Εφορευτική επιτροπή.

Την τελευταία φορά πάντως, που κληρώθηκε (?!?) η γυναίκα μου για τέταρτη φορά, πήγε με τη μικρή στο καρότσι (ήταν τότε κάτι μηνών) και ζήτησε ή να αποχωρήσει ή να ανεχθούν τη γκρίνια της μικρής για όλη την ημέρα...
Από τότε δεν ξανακληρώθηκε. :p

Καλή ιδέα.
Είναι δύσκολο όμως βρε Μιχάλη να με χωρέσει το καρότσι.:BDGBGDB55:

Δοκίμασε να σκάσεις μύτη με πιπίλα και βρεφικό σκουφάκι! Μπορεί να πιάσει! :p

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Εγω παλι αυτην την αθλιοτητα να εξαιρουνται οι Δημόσιοι/Δημοτικοί υπάλληλοι δεν την καταλαβαινω (δηλ την καταλαβαινω στην βαση του 'γλυψιματος').
Πληρωνεσε κυριε απο το κρατος ΑΜΕΣΑ αρα θα πρεπει να εισαι και υποχρεωμενος να προσφερεις τις υπηρεσιες σου.
Γιατι να 'τσιμπανε' τον απλο κοσμο?
Τι αλητεια ειναι αυτη επιτελους?

Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι εξαιρούνται επειδή την ημέρα των εκλογών,όπως και την προηγούμενη δηλαδή το Σάββατο, είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στους Δήμους οι οποίοι στην ουσία διεξάγουν τις εκλογές. Θα πρέπει από την προηγούμενη να έχουν έτοιμα τα εκλογικά τμήματα (κάλπες παραβάν κλπ.) όλη την ημέρα των εκλογών να είναι στην διάθεση των δικαστικών για οτιδήποτε, μετά τις 19:00 που τελειώνει η ψηφοφορία θα πρέπει να μείνουν μέχρι όσο πάει για να μεταδώσουν τα αποτελέσματα,συνήθως πιάνουν ξημερώματα, και την άλλη μέρα να ξαναπεράσουν από όλα τα εκλογικά τμήματα για να μαζέψουν το υλικό και να καθαρίσουν ώστε να παραδωθούν οι χώροι όπως παρελήφθησαν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

:grandpa: Μπορώ να δηλώσω τη γυναίκα μου για εφορευτική επιτροπή εκεί, ή παίρνουν μόνο τις γυναίκες των δικαστικών;

Ήταν και η ίδια μπρε δικαστικός αντιπρόσωπος, είναι άσπρη και τους γυάλισε... Και μου έδιναν και μια "Μερσεντέ" για να την πάρουν, τώρα βέβαια τι να την κάνω... έχει και τεκμήριο :flipout:

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι εξαιρούνται επειδή την ημέρα των εκλογών,όπως και την προηγούμενη δηλαδή το Σάββατο, είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στους Δήμους οι οποίοι στην ουσία διεξάγουν τις εκλογές. Θα πρέπει από την προηγούμενη να έχουν έτοιμα τα εκλογικά τμήματα (κάλπες παραβάν κλπ.) όλη την ημέρα των εκλογών να είναι στην διάθεση των δικαστικών για οτιδήποτε, μετά τις 19:00 που τελειώνει η ψηφοφορία θα πρέπει να μείνουν μέχρι όσο πάει για να μεταδώσουν τα αποτελέσματα,συνήθως πιάνουν ξημερώματα, και την άλλη μέρα να ξαναπεράσουν από όλα τα εκλογικά τμήματα για να μαζέψουν το υλικό και να καθαρίσουν ώστε να παραδωθούν οι χώροι όπως παρελήφθησαν.

Η αιτιολογία είναι για να μην επηρεάζεται το αποτέλεσμα. Λες και εάν θέλει μια χούντα -στο όνομα ή στη χάρη- δεν το επηρεάζει.

