EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

ρε συ δε πιστευω να πας για αλλαγη φυλου και να μας το κρυβεις ε??..
πλακα κανω..οτι και να ναι φιλε σου ευχομαι απο καρδιας περαστικα και γρηγορα σιδερενιος!

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

ρε συ δε πιστευω να πας για αλλαγη φυλου και να μας το κρυβεις ε??..
πλακα κανω..

:flipout: :flipout:

Πού λεφτά ρε συ για τέτοιο απγκρέιντ;

Παίζει καθόλου στη diy να το ψάξω;

οτι και να ναι φιλε σου ευχομαι απο καρδιας περαστικα και γρηγορα σιδερενιος!

Νά' σαι καλά ρε Σίφη!

Περαστικά, και προσοχή στα κουβαλήματα από δω και πέρα!

Αναμένουμε εντυπώσεις από τo πάντρεμα Aaron με Sonus Faber.

Στα δικά μου τεστ οι Aaron δεν με κέρδισαν με τα ATC SCM40, αλλά με Klipsch Heresy ταίριαξαν γάντι. Ετοιμάζω τώρα home cinema με τρικάναλο Aaron No.33 και δικάναλο No.3.

Καλώς σας βρίσκω και πάλι... :)

Περαστικά, και προσοχή στα κουβαλήματα από δω και πέρα!

Αναμένουμε εντυπώσεις από τo πάντρεμα Aaron με Sonus Faber.

Ευχαριστώ πολύ Τζο (για την...οφ τοπικ ιστορία... το refurbish αυτό ήταν το ένα από τα τρία που θα πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος του χρόνου. Η κήλη -ως λιγότερο επείγον- θα είναι πιθανότατα το τελευταίο).

Refurbish όμως θα χρειαστούν τελικά και τα Ααρόνια λόγω του μικροπροβλήματος στον No.22. Καλού-κακού βέβαια θα αποσταλούν και τα δυο τεμάχια (Νο.22, Νο.3) αύριο στον χερ Höhne.
Τα SF Domus παραδόθηκαν σήμερα για αποστολή. Υπολογίζω ότι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα βρίσκεται στο σπίτι κομπλέ το σύστημα για ακροάσεις αλλά και συγκρίσεις με τα ηχεία που θα αντικαταστήσουν.
Επίσης στο νοσοκομείο (όλως τυχαίως!) μοιράστηκα το δωμάτιο με Γερμανό χαιφιντελάκια, οπότε θα έχω τη χαρά να ακούσω και να γράψω εντυπώσεις για ηχεία της Nubert.

Στα δικά μου τεστ οι Aaron δεν με κέρδισαν με τα ATC SCM40, αλλά με Klipsch Heresy ταίριαξαν γάντι.
Εδώ είναι που λένε "29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν skip" (όπου "πλυντήρια" οι Aaron, κι όπου skip...τα Klipsch!).
Τα SCM40 "πάλεψα" σχεδόν για να τα ακούσω αλλά δυστυχώς δεν ευτύχησα. Δεν μπορώ να έχω "γεύση" για το τι ακριβώς (ή περίπου) δεν "ταίριαξε" στο γούστο σου...
Στα Cantus οι Aaron ακούγονται πολύ περισσότερο "ζωντανοί", "δυναμικοί", "ακριβείς" και "ισορροπημένοι" απ' ότι ο Cayin (ή ο μικρός Primare), χωρίς όμως να στερούνται μουσικότητας (ή να "σφίζουν" τρανζιστορίλας). Πιθανόν όμως αυτό να συμβαίνει και λόγω της "ζέστης" των Cantus, όπως εύστοχα είχε σχολιάσει κάποια στιγμή και ο φίλος Dipie. Σε ηχεία πιο "σωστά", "αναλυτικά" ή "αυστηρά" (αν όντως τα ATC είναι τέτοια), δεν μπορώ να γνωρίζω (ή να φανταστώ έστω) το αποτέλεσμα... Πιθανότατα όμως ούτε με τα Sonus θα καταφέρω να μάθω, αφού κι αυτά είναι μάλλον "πειραγμένα" σε κάποιες περιοχές.
Άν δεν "δέσουν" πάντως, τα Domus θα είναι αυτά που θα την "πληρώσουν", λόγω του ότι πιστεύω ότι οι No.3 και Νο.22 είναι πραγματικά τα "Νο.1" κομμάτια στο σύστημα.

