ρε συ δε πιστευω να πας για αλλαγη φυλου και να μας το κρυβεις ε??..
πλακα κανω..
οτι και να ναι φιλε σου ευχομαι απο καρδιας περαστικα και γρηγορα σιδερενιος!
Περαστικά, και προσοχή στα κουβαλήματα από δω και πέρα!
Αναμένουμε εντυπώσεις από τo πάντρεμα Aaron με Sonus Faber.
Εδώ είναι που λένε "29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν skip" (όπου "πλυντήρια" οι Aaron, κι όπου skip...τα Klipsch!).Στα δικά μου τεστ οι Aaron δεν με κέρδισαν με τα ATC SCM40, αλλά με Klipsch Heresy ταίριαξαν γάντι.
Άντε! Με το καλό να το υλοποιήσεις και να ανοίξεις σχετικό θρεντ με εντυπώσεις... :2thumb22sup:Ετοιμάζω τώρα home cinema με τρικάναλο Aaron No.33 και δικάναλο No.3.
Βρεεεεε καλωστο το παιδι το δικο μαααας..... περαστικα βρε!..
Τελικα κανουν τσιριτσαντζουλες τα Ααρονια ε?...πολυ σπαστικο αυτο...+
Άντε! Με το καλό να το υλοποιήσεις και να ανοίξεις σχετικό θρεντ με εντυπώσεις... :2thumb22sup:
Θα μιλήσω τουλάχιστον άλλη μια φορά μαζί του όταν παραλάβει τα δικά μου. Θα το σημειώσω, κι αν δεν είμαι λαλημένος από τους πόνους (όπως τώρα) και ξεχαστώ, θα τον ρωτήσω και θα σου στείλω πμ.Ο Cineast τελικά αντικαταστάθηκε γιατί δεν έστελνε αρκετή προενίσχυση στους αναίσθητους τελικούς Klipsch KA-1000-THX για τα sub.
Αν θυμηθείς ρώτα τον κ. Hoehne αν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό.
Οι κατασκευές του χερ Höhne είναι κομματάκι μίνιμαλ. Ο ίδιος λέει ότι σε οποιαδήποτε αλλαγή (πχ καλωδίων) τα μηχανήματα θα πρέπει να είναι εκτός τροφοδοσίας, οπότε έχε το νου σου μην τηγανιστείς.Επίσης χτες βράδυ με χτύπησε έντονα το ρεύμα πατώντας τον τελικό No.3 για να τον κλείσω. Μάλιστα έβγαλε και σπίθα.
Και σε μένα το κάνει αυτό. Του το ανέφερα και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό.Επίσης κατά το ανοιγοκλείσιμο ακούγεται ένα "χρατς" στα ηχεία.
Παρομοίως! :music-smiley-005:Αλλά κατά τα άλλα ευχαριστημένος![]()
Σπίθα όμως και "χτύπημα" με ένα απλό κλείσιμο? Ντας ιστ νιχτ γκουτ (να το βάλω κι αυτό στις σημειώσεις για ερωτήσεις?). Τα ρεύματά σου είναι οκ γενικά?
Καταπληκτικό σύστημα tzo! Να τα χαίρεσαι! Άντε, και σύντομα παρέα με μουσικόφιλη (και ταινιόφιλη) σύντροφο σου εύχομαι!
Ναι, ρώτα τον. Υποθέτω ότι θα ήταν στατικός ηλεκτρισμός.
Αυτό που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι πώς γίνεται να αυξηθούν τα volt προενίσχυσης στο sub out.
Προτού προλάβω να ασχοληθώ, μου τον πήρε τον προενισχυτή ο geopolitis και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Ο τελικός KA-1000-THX για τα sub είναι γνωστό ότι είναι αναίσθητος, αλλά στον Yamaha Z7 έχω την προενίσχυση στο 0 χωρίς να χρειάζεται να πάω στο +. Στον Aaron Cineast χαμήλωνα όλα τα κανάλια -8 ώστε το sub out να είναι στο 0. Δυστυχώς δεν έχει επιλογή +.
Πάντα μουσικόφιλη και ταινιόφιλη είναι η εκάστοτε σύντροφος, αλλιώς γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα![]()
Ναι, ρώτα τον. Υποθέτω ότι θα ήταν στατικός ηλεκτρισμός.
Αυτό που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι πώς γίνεται να αυξηθούν τα volt προενίσχυσης στο sub out.
Προτού προλάβω να ασχοληθώ, μου τον πήρε τον προενισχυτή ο geopolitis και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Ο τελικός KA-1000-THX για τα sub είναι γνωστό ότι είναι αναίσθητος, αλλά στον Yamaha Z7 έχω την προενίσχυση στο 0 χωρίς να χρειάζεται να πάω στο +. Στον Aaron Cineast χαμήλωνα όλα τα κανάλια -8 ώστε το sub out να είναι στο 0. Δυστυχώς δεν έχει επιλογή +.
Ωχ! Πες μου πως δεν είσαι εσύ η "εκκλησία" που "έκλεψε" ο Geo!!!![]()
Μην τον "κάψω" τον άνθρωπο και του έχω υποχρέωση που μου τα σύστησε!
Έεεεετσι!!! :music-smiley-004:
αστον θα το καταλαβει το λαθος του και θα τον ξαναπαρει....
δε παιζεται ο προενισχυτης... για home theater θα ελεγα οτι ειναι απλα αλλου σε σχεση με κατι Yamaha, Onkyo κλπ. (Εχω τον Onkyo 875 σπιτι και μπροστα στον Aaron ειναι αστειος)
αστον θα το καταλαβει το λαθος του και θα τον ξαναπαρει....
δε παιζεται ο προενισχυτης... για home theater θα ελεγα οτι ειναι απλα αλλου σε σχεση με κατι Yamaha, Onkyo κλπ. (Εχω τον Onkyo 875 σπιτι και μπροστα στον Aaron ειναι αστειος)
Εντάξει, ηρέμησα τώρα! Οι ερωτήσεις του tzo προχωράνε...
Ε κατέω μία από πολυκάναλα και σπιτοθέατρα... (μόνο τον DSP-A1 γνωρίζω που τον είχε ένας φίλος...)
Geo πας ντουγρού για Sovereign τελικά? (τί θηρία μονομπλόκια είναι αυτά μανούλα μου!!!)
εχω ηδη Sovereign...
τον προενισχυτη και τον μικρο τελικο (τον Power). Καποια στιγμη θα παρω τον Glory....
τα Sovereign ειναι τρομακτικα καλύτερα απο τα Aaron αν βρεις τιποτα μεταχειρισμενο μη διστασεις (ειναι πολυ σπανιο ομως)
:a0210:
Είμαι ήδη αρκετά "τρομαγμένος" από τα Aaron! Άσε μη πάθω κανά καρδιακό γιατί μόνο αυτό μου λείπει!
Δεν έχω δει ούτε δείγμα πάντως όσο καιρό είμαι εδώ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.