Εφορευτική επιτροπή.

δεν θα μου κάτσει μια φορά?...... που θα πάει?
δεν φτάνει που τους έκανα τη χάρη να πάω και φαντάρος, σπαταλώντας τον χρόνο μου σε παπαριές, ας με καλέσουν έστω μια για να δουν τι απάντηση θα πάρουν...:icon15::D

Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

το πιο σωστό θα ήταν να καταργηθεί η διάταξη που απαγορεύει τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων (για να μη νοθεύουν το αποτέλεσμα). Έτσι σε πολλές περιοχές θα είχαμε αποσυμφόρηση.

Ακόμα πιο σωστό θα ήταν να προβλεφθεί αμοιβή για όσους καλούνται σε επιτροπές. Έστω μειώνοντας την παχυλή αμοιβή των 1000 Ευρώ που παίρνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Ας πάρουν 600-800 και τα υπόλοιπα η επιτροπή. Σίγουρα θα υπάρχουν συνάνθρωποί μας οι οποίοι για 50 Ευρώ θα θελήσουν να είναι μέλη της εφορευτικής.

Re: Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

Ακόμα πιο σωστό θα ήταν να προβλεφθεί αμοιβή για όσους καλούνται σε επιτροπές. Έστω μειώνοντας την παχυλή αμοιβή των 1000 Ευρώ που παίρνουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Ας πάρουν 600-800 και τα υπόλοιπα η επιτροπή. Σίγουρα θα υπάρχουν συνάνθρωποί μας οι οποίοι για 50 Ευρώ θα θελήσουν να είναι μέλη της εφορευτικής.

+1000 !!!!!!!!

Από την άλλη τα κόμματα στέλνουν διάφορους αργόσχολους, δεν θα μπορούσαν να κάνουν και την εφορευτική;

δεν θα μου κάτσει μια φορά?...... που θα πάει?
δεν φτάνει που τους έκανα τη χάρη να πάω και φαντάρος, σπαταλώντας τον χρόνο μου σε παπαριές, ας με καλέσουν έστω μια για να δουν τι απάντηση θα πάρουν...:icon15::D

τη χάρη δεν την έκανες σε αυτούς αλλά πρώτα στην οικογένεια σου και μετά σε όλους εμάς ώστε να κοιμόμαστε περισσότερο ήσυχοι τα βράδια -bye-

τη χάρη δεν την έκανες σε αυτούς αλλά πρώτα στην οικογένεια σου και μετά σε όλους εμάς ώστε να κοιμόμαστε περισσότερο ήσυχοι τα βράδια -bye-

Τι λες ρε ?

Με τον Μουκ φανταρο κοιμασαι πιο ησυχα το βραδυ ? Αυτος ειναι ικανος οταν ειναι σκοπια να παει στο αντιπαλο στρατοπεδο και να τους πεισει οτι δεν αξιζει η κατασταση διαμαχης και να πανε μαζι για ψαρεμα !!! :flipout:

ποιός σου είπε ότι κι εγώ δεν κοιμόμουν ήσυχος εκείνα τα βράδυα? πιό καλά κοιμόμουν τότε παρά μετά το απολυτήριο:flipout::flipout::flipout:

σε ό,τι αφορά τα στρατιωτικά πάντα, στον Θεό χρωστάω τίποτα?:smileJap:

ποιός σου είπε ότι κι εγώ δεν κοιμόμουν ήσυχος εκείνα τα βράδυα? πιό καλά κοιμόμουν τότε παρά μετά το απολυτήριο:flipout::flipout::flipout:

Ελπίζω να μην είσαι από αυτούς που φωνάζουν γιατί δεν πήγε φαντάρος ο Λαζόπουλος ????????
:flipout::flipout:

Τι λες ρε ?

Με τον Μουκ φανταρο κοιμασαι πιο ησυχα το βραδυ ? Αυτος ειναι ικανος οταν ειναι σκοπια να παει στο αντιπαλο στρατοπεδο και να τους πεισει οτι δεν αξιζει η κατασταση διαμαχης και να πανε μαζι για ψαρεμα !!! :flipout:

κάτσε και θυμήσου βρε μπαγάσα... από Ιούλιο '94 μέχρι τα Χριστούγεννα του '95, σου βγήκε έστω και μια φορά κάποια ανασφάλεια?? Ρολόι δεν πήγαιναν όλα?:cool4::elefant:

Θα μπορούσες και νωρίτερα να ζήσεις με ασφάλεια, αλλά ας όψονται οι αναβολές που πήρα.

Last edited:
κάτσε και θυμήσου βρε μπαγάσα... από Ιούλιο '94 μέχρι τα Χριστούγεννα του '95, σου βγήκε έστω και μια φορά κάποια ανασφάλεια?? Ρολόι δεν πήγαιναν όλα?:cool4::elefant:

Θα μπορούσες και νωρίτερα να ζήσεις με ασφάλεια, αλλά ας όψονται οι αναβολές που πήρα.

Ανασφάλεια δεν υπήρχε γιατί ήμουν και εγώ φαντάρος εκείνη την περίοδο-bye-:guitarist:

Ανασφάλεια δεν υπήρχε γιατί ήμουν και εγώ φαντάρος εκείνη την περίοδο-bye-:guitarist:

ποιός να μας κουνηθεί Σπύρο? αστειευόμαστε?:five:

p.s. τα Ίμια συνέβησαν ένα μήνα μετά, τυχαίο ήταν?:flipout:

Και μενα για δευτερη φορα με καλεσανε,μετα απο χρονια.Ηρθε μια ωραια μερα η ''εξουσια'' για την ωραια ειδηση.Την επομενη φορα που θα γινουν εκλογες θα αλλαξω τα κουδουνια.

Απάντηση: Re: Εφορευτική επιτροπή.

το πιο σωστό θα ήταν να καταργηθεί η διάταξη που απαγορεύει τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων (για να μη νοθεύουν το αποτέλεσμα). Έτσι σε πολλές περιοχές θα είχαμε αποσυμφόρηση.

Έτσι και γίνεται.

Το Μηχανογραφικό στην χώρα μας αργεί ακόμη (:flipout:),
γι'αυτό και οι Προσκλήσεις αποστέλονται από το Πρωτοδικείο Τυχαία :damnyou:

Οι Δημ.Υπάλληλοι πρέπει απαντήσουν είτε προσωπικά είτε μέσω FAX
βεβαίωση από την υπηρεσία τους
ώστε να επιλεχθεί αντικαταστάτης και αυτός να προσκληθεί.
(ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!)

Πολύ χειρότερα είναι τα πράγματα γιά εκείνους που αδυνατούν να παραστούν λόγω υγείας.
Είναι αδύνατο (χρονικά) να προσκομίσουν βεβαίωση ασθενείας
αφού τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων σε παραπέμπουν στα τακτικά
και αυτά με την σειρά τους ορίζουν ραντεβού δυό-τρείς βδομάδες μετά -δλδ αφού γίνουν οι εκλογές

Παίδες είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που με καλούν. Με έχουν βρει εύκολο θύμα?

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να απαλαγώ από αυτό? Προφανώς επειδή πήγαινα συνέχεια βρήκαν το μ@λ@κα και τον καλούν όποτε έχουμε εκλογές.

Υπάρχει κάποια υπηρεσία που μπορώ να απευθυνθώ?

Jim ειμαι πολυ χαρουμενος που εμαθα οτι ησουν εφορευτικη. Ετσι δεν ειμαι ο μονος λ@λ@κ@ς που εμπλεξε χθες.:flipout::flipout::flipout: