EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Δεσμευτικό που δεν έχει balanced o Cineast. Τώρα θυμήθηκα και τον άλλον λόγο που τον έδωσα. Έχω τον λαμπάτο Atma-sphere S30 και θα βόλευε να τον είχα συνδεδεμένο στην balanced έξοδο στον προ και να τον επέλεγα για στέρεο ακροάσεις.

Μήπως να μεταφέρονταν τα τελευταία post σε νέο thread με τίτλο Aaron;

Το παρόν μόνο EgglestonWorks Dianne δεν κατέληξε να είναι :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eggle

να τα πουλησεις για να παρεις τι? για αυτο δε βρισκεις ουτε για δειγμα μεταχειρισμενο.

Εδώ κράτησα άλλα κι άλλα (ασυζητητί κατώτερα) για χρόνια... αυτά θα δώσω? :stupid:
Άσε που όντως δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα (με μόνη εξαίρεση τον χερ εδώ http://www.klipsch-direct.de/Aaron-Verstaerker.html ο οποίος ψιλοσφάζει και στο γόνατο).

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Μήπως να μεταφέρονταν τα τελευταία post σε νέο thread με τίτλο Aaron;

Το παρόν μόνο EgglestonWorks Dianne δεν κατέληξε να είναι :-)

Όντως... "Club Aaron" δεν παίζει στο φόρουμ?

"Από Νταγιάννα έρχομαι και στη κορφή Ααρόνια" το έκανα το θρεντ. Ευτυχώς αφ' ενός ψώνισα ηχεία από τον αντιπρόσωπο της Eggleston (κρατήθηκαν μερικώς τα προσχήματα) και αφ' εταίρου μάλλον έχω δει και πιο σουρεάλ θρεντ!
Όταν έρθουν οι τσιτσιολίνες πάντως θα δοκιμάσω να ανοίξω καινούργιο...

"σέξυ ιταλίδες...ούνοι επιβήτορες!"

(αστειεύομαι, μη με μπανάρετε! θα έχει πιο "κόσμιο" τίτλο!) :handkiss:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

....θα δοκιμάσω να ανοίξω καινούργιο...

"σέξυ ιταλίδες...ούνοι επιβήτορες!"

(αστειεύομαι, μη με μπανάρετε! θα έχει πιο "κόσμιο" τίτλο!) :handkiss:

:D Διάλεξε:

:hanged: :behead: :violent-smiley-008:

Last edited:
Δοκίμασε; τον Parasound P7; Έχει όλα όσα θες (πολυκάναλος, balanced, bass management).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

:D Διάλεξε:

:hanged: :behead: :violent-smiley-008:

:flipout:

Την κρεμάλα καπετάνιε! Όχι αίματα και λερώσουμε!

Πλάκα-πλάκα καπετάνιε, το θρεντ αυτό πλησιάζει στο τέλος του...
Αποστολή εξετελέσθη (...στην πρώτη σελίδα. οι υπόλοιπες 24 είναι οφ...σάιντ!).

Μια που έχω όμως την τύχη να σε βρω, ένα σχολιάκι (και μια επιλογή) για (από) τις παρακάτω ιδέες..;

α) "Ιταλίδες τουρίστριες που διψάνε για...θέμα, Γερμανοί επιβήτορες με καλώδια στο αίμα!" (διασκευή γνωστού, και δυστυχώς επίκαιρου, άσματος)

β) "Χίτλερ - Μουσολίνι... Κανένας δεν θα μείνει" (διττός τίτλος... Μπορεί να σημαίνει είτε μεταπώληση, είτε έξωση από το διαμέρισμα λόγω υπερβολικών dB)

γ) "Δυο Ιταλίδες από την...Καλλιθέα" (δυο αψηλές τσιριμπίμ τσιριμπόμ!)

δ) "Aaron Νο.22/Νο.3 + SF GP Domus. Εντυπώσεις..." (κόσμια πράγματα...)

Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Πλάκα-πλάκα καπετάνιε, το θρεντ αυτό πλησιάζει στο τέλος του...
Αποστολή εξετελέσθη (...στην πρώτη σελίδα. οι υπόλοιπες 24 είναι οφ...σάιντ!).

Μια που έχω όμως την τύχη να σε βρω, ένα σχολιάκι (και μια επιλογή) για (από) τις παρακάτω ιδέες..;

α) "Ιταλίδες τουρίστριες που διψάνε για...θέμα, Γερμανοί επιβήτορες με καλώδια στο αίμα!" (διασκευή γνωστού, και δυστυχώς επίκαιρου, άσματος)

β) "Χίτλερ - Μουσολίνι... Κανένας δεν θα μείνει" (διττός τίτλος... Μπορεί να σημαίνει είτε μεταπώληση, είτε έξωση από το διαμέρισμα λόγω υπερβολικών dB)

δ) "Aaron Νο.22/Νο.3 + SF GP Domus. Εντυπώσεις..." (κόσμια πράγματα...)

Εδώ είσαι....Λασουσουρελά, λασουσουρελά!!

Φιλε wahrheit242 συμπτωματικα κ εγω ειχα τα aurum cantus αλλα
τα V3F κ τ αλλαξα πριν λιγες μερες με τα Eggleston τα Fontaine II :2thumb22sup:...ανεβηκα σκαλοπατι σε δυναμικα ,στερεοφωνικη εικονα ,χαμηλο παροτι κατεβαινουν οσο και τα Cantus,γενικα πηρα εναν ποιο στιβαρο ηχο ...τωρα μενει ν αλλαξω καλωδια, που ειναι για τα ηχεια, τα MIT terminator 6 κ ενα φθηνο μοντελο παλι της ιδιας εταιριας για interconnect ...αν εχει κανεις τπτ υποψιν ας το προτεινει !!

Εδώ είχε γραφτεί για τον P7, όπου είχα γράψει και για τον Aaron.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=45757

Ωραίο θέμα και ωραίες φωτος. :a0210:
Προφανώς θα τον άνοιξες... διότι ο χερ Höehne ούτε τις διαστάσεις δεν δίνει (πόσο μάλλον φωτογραφίες από το εσωτερικό τους!). Ευτυχώς χώρεσαν στο έπιπλο αλλιώς θά' χαμε (κι) άλλα...

Φιλε wahrheit242 συμπτωματικα κ εγω ειχα τα aurum cantus αλλα
τα V3F κ τ αλλαξα πριν λιγες μερες με τα Eggleston τα Fontaine II :2thumb22sup:...ανεβηκα σκαλοπατι σε δυναμικα ,στερεοφωνικη εικονα ,χαμηλο παροτι κατεβαινουν οσο και τα Cantus,γενικα πηρα εναν ποιο στιβαρο ηχο ...τωρα μενει ν αλλαξω καλωδια, που ειναι για τα ηχεια, τα MIT terminator 6 κ ενα φθηνο μοντελο παλι της ιδιας εταιριας για interconnect ...αν εχει κανεις τπτ υποψιν ας το προτεινει !!

