Μαζί σου, μόνο που μου πέφτει 8 κατοστάρικα εκτός μπάτζετ. Τον supernait τον έχω κλεισμένο στα 17 κατοστάρικα και περιμένω το οκ σας για το θέμα της...γνησιότητας.Αν ήμουνα στας Γερμανίας αυτό το σετάκι θα έπαιρνα.
Hilfe Gebrüder!
Μαζί σου, μόνο που μου πέφτει 8 κατοστάρικα εκτός μπάτζετ. Τον supernait τον έχω κλεισμένο στα 17 κατοστάρικα και περιμένω το οκ σας για το θέμα της...γνησιότητας.Αν ήμουνα στας Γερμανίας αυτό το σετάκι θα έπαιρνα.
Ναι. Ο πωλητής στη Βροχόνησο ισχυρίζεται ότι είναι περασμένο από πάνω με κάτι "φορ σεκιούριτι ρίζονς" και μου έγραψε ότι στο κουτί αναγράφεται ο σειριακός αριθμός 269932.
Είναι σέιφ?
Θα στείλω ένα email...Θα μπορούσες να ρωτήσεις την ίδια την εταιρεία στο σαϊτ τους.
Από τη μία με έφαγαν οι ριβιούερς, από την άλλη άκουσα τον μικρότερο XS και τον βρήκα αρκετά καλό. Είναι ελαφρώς used και φαίνεται ιδιαίτερα προσεγμένος. 3.3κ για να πάρω "του κουτιού" αυτόν ή κάποιον άλλο δεν υπάρχουν, ούτε θα βρεθούν. Νομίζω ότι στα μισά που "τον έφερα" αξίζει, αλλά αν έχετε διαφορετική άποψη (ότι μπορώ δηλ να βρώ κάτι καλύτερο με 1.7κ) να το δούμε...Αλλά γιατί επιμένεις σ' αυτόν;Είναι μεταχειρισμένος;Τι σου είπαν;Τιμή;
Ακουστά μόνο (όχι "ακουσμένα")Ωραία και τα MBL...Συμφωνώ με τον Εκτορα.Τα έχεις ακούσει;
Άσ'τα Σίφη 'μ, όλα μπερδεμένα είναι. Εδώ πριν λίγο κατάφερε (με σχετική "διαφήμιση" και χωρίς ιδιαίτερα χαμόγελα) "να περάσει" και το κερασί των proac 130 (ή 140), που νωρίτερα δεν "πέρναγε"... Καταλαβαίνεις...εγω λεω να μη τα μπερδεψεις ολα μαζι φιλε..
O συγκεκριμένος αριθμός σημαίνει ότι το μηχάνημα είναι παραγωγής τέλη 2008.Ναι. Ο πωλητής στη Βροχόνησο ισχυρίζεται ότι είναι περασμένο από πάνω με κάτι "φορ σεκιούριτι ρίζονς" και μου έγραψε ότι στο κουτί αναγράφεται ο σειριακός αριθμός 269932.
Είναι σέιφ?
O συγκεκριμένος αριθμός σημαίνει ότι το μηχάνημα είναι παραγωγής 2008.
Δες εδώ : http://www.naim-audio.com/products/serial_numbers.html
Το γνώριζα και το μετράω ιδιαίτερα, αφού και καλής ποιότητας διαβάζω ότι είναι (http://www.stereophile.com/integratedamps/108naim/index.html), και σίγουρα θα το χρησιμοποίησω (αν μου κάνει καλύτερα από τον aqvox) μιας που όλη μου η μουσική παίζει από multimedia player (μέσω οπτικής)...Ασε που εχει και ενσωματωμενο dac
Εγω παλι θα επαιρνα αυτο
αλλα και ο Holfi ειναι πολυ καλη λυση (οχι ομως στην ιδια κλαση με το πιο πανω)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.