγκατεστημένο Edision progressive c με 4lnb .Αφού τον έβαλα τον nano και άλλαξα την γλώσσα σε ελληνικά πήγα να βάλω την αναβάθμιση του προηγούμενου αποκωδικοποιητή από usb , μόλις την φόρτωσε έσβησε και απο τότε δείχνει μόνο την πράσινη λυχνία να ανάβει και μαύρο στην οθόνη. Το περίεργο είναι δεν μπορώ ούτε να το κλείσω ούτε να κάνω καμία άλλη εργασία. Δοκίμασα τον άλλον δέκτη και όλα μια χαρά , παρακαλώ τα φώτα σας.......

Re: Απάντηση: Edision Progressiv HD

Όλα οκ με τον nano , το πρόβλημα μου τώρα είναι με τον progressive c . Αρκετό καιρό τώρα σε μερικά κανάλια κολλάει το σήμα σε άλλα έρχεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα σε άλλα μετά από αρκετή ώρα. Αυτό με τι έχει να κάνει ? Μήπως έχει σχέσει η αναβάθμιση. Την αναβάθμιση την έκανα πριν από κανα δύο μήνες από φίλο εδώ μέσα.

σε μερικά κανάλια κολλάει το σήμα σε άλλα έρχεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα σε άλλα μετά από αρκετή ώρα.
Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος (παραδείγματα καναλιών).

Αυτό μου συμβαίνει και εμένα από την πρώτη στιγμή που τον αγόρασα με τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ, και με την 2η (καινούρια) συχνότητα της Digea. Κάνω ζάπινγκ, ανοίγει το κανάλι κανονικά, το σήμα πέφτει σιγά σιγά με σπασίματα κλπ, και μετά από 5-10 δευτερόλεπτα που είναι στο 0%, εκτοξεύεται στο φυσιολογικό 70%.

Re: Απάντηση: Edision Progressiv HD

Mega, star, νεριτ, χάνουν το σήμα και κολλάνε. Αυτά τα κανάλια κατά κύριο λόγω . Μήπως θέλει καμιά αναβάθμιση?

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα τώρα τελευταία και θέλω την βοήθειά σας. Βάζω το στικάκι μου στον δέκτη για να γράψω ένα πρόγραμμα, πατάω το record στο τηλεκοντρόλ δείχνει ότι γράφει αλλά μόλις πατήσω στοπ και δοκιμάζω να ανοίξω το αρχείο .ts στον υπολογιστή μου δείχνει μια μαύρη οθόνη μόνο. Υπάρχει καμιά λύση;

Last edited by a moderator:
Καλημέρα στο φόρουμ! Αγόρασα προ ημερών τον Progressiv HD c nano κυρίως για να γράφω κάποιες εκπομπές μέσω PVR. Για το λόγο αυτό αγόρασα και ένα στικάκι usb 3.0 της Kingston στα 64gb. Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι ο edision δεν αναγνωρίζει το stick παρότι το φορμάρισα σε NTSF και FAT32 (από exFAT που ήταν, μέσω ειδικού λογισμικού). Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση? Χρησιμοποιεί κανείς σας κάποιο stick 64gb με τον συγκεκριμένο δέκτη? (σημειώνω ότι το στικάκι το αναγνωρίζουν όλες οι άλλες συσκευές που έχω). Ευχαριστώ

Θα σου έλεγα να το φορμάρεις μέσα από τον δέκτη (αν έχει επιλογή), αλλά αν δεν το βλέπει καθόλου δεν γίνεται κάτι.
Για δοκίμασε να μην το συνδέεις απευθείας αλλά να του βάλεις αν έχεις και ένα καλώδιο USB θυλικό-αρσενικό