Καλορίζικα φίλε! Να είσαι καλά να τα χαίρεσαι! :2thumb22sup:
Τα πρότεινε και σε μένα ο Αντώνης (τα Fontaine II) αλλά, αν τα έπαιρνα, δεν θα είχα να πληρώσω ούτε το ενοίκιο του σπιτιού!
Είχα αποφασίσει να πάω τελικά για τα Dianne (ως "παρηγοριά στον άρρωστο"-ξενιτεμένο που δεν μπορεί να τρέχει σε ακροάσεις). Την ώρα όμως που ετοιμαζόμουν να τηλεφωνήσω είδα τα Domus στο site της audioevolution και μου γυάλισαν, λόγω κυρίως των χαρακτηριστικών τους που έδεναν "κουτί" με το "δύσκολο" χώρο μου. Στη συνέχεια πέρασαν (με άριστα) από το...wc (wife control) και τέλος προτάθηκαν ανεπιφύλακτα από τον πωλητή και φίλο Αντώνη ως ένα "κλικ" πάνω από τα Dianne (έχουν και μια διαφορά τιμής βέβαια που οφείλει να μεταφραστεί και σε διαφορά ποιότητας...).
Τα V3F δεν τα έχω ακούσει. Τα V3M και V8F ναι, και μου άρεσαν (ιδιαίτερα τα δεύτερα). Τα V2M τα οποία ακόμα έχω εδώ (και χαίρομαι που θα πάνε σε δικό μου άνθρωπο) τα θεωρώ απόλυτη κλοπή στη κατηγορία τιμής τους (βρίσκονται πλέον στο χιλιάρικο). Στο δικό μου -υποκειμενικό- γούστο πάτησαν κάτω ό,τι κι αν άκουσα σ' αυτά τα χρήματα (RS6, 22L, Athena κ.ά) αλλά και μερικά πολύ ακριβότερα (805, OMD15). Θα ήθελα πολύ, και πιστεύω ότι θα άξιζαν μια θέση στο θρεντ με τα "λαβράκια", αλλά λόγω μιας σχετικής κινεζοαπαξίωσης που έχω διακρίνει το απέφυγα. Δεν μ' αρέσουν οι "τσακωμοί" και μάλιστα για ένα τόσο όμορφο θέμα όπως είναι ο ήχος...

Εδώ είσαι....Λασουσουρελά, λασουσουρελά!!

Μπράβο προφεσόρε!!! :flipout:

Μ' αυτό θα προχωρήσουμε..!

Πραγματικα ειναι καλα τα cantus και τα ειχα κοντραρει κ εγω με κατι αλλα ποιο ακριβα και στα ψιλα ηταν σαφως καλυτερα τα V3F...αλλα σε σχεση με τα Fontaine II παρατηρω υπολειπεται σε σημεια που φυσικα και δικαιολογουν την διαφορα τιμης που εχουν τα 2 ηχεια...απο καλωδια να δουμε τι θα κανουμε τωρα, γιατι παιζει πολυ απατη εκει ....

Βρε στην ευχή.. τόσο καιρό είχα να μπω ! Ακόμα να τα φτιάξετε με την Δαγιάννα ?

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Πραγματικα ειναι καλα τα cantus και τα ειχα κοντραρει κ εγω με κατι αλλα ποιο ακριβα και στα ψιλα ηταν σαφως καλυτερα τα V3F...αλλα σε σχεση με τα Fontaine II παρατηρω υπολειπεται σε σημεια που φυσικα και δικαιολογουν την διαφορα τιμης που εχουν τα 2 ηχεια...απο καλωδια να δουμε τι θα κανουμε τωρα, γιατι παιζει πολυ απατη εκει ....

Όντως φίλε... Είναι τέτοια η διαφορά τιμής που, όπως έλεγα και νωρίτερα, οφείλουν να υπολείπονται. Στα λεφτά τους όμως δύσκολα "χτυπιούνται", τόσο σε ήχο, όσο και (ασυζητητί) σε ποιότητα υλικών και φινίρισμα.
Καλώδια ηχείων έχω τα Chord Rumour 4 και είμαι ευχαριστημένος. Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να πάω σε αυτό http://www.audioevolution.gr/products.asp?main_id=41&Sub_id=62 αλλά προς το παρόν είμαι ρέστος. Ίσως αργότερα...
Με τα interconnects μπλέχτηκα αρκετό καιρό για να βρώ ένα πραγματικά καλό στα 100-150 ευρώ. 'Ημουν έτοιμος να στρετσάρω το αρχικό μπάτζετ χτυπώντας ένα μεταχειρισμένο Acoustic Zen Matrix Reference. Τελικά αγόρασα αυτό http://www.audioevolution.gr/products.asp?main_id=41&Sub_id=59&Prod_id=269 το οποίο αποδείχθηκε λαβράκι (και εντός προυπολογισμού). Φαντάζομαι ότι το Truth Link θα είναι ακόμα καλύτερο αλλά δεν νοιώθω καμία ανάγκη πλέον να αλλάξω. Ίσως μάλιστα πάρω κάποια στιγμή άλλο ένα Precision Link για τους Aaron...

