send
AVClub Fanatic
Την επιδίδουν κανονικά, δεν την τοιχοκολλούν. Εκτός εάν εννοείς "θυροκολλούν" στο σπίτι του ειδοποιούμενου, οπότε ναι αυτό είναι επίδοση.
Μπορεί να παει όμως σαν γραμματέας αν τον επιλέξει ο δικαστικός και θα πάρει και το 100ρικο της αποζημίωσης..
Έκλεισα εικοσιτετράωρο στην κάλπη,μπήκα στο τμήμα στις 6:00 το πρωί της Κυριακής και έφυγα στις 6:00 το πρωί της Δευτέρας,και να φανταστείτε πως ήμουν αναπληρωματικός.Εξαντλητικό έχω να σας πω,εμπειρία όμως.
Ευχαριστώ Γιάννη,εκτέλεσα και χρέη...bodyguard της συμπαθέστατης δικαστικού,καθώς ήμουν ο μοναδικός άντρας της επιτροπής και η ένταση ήταν μεγάλη.Στο διπλανό τμήμα πλακώθηκαν άσχημα και επενέβη η αστυνομία!
Ευχαριστώ Γιάννη,εκτέλεσα και χρέη...bodyguard της συμπαθέστατης δικαστικού,καθώς ήμουν ο μοναδικός άντρας της επιτροπής και η ένταση ήταν μεγάλη.Στο διπλανό τμήμα πλακώθηκαν άσχημα και επενέβη η αστυνομία!
Εγώ έκανα και.. ..moderation. Η αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε τον ΚΚΕ πως ειναι "Κόκκινος Φασισμός".... και έγινε το ελα να δεις... παντού με ακολουθεί η Cafe...![]()
Φαντάζομαι μετά το infraction που της έριξες θα μαζεύτηκε!!![]()
Μανωλαρα πανε γιατι θα σου ερθει το περιπολικο.
Σιγά μην του πάει και κανά άγημα...![]()
Εγω τους στελνω να μαθουν να μη λουφαρουν![]()
Αν εισαι τακτικο μελος ο δικαστικος θα βαλει τους μπατσους να σε βρουνε...
Μπορεις να πας και να κανονισεις το ωραριο μαζι με τους αλλους της εφορευτικης...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.