Χριστός Ανέστη!
Χρόνια πολλά σε όλα τα (μικρά και μεγάλα) παιδιά του φόρουμ :shakehands:
Για να δούμε τι νεότερα έχουμε...
Boogietone
Ο Αγγλος στην μεσαία κατηγορία είναι βασιλεύς.
Όσο ζω μαθαίνω κι ένα απ' όσα έμαθα, τα τελευταία χρόνια, είναι ότι η proac έχει
πολλούς φαν.
Εγώ θα έλεγα πως το Proac ίσως να κάνει καλύτερα στον χώρο, μιας που ο σωλήνας bass reflex βλέπει προς το πάτωμα.
Μαζί σου. Επίσης το μετράω αυτό στα θετικά.
Δεν μπορώ να ψηφίσω γιατί δεν έχω ακούσει το Dianna
Δεκτό... αλλά για διαιτητής του ματς δεν κάνεις! Θα το τινάξεις στον αέρα!
Είναι πάντως και ωραίο και classic.
Κι εγώ ψάρωσα από την Τζεντάι εμφάνισή του, τον κοφτό του πωπό και φυσικά το ρίμπον τουίτερ (αδυναμίες!).
Αν το βρεις ενα χιλιάρικο-χίλιαδιακόσια τσίμπατο.
1500 λίρες, κοντά δηλ στα 1700 ευρώπουλα χωρίς την αποστολή. Μάλλον το αφήνουμε για άλλον...
Guybrush
Τα ATC SCM40 τα έχεις σκεφτεί καθόλου;
Όχι, αλλά μια που το ανέφερες το έψαξα λίγο. Οι γερμανοί εδώ λένε ότι πρόκειται για ουδέτερο ηχείο, με τρίκαλη εικόνα αλλά λίγο σκοτεινό και κάπως ασθενικό στα άκρα. Ίσως ταιριάξει στο χώρο, αλλά (αν ισχύουν τα προαναφερόμενα) πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ταιριάξει στο γούστο μου.
Sifis (γειά σου μεγάλε!)
αυτα που εξεταζετε τι woffer-ια εχουν πανω?
6 1/2 το ντι15 και 6 η Νταγιάννα.
μηπως να κοιταζατε τιποτα και σε μεγαλυτερο woofer 8ιντσο πχ, μονο κ μονο γιατι σε μικρο χωρο οι πλαγια τους ακτινοβολια ειναι μικροτερη κ συνεπως συμαζευονται ευκολοτερα?
Ιτ'ς ολ γκρικ του μι μπρο! Το αφήνω στους πιο μπασμένους για σχολιασμό...
Και μια ενημέρωση για το χώρο... Ξεκίνησα το πλανο α και ήδη ακούω σημαντική βελτίωση.
Το θέμα είναι (Boogietone εσύ που είσαι και ο πιο ζεστός με το σαράκι μου), δεδομένου ότι θα φύγει ένα σαμπ και δυο ρίμπονς, να πετύχουμε κάτι εγγυημένα (όσο το δυνατόν) βελτιωμένο από τον ήχο που ήδη έχω. Τα μπραντς λίγα μου λένε, όχι ότι με χαλάνε, αλλά πιστεύω ότι έχουν νόημα μόνο στην μεταπώληση.
Mπάι δε γουέι.. τα Κάντους και το σαμπ πουλήθηκαν στην αδελφή μου, η οποία μόνο τούμπες δεν έκανε! Όχι ότι σκαμπάζει από ήχο... από έπιπλα όμως -όπως οι περισσότερες γυναίκες- ξέρει...