Βρε στην ευχή.. τόσο καιρό είχα να μπω ! Ακόμα να τα φτιάξετε με την Δαγιάννα ?

Πού είσαι εσύ βρε Προακάκια? Πόσα επεισόδια έχεις χάσει? Πήρα τελικά και ενισχυτικά (http://aaron.hifi.net/german/no22.html και http://aaron.hifi.net/german/no3.html) και ηχεία (http://www.ultimateavmag.com/speakersystems/806sonusdomus/)
Πώς τα βλέπς? (τα ηχεία. τα ενισχυτικά τα έχω και είμαι σούπερ ικανοποιημένος!)

Last edited:
Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Επίσης χτες βράδυ με χτύπησε έντονα το ρεύμα πατώντας τον τελικό No.3 για να τον κλείσω. Μάλιστα έβγαλε και σπίθα.

Άκυρο τελικά, στατικός ηλεκτρισμός δικός μου ήταν. Επαναλήφθηκε με άλλο μεταλικό αντικείμενο που άγγιξα μετά από θέαση ταινίας.

Οπότε μένει μόνο μια ερώτηση στον χερ Hohne σχετικά με την προενίσχυση στο sub out.

Όντως φίλε... Είναι τέτοια η διαφορά τιμής που, όπως έλεγα και νωρίτερα, οφείλουν να υπολείπονται. Στα λεφτά τους όμως δύσκολα "χτυπιούνται", τόσο σε ήχο, όσο και (ασυζητητί) σε ποιότητα υλικών και φινίρισμα.
Καλώδια ηχείων έχω τα Chord Rumour 4 και είμαι ευχαριστημένος. Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να πάω σε αυτό http://www.audioevolution.gr/products.asp?main_id=41&Sub_id=62 αλλά προς το παρόν είμαι ρέστος. Ίσως αργότερα...
Με τα interconnects μπλέχτηκα αρκετό καιρό για να βρώ ένα πραγματικά καλό στα 100-150 ευρώ. 'Ημουν έτοιμος να στρετσάρω το αρχικό μπάτζετ χτυπώντας ένα μεταχειρισμένο Acoustic Zen Matrix Reference. Τελικά αγόρασα αυτό http://www.audioevolution.gr/products.asp?main_id=41&Sub_id=59&Prod_id=269 το οποίο αποδείχθηκε λαβράκι (και εντός προυπολογισμού). Φαντάζομαι ότι το Truth Link θα είναι ακόμα καλύτερο αλλά δεν νοιώθω καμία ανάγκη πλέον να αλλάξω. Ίσως μάλιστα πάρω κάποια στιγμή άλλο ένα Precision Link για τους Aaron...

To θεμα ειναι αν αξιζει να κανει κανεις αγορα καλωδιων και αν θα παρω το κατι παραπανω αναλογικα με τα χρηματα που θα δωσω !:nounder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

To θεμα ειναι αν αξιζει να κανει κανεις αγορα καλωδιων και αν θα παρω το κατι παραπανω αναλογικα με τα χρηματα που θα δωσω !:nounder:

Νομίζω πως αξίζει... Διαφορετικά πως θα ακούει;;; :nounder:

Πέρα από το αστείο, πιστεύω ότι δεν αξίζει να ξεφεύγει κανείς από την αναλογία του 1/10 (για ηχεία+ενισχυτικά αξίας 10 ευρώ, καλώδια και interconnect αξίας ενός ευρώ). Το "κάτι παραπάνω" που λες, νομίζω πως είναι σχετικό... Αν δεν υπάρχει κάποια εταιρία (ή αντιπρόσωπος) της εμπιστοσύνης του αγοραστή, και υπάρχει διάθεση για "τράβηγμα", η καλύτερη λύση είναι ο δανεισμός και τα τεστ κατ' οίκον.

Αυτό το κρίνεις δοκιμάζοντας...Αν σου αρέσει το αποτέλεσμα
και βγαίνεις οικονομικά, καλώς.Αλλιώς μένεις με ότι έχεις...