EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Αν ήμουνα στας Γερμανίας αυτό το σετάκι θα έπαιρνα.
Μαζί σου, μόνο που μου πέφτει 8 κατοστάρικα εκτός μπάτζετ. Τον supernait τον έχω κλεισμένο στα 17 κατοστάρικα και περιμένω το οκ σας για το θέμα της...γνησιότητας.
Hilfe Gebrüder!

Ναι. Ο πωλητής στη Βροχόνησο ισχυρίζεται ότι είναι περασμένο από πάνω με κάτι "φορ σεκιούριτι ρίζονς" και μου έγραψε ότι στο κουτί αναγράφεται ο σειριακός αριθμός 269932.
Είναι σέιφ?

Δεν το ξέρω.Θα μπορούσες να ρωτήσεις την ίδια την εταιρεία στο σαϊτ τους.

Αλλά γιατί επιμένεις σ' αυτόν;Είναι μεταχειρισμένος;Τι σου είπαν;Τιμή;

Ωραία και τα MBL...Συμφωνώ με τον Εκτορα.Τα έχεις ακούσει;

εγω λεω να μη τα μπερδεψεις ολα μαζι φιλε..κατασταλαξε πρωτα στα ηχεια μανα μου!..φανταζεσαι να παρεις ενυσχητη, και μετα να ανακαλυψεις οτι τα ηχεια που σ αρεσουν θελουν αλλον για να κελαηδησουν?!..:BDBDG54::HTEHETH63:

Θα μπορούσες να ρωτήσεις την ίδια την εταιρεία στο σαϊτ τους.
Θα στείλω ένα email...

Αλλά γιατί επιμένεις σ' αυτόν;Είναι μεταχειρισμένος;Τι σου είπαν;Τιμή;
Από τη μία με έφαγαν οι ριβιούερς, από την άλλη άκουσα τον μικρότερο XS και τον βρήκα αρκετά καλό. Είναι ελαφρώς used και φαίνεται ιδιαίτερα προσεγμένος. 3.3κ για να πάρω "του κουτιού" αυτόν ή κάποιον άλλο δεν υπάρχουν, ούτε θα βρεθούν. Νομίζω ότι στα μισά που "τον έφερα" αξίζει, αλλά αν έχετε διαφορετική άποψη (ότι μπορώ δηλ να βρώ κάτι καλύτερο με 1.7κ) να το δούμε...

Ωραία και τα MBL...Συμφωνώ με τον Εκτορα.Τα έχεις ακούσει;
Ακουστά μόνο (όχι "ακουσμένα")

εγω λεω να μη τα μπερδεψεις ολα μαζι φιλε..
Άσ'τα Σίφη 'μ, όλα μπερδεμένα είναι. Εδώ πριν λίγο κατάφερε (με σχετική "διαφήμιση" και χωρίς ιδιαίτερα χαμόγελα) "να περάσει" και το κερασί των proac 130 (ή 140), που νωρίτερα δεν "πέρναγε"... Καταλαβαίνεις...

Ναι. Ο πωλητής στη Βροχόνησο ισχυρίζεται ότι είναι περασμένο από πάνω με κάτι "φορ σεκιούριτι ρίζονς" και μου έγραψε ότι στο κουτί αναγράφεται ο σειριακός αριθμός 269932.
Είναι σέιφ?

O συγκεκριμένος αριθμός σημαίνει ότι το μηχάνημα είναι παραγωγής τέλη 2008.

Δες εδώ : http://www.naim-audio.com/products/serial_numbers.html

Γνήσιος είναι κατά 99,99%, γιατί ποτέ δεν είσαι σίγουρος για κάτι 100%. :)

Last edited:
O συγκεκριμένος αριθμός σημαίνει ότι το μηχάνημα είναι παραγωγής 2008.

Δες εδώ : http://www.naim-audio.com/products/serial_numbers.html

Εξαιρετικός Μιχάλη! Σ' ευχαριστώ θερμά (όπως και τα υπόλοιπα παιδιά).

Να ρωτήσω κάτι για το "ψητό"? Γιατί είστε μη θετικοί με το συγκεκριμένο μηχανάκι...?
Πέρα βέβαια από τη (λογικότατη) λογική του Σίφη με την οποία φαντάζομαι ότι συμφωνείτε όλοι (...κι εγώ μαζί).
Άν ήμουν στην πατρίδα δεν θα έμπλεκα σε όλη αυτή τη "χαζοκατάσταση". Είχα το αμαξάκι μου, θα έπερνα σβάρνα τους αντιπροσώπους (όπου ο κοντινότερος με τον μακρινότερο απέχουν...μισή ώρα) και θα την έβρισκα την άκρη (απολαμβάνοντας εννοείται και την όλη "οδύσσεια"). Εδώ είμαι σ' ένα χωριό στη μέση του πουθενά, αυτοκίνητο δεν έχω, και οι αντιπρόσωποι? Άλλος στην "Αθήνα", άλλος στη "Θεσσαλονίκη", κι άλλος στο..."Βουκουρέστι". Χώρια τα καπρίτσια τους...
Ακόμα και για την έκθεση στο Μόναχο που λέγαμε, θα είναι σαν να πηγαίνω από την Αθήνα στο Βελιγράδι. Τί θα προλάβω μέσα σε μισό Σάββατο (άντε και ολίγη από Κυριακή)?