Ετοιμάζω τώρα home cinema με τρικάναλο Aaron No.33 και δικάναλο No.3.
Άντε! Με το καλό να το υλοποιήσεις και να ανοίξεις σχετικό θρεντ με εντυπώσεις... :2thumb22sup:

Βρεεεεε καλωστο το παιδι το δικο μαααας..... περαστικα βρε!..
Τελικα κανουν τσιριτσαντζουλες τα Ααρονια ε?...πολυ σπαστικο αυτο...+

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Βρεεεεε καλωστο το παιδι το δικο μαααας..... περαστικα βρε!..
Τελικα κανουν τσιριτσαντζουλες τα Ααρονια ε?...πολυ σπαστικο αυτο...+

Καλώς σε βρίσκω πάλι φίλε πολυτεχνίτη!
Όντως... θέλουν και τα Ααρόνια το γερμανό τους.
Δεν πειράζει. Εμείς νά 'μαστε καλά...

Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Άντε! Με το καλό να το υλοποιήσεις και να ανοίξεις σχετικό θρεντ με εντυπώσεις... :2thumb22sup:

Παρουσίαση υπάρχει εδώ και καιρό:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54560

Ο Cineast τελικά αντικαταστάθηκε γιατί δεν έστελνε αρκετή προενίσχυση στους αναίσθητους τελικούς Klipsch KA-1000-THX για τα sub.
Αν θυμηθείς ρώτα τον κ. Hoehne αν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό.

Επίσης χτες βράδυ με χτύπησε έντονα το ρεύμα πατώντας τον τελικό No.3 για να τον κλείσω. Μάλιστα έβγαλε και σπίθα.

Επίσης κατά το ανοιγοκλείσιμο ακούγεται ένα "χρατς" στα ηχεία.
Αλλά κατά τα άλλα ευχαριστημένος :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Παρουσίαση υπάρχει εδώ και καιρό:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54560

Καταπληκτικό σύστημα tzo! Να τα χαίρεσαι! Άντε, και σύντομα παρέα με μουσικόφιλη (και ταινιόφιλη) σύντροφο σου εύχομαι!

Ο Cineast τελικά αντικαταστάθηκε γιατί δεν έστελνε αρκετή προενίσχυση στους αναίσθητους τελικούς Klipsch KA-1000-THX για τα sub.
Αν θυμηθείς ρώτα τον κ. Hoehne αν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό.
Θα μιλήσω τουλάχιστον άλλη μια φορά μαζί του όταν παραλάβει τα δικά μου. Θα το σημειώσω, κι αν δεν είμαι λαλημένος από τους πόνους (όπως τώρα) και ξεχαστώ, θα τον ρωτήσω και θα σου στείλω πμ.

Επίσης χτες βράδυ με χτύπησε έντονα το ρεύμα πατώντας τον τελικό No.3 για να τον κλείσω. Μάλιστα έβγαλε και σπίθα.
Οι κατασκευές του χερ Höhne είναι κομματάκι μίνιμαλ. Ο ίδιος λέει ότι σε οποιαδήποτε αλλαγή (πχ καλωδίων) τα μηχανήματα θα πρέπει να είναι εκτός τροφοδοσίας, οπότε έχε το νου σου μην τηγανιστείς.
Σπίθα όμως και "χτύπημα" με ένα απλό κλείσιμο? Ντας ιστ νιχτ γκουτ (να το βάλω κι αυτό στις σημειώσεις για ερωτήσεις?). Τα ρεύματά σου είναι οκ γενικά?
Τις λίγες μέρες που τους έχω (-είχα, φύγανε σήμερα) τον ανοιγόκλεισα 2-3 φορές χωρίς πρόβλημα. Γενικά τον άφηνα ανοιχτό και "έκλεινα" μόνο τον Νο.22 από το Ρ του φερνμπεντίνουνγκ. Η συμβουλή του ιδίου πάντως ήταν "μία φορά τα ανοίγεις...και δεν τα ξανακλείνεις, εκτός αν φύγεις για διακοπές. Τα μηχανήματα αυτά είναι σχεδιασμένα να παίζουν ασταμάτητα για μια ζωή".

Ωραίος τύπος πραγματικά, και απόλαυση να του μιλάς, αλλά πολύ πεισματάρης με τα μηχανήματά του... 3 τηλεφωνήματα για να πειστεί πως ο προενισχυτής του παρουσίασε πρόβλημα. Μιλάμε μ' έσκασε... Δεν το πίστευε με τίποτα!

Επίσης κατά το ανοιγοκλείσιμο ακούγεται ένα "χρατς" στα ηχεία.
Και σε μένα το κάνει αυτό. Του το ανέφερα και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό.

Αλλά κατά τα άλλα ευχαριστημένος :-)
Παρομοίως! :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Σπίθα όμως και "χτύπημα" με ένα απλό κλείσιμο? Ντας ιστ νιχτ γκουτ (να το βάλω κι αυτό στις σημειώσεις για ερωτήσεις?). Τα ρεύματά σου είναι οκ γενικά?

Ναι, ρώτα τον. Υποθέτω ότι θα ήταν στατικός ηλεκτρισμός.

Αυτό που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι πώς γίνεται να αυξηθούν τα volt προενίσχυσης στο sub out.

Προτού προλάβω να ασχοληθώ, μου τον πήρε τον προενισχυτή ο geopolitis και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Ο τελικός KA-1000-THX για τα sub είναι γνωστό ότι είναι αναίσθητος, αλλά στον Yamaha Z7 έχω την προενίσχυση στο 0 χωρίς να χρειάζεται να πάω στο +. Στον Aaron Cineast χαμήλωνα όλα τα κανάλια -8 ώστε το sub out να είναι στο 0. Δυστυχώς δεν έχει επιλογή +.

Καταπληκτικό σύστημα tzo! Να τα χαίρεσαι! Άντε, και σύντομα παρέα με μουσικόφιλη (και ταινιόφιλη) σύντροφο σου εύχομαι!

Ευχαριστώ για τις ευχές. Πάντα μουσικόφιλη και ταινιόφιλη είναι η εκάστοτε σύντροφος, αλλιώς γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Αυτό που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι πώς γίνεται να αυξηθούν τα volt προενίσχυσης στο sub out.

Προτού προλάβω να ασχοληθώ, μου τον πήρε τον προενισχυτή ο geopolitis και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Ο τελικός KA-1000-THX για τα sub είναι γνωστό ότι είναι αναίσθητος, αλλά στον Yamaha Z7 έχω την προενίσχυση στο 0 χωρίς να χρειάζεται να πάω στο +. Στον Aaron Cineast χαμήλωνα όλα τα κανάλια -8 ώστε το sub out να είναι στο 0. Δυστυχώς δεν έχει επιλογή +.

Ωχ! Πες μου πως δεν είσαι εσύ η "εκκλησία" που "έκλεψε" ο Geo!!! :flipout:
Μην τον "κάψω" τον άνθρωπο και του έχω υποχρέωση που μου τα σύστησε!

Πάντα μουσικόφιλη και ταινιόφιλη είναι η εκάστοτε σύντροφος, αλλιώς γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα :-)

Έεεεετσι!!! :music-smiley-004:

δε λες που δε σου πηρα και τον τελικο...

την γλυτωσες τυχερουλη!!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτ

Ωχ! Πες μου πως δεν είσαι εσύ η "εκκλησία" που "έκλεψε" ο Geo!!! :flipout:
Μην τον "κάψω" τον άνθρωπο και του έχω υποχρέωση που μου τα σύστησε!

Έεεεετσι!!! :music-smiley-004:

αστον θα το καταλαβει το λαθος του και θα τον ξαναπαρει....

δε παιζεται ο προενισχυτης... για home theater θα ελεγα οτι ειναι απλα αλλου σε σχεση με κατι Yamaha, Onkyo κλπ. (Εχω τον Onkyo 875 σπιτι και μπροστα στον Aaron ειναι αστειος)

Δύο σετ Cineast+No.3 είχα πριν μου τα αρπάξει ο geopolitis :-)

Τώρα έμεινα με τον Νο.3 και τον τρικάναλο Νο.33. Θα πάνε στον dedicated χώρο που ετοιμάζω με τα τρία Heresy μπροστά.

Για το home cinema στο σαλόνι τα audionet ταίριαξαν με ΤΗΧ Klipsch.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτ

Για το νέο σύστημα με τα πέντε κανάλια Aaron και τα Heresy θα μπορούσα να τον ξαναπάρω. Να δούμε τι θα μας πει ο χερ Ηöhne για το sub preout.

Επίσης στην είσοδο του dvd, o Cineast δεν δίνει επιλογή να πηγαίνουν οι χαμηλές τόσο στα ηχεία όσο και στο sub (main+sub). Σε άλλο input θυμάμαι δούλευε.
δε παιζεται ο προενισχυτης... για home theater θα ελεγα οτι ειναι απλα αλλου σε σχεση με κατι Yamaha, Onkyo κλπ. (Εχω τον Onkyo 875 σπιτι και μπροστα στον Aaron ειναι αστειος)

Με τον Ζ7 είμαι ευχαριστημένος και θα τον κρατήσω πολλά χρόνια. Καμία σχέση με τα δύο κομμάτια Onkyo 905 που είχα πριν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρ

Εντάξει, ηρέμησα τώρα! Οι ερωτήσεις του tzo προχωράνε...

Ε κατέω μία από πολυκάναλα και σπιτοθέατρα... (μόνο τον DSP-A1 γνωρίζω που τον είχε ένας φίλος...)

Geo πας ντουγρού για Sovereign τελικά? (τί θηρία μονομπλόκια είναι αυτά μανούλα μου!!!)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το

Εντάξει, ηρέμησα τώρα! Οι ερωτήσεις του tzo προχωράνε...

Ε κατέω μία από πολυκάναλα και σπιτοθέατρα... (μόνο τον DSP-A1 γνωρίζω που τον είχε ένας φίλος...)

Geo πας ντουγρού για Sovereign τελικά? (τί θηρία μονομπλόκια είναι αυτά μανούλα μου!!!)

εχω ηδη Sovereign...

τον προενισχυτη και τον μικρο τελικο (τον Power). Καποια στιγμη θα παρω τον Glory....

τα Sovereign ειναι τρομακτικα καλύτερα απο τα Aaron αν βρεις τιποτα μεταχειρισμενο μη διστασεις (ειναι πολυ σπανιο ομως)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dian

εχω ηδη Sovereign...

τον προενισχυτη και τον μικρο τελικο (τον Power). Καποια στιγμη θα παρω τον Glory....

:a0210:

τα Sovereign ειναι τρομακτικα καλύτερα απο τα Aaron αν βρεις τιποτα μεταχειρισμενο μη διστασεις (ειναι πολυ σπανιο ομως)

Είμαι ήδη αρκετά "τρομαγμένος" από τα Aaron! Άσε μη πάθω κανά καρδιακό γιατί μόνο αυτό μου λείπει!
Δεν έχω δει ούτε δείγμα πάντως όσο καιρό είμαι εδώ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EgglestonWorks

:a0210:

Είμαι ήδη αρκετά "τρομαγμένος" από τα Aaron! Άσε μη πάθω κανά καρδιακό γιατί μόνο αυτό μου λείπει!
Δεν έχω δει ούτε δείγμα πάντως όσο καιρό είμαι εδώ...

να τα πουλησεις για να παρεις τι? για αυτο δε βρισκεις ουτε για δειγμα μεταχειρισμενο.

Ψαχνω γενικως στο Audiomarkt και στο Γερμανικο Ebay αλλα δεν... Μονο απο την παλια σειρα Sovereign (οχι την Signature) μπορεις να βρεις τιποτα αλλα και αυτα μια φορα το χρονο...