ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Αλα μου ντέ ........... αλλά ούτε ένα καφέ?????? :rifle:
στα μικρά μέρη έχεις από όλα.
Αλα μου ντέ ........... αλλά ούτε ένα καφέ?????? :rifle:
το πιο σωστό θα ήταν να καταργηθεί η διάταξη που απαγορεύει τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων (για να μη νοθεύουν το αποτέλεσμα). Έτσι σε πολλές περιοχές θα είχαμε αποσυμφόρηση.
Ακόμα πιο σωστό θα ήταν να προβλεφθεί αμοιβή για όσους καλούνται σε επιτροπές. Έστω μειώνοντας την παχυλή αμοιβή των 1000 Ευρώ που παίρνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Ας πάρουν 600-800 και τα υπόλοιπα η επιτροπή. Σίγουρα θα υπάρχουν συνάνθρωποί μας οι οποίοι για 50 Ευρώ θα θελήσουν να είναι μέλη της εφορευτικής.
δεν θα μου κάτσει μια φορά?...... που θα πάει?
δεν φτάνει που τους έκανα τη χάρη να πάω και φαντάρος, σπαταλώντας τον χρόνο μου σε παπαριές, ας με καλέσουν έστω μια για να δουν τι απάντηση θα πάρουν...:icon15:![]()
τη χάρη δεν την έκανες σε αυτούς αλλά πρώτα στην οικογένεια σου και μετά σε όλους εμάς ώστε να κοιμόμαστε περισσότερο ήσυχοι τα βράδια![]()
τη χάρη δεν την έκανες σε αυτούς αλλά πρώτα στην οικογένεια σου και μετά σε όλους εμάς ώστε να κοιμόμαστε περισσότερο ήσυχοι τα βράδια![]()
ποιός σου είπε ότι κι εγώ δεν κοιμόμουν ήσυχος εκείνα τα βράδυα? πιό καλά κοιμόμουν τότε παρά μετά το απολυτήριο![]()
Τι λες ρε ?
Με τον Μουκ φανταρο κοιμασαι πιο ησυχα το βραδυ ? Αυτος ειναι ικανος οταν ειναι σκοπια να παει στο αντιπαλο στρατοπεδο και να τους πεισει οτι δεν αξιζει η κατασταση διαμαχης και να πανε μαζι για ψαρεμα !!!![]()
κάτσε και θυμήσου βρε μπαγάσα... από Ιούλιο '94 μέχρι τα Χριστούγεννα του '95, σου βγήκε έστω και μια φορά κάποια ανασφάλεια?? Ρολόι δεν πήγαιναν όλα?:cool4::elefant:
Θα μπορούσες και νωρίτερα να ζήσεις με ασφάλεια, αλλά ας όψονται οι αναβολές που πήρα.
Ανασφάλεια δεν υπήρχε γιατί ήμουν και εγώ φαντάρος εκείνη την περίοδο:guitarist:
ποιός να κουνηθεί, αστειευόμαστε?:five:
p.s. τα Ίμια συνέβησαν ένα μήνα μετά, τυχαίο ήταν?![]()
το πιο σωστό θα ήταν να καταργηθεί η διάταξη που απαγορεύει τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων (για να μη νοθεύουν το αποτέλεσμα). Έτσι σε πολλές περιοχές θα είχαμε αποσυμφόρηση.
Παίδες είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που με καλούν. Με έχουν βρει εύκολο θύμα?
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να απαλαγώ από αυτό? Προφανώς επειδή πήγαινα συνέχεια βρήκαν το μ@λ@κα και τον καλούν όποτε έχουμε εκλογές.
Υπάρχει κάποια υπηρεσία που μπορώ να απευθυνθώ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.