Δεν νομίζω να τοποθετήθηκε κάποιος ευθέως κατά ή συγκριτικά...Αλλο σου λένε...Πρώτα ηχεία κλπ κλπ.

Ασε που εχει και ενσωματωμενο dac
Το γνώριζα και το μετράω ιδιαίτερα, αφού και καλής ποιότητας διαβάζω ότι είναι (http://www.stereophile.com/integratedamps/108naim/index.html), και σίγουρα θα το χρησιμοποίησω (αν μου κάνει καλύτερα από τον aqvox) μιας που όλη μου η μουσική παίζει από multimedia player (μέσω οπτικής)...

Ο τρόπος είναι σίγουρα "ανορθόδοξος"... Τα δεδομένα όμως είναι πιο "ζόρικα" απ' ότι ήταν στο Ελλάντα. Κόπος, χρόνος, ποδήλατα, πόδια, τρένα (άρα και μεταφορικά ...γερμανικά:smash:).
"Πετυχαίνοντας" έναν καλό ενισχυτή "καθαρίζω" από τη μισή ταλαιπωρία. Κάνω μόνο δυο, άντε τρεις εξορμήσεις, τον ματσάρω με ό,τι ταιριάζει καλύτερα στα ώτα (και τη τσέπη) και πάπαλα. Αν δεν είναι το συγκεκριμένο μηχανάκι καλή ευκαιρία, ας το πάρει το ποτάμι...

Κ πως θα τον ματσαρεις αρχηγε μου σε εναν ασχετο με τον δικο σου χωρο;; Αφου ξερεις ποσο διαφορετικα θα παιζει στον δικο σου χωρο! Παλι θα μου ψαχνεσαι τι φταιει!

Αυτό το πρόβλημα Σίφη μ' δυστυχώς δεν λύνεται εύκολα ούτε στην Ελλάδα, ούτε στη Γερμανία. Ίσως λυνόταν σε μια χώρα με το όνομα "Ουτοπία", όπου πωλητές και αντιπρόσωποι θα παρέλαυναν κάτω από τα σπίτια μας... :D

τελως παντων αμα ειναι να παρεις ενυσχητη παρε τουλαχιστον καποιον που να χει μπολικη υσχης και μπολικα αποθεματα δυναμης, ωστε να σαι αρκετα καλυμενος οτι ηχειο κ να παρεις..

Εγω παλι θα επαιρνα αυτο

Ευχαριστώ! Είναι στο όριο του μπάτζετ μου.
Γνωρίζει κανείς πως περίπου παίζουν? Λεπτομέρεια και μουσικότητα είναι το πρώτο ζητούμενο για μένα (γι' αυτό "ψάρωσα" και με τον supernait - παρεπιμπτόντως το ντιλ χάλασε προ ολίγου). Το να παίζει "σωστά" και να βαράω μύγες από τη βαρεμάρα, θα προτιμούσα να το αποφύγω...

http://www.klipsch-direct.de/Aaron-Verstaerker.html

αλλα και ο Holfi ειναι πολυ καλη λυση (οχι ομως στην ιδια κλαση με το πιο πανω)

Αυτόν τσέκαρα τώρα...
http://hifi4me.de/de/Endverstaerker-Vollverstaerker-Holfi-Holfi-INT-2-5-1-DET12623HIFI-HIFIde
Τα βατάκια του (100/8, 180/4) είναι ίδια με το προ-τελ του Αααρών... πιο "ποιοτικά" όμως θεωρείς αυτά του δεύτερου απ' ότι καταλαβαίνω...

To set των Aaron για μένα είναι απλά τρελό value for money στην κανονική τους τιμή. Σε αυτή κλεβεις εκκλησία. Εγώ έχω τον προενισχυτη στο συστημα home theater και απλά δε τον αλλάζω με τίποτα. Κολλητός οδηγεί με το συγκεκριμένο σετ τα Audio Physic Virgo και είναι πολύ ευχαριστημένος. Αφού είσαι Γερμανια είναι εύκολο να μάθεις για αυτή την εταιρία.
Πρέπει να υπάρχουν demo σε κάποια media markt σύμφωνα με το 6moons

Last edited: