Εφορευτική επιτροπή.

Την επιδίδουν κανονικά, δεν την τοιχοκολλούν. Εκτός εάν εννοείς "θυροκολλούν" στο σπίτι του ειδοποιούμενου, οπότε ναι αυτό είναι επίδοση.

Έκλεισα εικοσιτετράωρο στην κάλπη,μπήκα στο τμήμα στις 6:00 το πρωί της Κυριακής και έφυγα στις 6:00 το πρωί της Δευτέρας,και να φανταστείτε πως ήμουν αναπληρωματικός.Εξαντλητικό έχω να σας πω,εμπειρία όμως.

Μπορεί να παει όμως σαν γραμματέας αν τον επιλέξει ο δικαστικός και θα πάρει και το 100ρικο της αποζημίωσης..

Ναι φυσικά!

Έκλεισα εικοσιτετράωρο στην κάλπη,μπήκα στο τμήμα στις 6:00 το πρωί της Κυριακής και έφυγα στις 6:00 το πρωί της Δευτέρας,και να φανταστείτε πως ήμουν αναπληρωματικός.Εξαντλητικό έχω να σας πω,εμπειρία όμως.

Καλή ξεκούραση Νίκο!!:ernaehrung004:

Δεν υπήρχε άνθρωπος μέσα στο Πρωτοδικείο που να μην κατεβάζει καντήλια!! Όποιοι και να βγουν σε αυτές τις εκλογές, θα κάνουν θητεία με κατάρες!!:flipout:

Ευχαριστώ Γιάννη,εκτέλεσα και χρέη...bodyguard της συμπαθέστατης δικαστικού,καθώς ήμουν ο μοναδικός άντρας της επιτροπής και η ένταση ήταν μεγάλη.Στο διπλανό τμήμα πλακώθηκαν άσχημα και επενέβη η αστυνομία!

Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

Ευχαριστώ Γιάννη,εκτέλεσα και χρέη...bodyguard της συμπαθέστατης δικαστικού,καθώς ήμουν ο μοναδικός άντρας της επιτροπής και η ένταση ήταν μεγάλη.Στο διπλανό τμήμα πλακώθηκαν άσχημα και επενέβη η αστυνομία!

Ομορφιές!!

Η Δ.Α. ήταν δική σας? Της περιοχής ή είχε έρθει από αλλού?

ΥΓ

Piece of cake θα ήταν για σένα φαντάζομαι...εδώ έχεις κάνει συντονιστής στην Εκτός!!:flipout:

Εγώ έκανα και.. ..moderation. Η αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε τον ΚΚΕ πως ειναι "Κόκκινος Φασισμός".... και έγινε το ελα να δεις... παντού με ακολουθεί η Cafe... :flipout:

Εγώ έκανα και.. ..moderation. Η αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε τον ΚΚΕ πως ειναι "Κόκκινος Φασισμός".... και έγινε το ελα να δεις... παντού με ακολουθεί η Cafe... :flipout:

Φαντάζομαι μετά το infraction που της έριξες θα μαζεύτηκε!!:D

Εμεις απο το σχολειο τελειωσαμε κατα τις 3, γιατι αν ηταν αλφαβητικα τα ονοματα στα ψηφοδελτια των δημοτικων θα ειχαμε τελειωσει 12
Αλλα απο την ευελπιδων, στις 7.30! λολ

O πρόεδρος του ΔΣΘ έστειλε πάντως σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο του εδώ Πρωτοδικείου, για την απαράδεκτη ταλαιπωρία στην παράδοση των σάκων. Οι υπάλληλοι του Πρωτοδικείου καθυστερούσαν γιατί έκαναν έλεγχο στα βιβλία (πρακτικών κλπ). Έλεγχο στο περιεχόμενό τους. Έλεγχο που δεν προβλέπεται στον νόμο (ο νόμος λέει, ο Δ.Α. παραδίδει στον έφορο τον σάκο με το συγκεκριμένο περιεχόμενο). Πέραν τούτου, τα μηχανήματα στην είσοδο σκάναραν κανονικά τους σάκους (λες και είχαμε βάλει μέσα βόμβα, αλλά λειτουργούσε μόνο το ένα από τα δύο. Άλλη αναμονή κι εκεί. Η αναμονή στην ουρά (όπου μπορεί να πήγαινες κατά τις 4-5 τα χαράματα) ξεπερνούσε συχνά και το 4ωρο! Πρώτη φορά φέτος.
Ο πρόεδρος του ΔΣΘ διευκρίνησε πως εάν επαναληφθεί τη δεύτερη Κυριακή, ο ίδιος θα δώσει εντολή να παραδίδουν οι δικηγόροι ολόκληρη τη Δευτέρα (δλδ κλείσιμο εκλογικού κέντρου, σπιτάκι ή δωμάτιο για ύπνο, και πρωτοδικείο την επομένη το απόγευμα). Μπράβο του!

Όταν η διοίκηση και οι δικαστικές αρχές, λειτουργούν όχι βάσει των νόμων του κράτους, αλλά βάσει οδηγιών και εγκυκλίων, τους χρειάζεται κανονικά τέτοια συμπεριφορά από τη μεριά μας.

Φαντάζομαι μετά το infraction που της έριξες θα μαζεύτηκε!!:D

Έψαχνα να βρω το κουμπάκι του μπαν...

Άρχισε ο ΚΚΕες ότι αυτοί πολέμησαν μόνοι τους Γερμανούς κλπ.

Έπρεπε να τον ρωτήσω, πριν ή μετά την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα, αλλά είπα να μείνω ευγενικός :p

Μόλις είχα βγάλει και ένα άκυρο, ποιηματάκι, έριξα και ένα ωραίο του Σουρή, και εκτονώθηκε η κατάσταση δίχως "μπαν".
Την επόμενη φορά, θα τους πετάξω έξω στο κιχ.

με διορισαν τακτικο μελος για τις εκλογες αυτή την κυριακη.
μου αφησαν χθες το χαρτι στο κιβωτιο της αλληλογραφιας στο σπιτι χωρις να το παραλαβει κανεις.
μπορω να μην παω από τα χαραματα και να πω ότι δεν παρελαβα καποιο χαρτι και ετσι να είμαι καλυμμενος?
από την άλλη σκέφτομαι το ολο κλιμα αυτων των εκλογων, αλλα από την άλλη και την κουραση.
είμαι αναποφάσιστος στο τι θα κανω τελικα.

Πήγαινε πάρε χαρτί απο γιατρό που να συστήνει 2ήμερη παραμονή στο σπίτι.

Αν εισαι τακτικο μελος ο δικαστικος θα βαλει τους μπατσους να σε βρουνε...
Μπορεις να πας και να κανονισεις το ωραριο μαζι με τους αλλους της εφορευτικης...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

Εγω τους στελνω να μαθουν να μη λουφαρουν 😛😛

Δεν βλέπω καλά τα εμότικονς..αν κάνεις πλάκα, οκ..αν δεν, διαφωνώ με τα 1000.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν εισαι τακτικο μελος ο δικαστικος θα βαλει τους μπατσους να σε βρουνε...
Μπορεις να πας και να κανονισεις το ωραριο μαζι με τους αλλους της εφορευτικης...

Μην τον τρομοκρατείτε βρε παιδιά με σενάρια που έχουν γίνει μια φορά στις τόσες. 99 φορές στις 100 ο Δ.Α. δουλεύει με όσους έρχονται. Μόνο στην περίπτωση που μένει μόνος του κρανιοφορτώνει και στέλνει τα περιπολικά.