O Vandersteen λέει: 1/5 ναι, 1/7 ναι, 1/6 όχι.Τα έβαλα 1/3, 1/6 από τους πλαινούς τοίχους (και 45cm και τα δυο από τους πίσω). Έχεις δίκιο σχετικά με τα μπάσα. "Γέμισαν" το χώρο. Η εικόνα όμως...έτσι κι έτσι.
Καλά λέει... Κι αν συμφωνεί και η γυναίκα του ακόμα καλύτερα...O Vandersteen λέει: 1/5 ναι, 1/7 ναι, 1/6 όχι.
Δεν κατέχω... Θα μου πείτε ή να πάρω κάμψεις;Ξέρεις, για να φέρεις την εικόνα υπάρχει και το ρυθμιστικό balance...
Συμμετρία ως προς το χώρο δεν εννοούσατε παίδες; Έκανα. Αποτέλεσμα... Το δεξί ηχείο έχει 2.5μ απόσταση από τη θέση ακρόασης και το άλλο είναι κάπου στο βάθος (κήπος) αριστερά στα 3+ μέτρα.
Δεν νοιώθω καθόλου ενθουσιασμένος μ' αυτή την κατάσταση. Μάλλον απογοήτευση θα το όριζα.
Νομίζω ότι τσάμπα παιδεύομαι, τσάμπα παιδεύω κι εσάς...
Κανένα καλό ζευγάρι ακουστικά...;
AKG, Sennheiser, Beyerdynamic... VW;
Πάρε κάμψεις,γιατί κάνεις...παλαβομάρες...Τα ηχεία απέχουν μεταξύ τους πάνω απο 3 μέτρα κι εσύ ακούς περίπου στα 2 μέτρα.
Ετσι δεν γίνεται δουλιά...
AKG, AKG, AKG
Φιλε ακουσα μια μερα κατι KOSS και επαθα την πλακα μου..δε φανταζομουνα ποσο καλα μπορουν να παιξουν 1 ζευγαρι ακουστικα...
Σχετικά με τα ATC τί να πω... Ίσως είναι περίεργοι οι Γερμανοί (ή τουλάχιστον οι συγκεκριμένοι που έτυχε να διαβάσω). Μου κάνει εντύπωση πάντως που κανένας δεν μου πρότεινε μέχρι στιγμής κάποιο "ντόπιο" ηχείο. Είναι τόσο μέτρια η "σχολή" εδώ στη (μικρο)μεσαία κατηγορία;
Από φυσικούς νόμους δεν... αλλά αυτό που λες ισχύει. Φτιάχνοντας ακριβή τη συμμετρία μεταξύ ηχείων και τοίχου, όταν κάθομαι στη θέση ακρόασης ακούω 70-30 το δεξί.εγω παντως πιστευω πως αν το ενα ηχειο ειναι μακρυα κ το αλλο κοντα τοτε οτι κ να κανεις δε θα ακους το ιδιο,,..φυσικοι νομοι..μακρυα το ηχειο?θα αργει ο ηχος...απλα...
Τότε θα ακούω το δεξί 90-10 λόγω θέσης ακρόασης. Με λίγο "άπλωμα" πιθανότατα θα μπορώ να το πάρω και αγκαλιά. Επίσης η "σωστή" θέση ακρόασης προυποθέτει κατάργηση της κουζίνας αφού το γλυκόσποτο θα βρεθεί ακριβώς στην πόρτα της...Λοιπόν θα έλεγα να γίνουν όλες οι αποστάσεις 1.00 (όλες όμως) όχι 40-42 και 58-42
Το μόνο λειτουργικό είναι να γίνει ισόπλευρο τρίγωνο 2.6m και η συμμετρία να πάει περίπατο.Πάρε κάμψεις,γιατί κάνεις...παλαβομάρες...Τα ηχεία απέχουν μεταξύ τους πάνω απο 3 μέτρα κι εσύ ακούς περίπου στα 2 μέτρα.
Ετσι δεν γίνεται δουλιά...
Στη μέση έχει τρούπαααααααααααααα!!!
Εφικτό.Επίσης κλείσε τις κουρτίνες στο παράθυρο και την μπαλκονόπορτα και την δεξιά πόρτα.
Στο πάτωμα ή να το...κρεμάσω από το ταβάνι για να είναι στο ύψος του ηχείου?Βαλε κ κανα μαξιλαρι στον τοιχο πισω απτο δεξι σου ηχειο...
Στα λεφτά τους θεωρούνται από πολλούς κορυφή...Φιλε ακουσα μια μερα κατι KOSS και επαθα την πλακα μου..
Ίσως αποδειχθούν παρηγοριά στον άρρωστο...AKG, AKG, AKG
Βρε σωπαινε που δε σωζεται...τι ετσι απλα τα παραταμε?..γιααα συγκεντρωσου!!..Παιδιά ευχαριστώ πολύ για όλα. Κατέληξα στο ότι το πράγμα δεν σώζεται. Απλά...
Κι εγώ συμφωνώ. Άσε τη συμμετρία στον χώρο και φέρε σε συμμετρία τη θέση ακρόασης με τα ηχεία.
Δοκίμασε το ισόπλευρο τρίγωνο με 2,6 μέτρα πλευρά...Τα ηχεία νάχουν κλίση και να σε πυροβολούν κατά πρόσωπο.
Χ#$ε την συμμετρία.Το μη χείρον βέλτιστον...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.