Ένα βαψιματάκι της ρίχνω... Δικαστικό δεν προλαβαίνω να την κάνω μέχρι την Κυριακή όμως... :bigcry:

Στις τελευταιες εκλογες πηγα να ψηφισω και μου ειπε η δικαστικη αντιπροσωπος οτι ειμαι στην εφορευτικη επιτροπη. Δεν ειχα ειδοποιηθει γιατι δεν ειχαν καταχωρημενη διευθυνση. Γιατι με εβαλαν αφου δεν ηξεραν που θα με βρουν, ενας θεος ξερει. Τελος παντων, πηγα την κορη μου σπιτι, εφαγα και γυρισα μεχρι το βραδυ.

Επειδη, η επιλογη φαινεται οτι δεν ειναι τυχαια, αφου ξερω αρκετους που δεν εχουν κανει ποτε εφορευτικη και λιγους που εχουν κανει 5-6 φορες, θεωρω οτι υπαρχει πιθανοτητα να με ξανακαλεσουν στις 17/6. Απλα τοτε εχω φωτογραφιση βαπτισης πρωι και απογευμα.

Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Που να παω να ρωτησω? Να περιμενω να ερθει ειδοποιηση? Μπορω να αποδειξω οτι εχω δουλεια, εχοντας μαζι Ιδιωτικο Συμφωνητικο, με τους πελατες μου.

Προσωπικα, ως δικαστικος αντιπροσωπος, εχοντας την λιστα με τα μελη της εφορευτικης επιτροπης απο την προηγουμενη ημερα, επικοινωνω τηλεφωνικως μαζι τους (εαν και εφοσον βρω τα τηλεφωνα τους) και αναλογως κανονιζουμε ποιος μπορει και ποτε μπορει.
Στις εκλογες της 6ης Μαιου, μου ηρθαν 6 μελη (4 τακτικα και 2 αναπληρωματικα), κανονισαν μεταξυ τους και εμειναν μεχρι τελος 4 ατομα (παρολο που τους ειπα οτι χρειαζομαι 3 ατομα).

Βασιλη, λες να εισαι εφορευτικη στο τμημα που θα ειναι ο tolisspi ΔΑ ?

Βρειτε τα με πμ :D

Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

Προσωπικα, ως δικαστικος αντιπροσωπος, εχοντας την λιστα με τα μελη της εφορευτικης επιτροπης απο την προηγουμενη ημερα, επικοινωνω τηλεφωνικως μαζι τους (εαν και εφοσον βρω τα τηλεφωνα τους) και αναλογως κανονιζουμε ποιος μπορει και ποτε μπορει.

Ομοίως. Περιττό να πω ότι αυτή η πρωτοβουλία εκτιμάται δεόντως ειδικά αν είσαι ευγενής, συγκαταβατικός και προσηνής. Έτσι και αλλιώς, το φιλότιμο είναι ελληνική λέξη.

Στις πόλεις δυστυχώς δεν παίζει αυτή η δυνατότητα.

Ούτε και φιλότιμο. Πού να βρεις φιλότιμο για διάθεση χρόνου αμισθί σε αγανακτισμένους.

Εχω παει 4 φορες σε εκλογες και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα. Εκλογες, σε πολη, εχω κανει στην Κόρινθο, και στους Αγ. Θεοδωρους

Πόλη εννοώ Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Α, Β Αθηνών και Α Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα. Τα έχω κάνει και τα τρία, δεν έχουν σχέση με αλλού. Εννοώ ως προς τη διάθεση των κληθέντων ως εφορευτική. Και στα υπόλοιπα, ασφαλώς.

Η αληθεια ειναι παντως οτι αν εβγαζαν μια υποτυπωδη αποζημιωση για την εφορευτικη θα υπηρχε ουρα ;)

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν δίνουν κάποιο χαρτί έτσι ώστε να μπορέσεις να πάρεις άδεια την επόμενη μέρα.

Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι δεν δίνουν κάποιο χαρτί έτσι ώστε να μπορέσεις να πάρεις άδεια την επόμενη μέρα.

Το χαρτί της κλήσης δεν κάνει? Τι θέλουν? Αντίγραφο των πρακτικών που υπογράφει όλη η Ε.Ε.?