EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Ο πωλητής γράφει στην αγγελία πως όταν έχει μιουτ τη μουσική ακούει ένα μικρό θόρυβο τον οποίο αποδίδει στον προενισχυτή. Δοκίμασε λέει να το διορθώσει αλλά δεν τα κατάφερε. Το έστειλε στον κατασκευαστή? Το πήγε σε ηλεκτρονικό? Δεν ξέρω... Θα του στείλω ι-μέιλ για να μάθω λεπτομέρειες...

Last edited:
Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Ο πωλητής γράφει στην αγγελία πως όταν έχει μιουτ τη μουσική ακούει ένα μικρό θόρυβο τον οποίο αποδίδει στον προενισχυτή. Δοκίμασε λέει να το διορθώσει αλλά δεν τα κατάφερε. Το έστειλε στον κατασκευαστή? Το πήγε σε ηλεκτρονικό? Δεν ξέρω... Θα του στείλω ι-μέιλ για να μάθω λεπτομέρειες...

σε αυτη την περιπτωση πες του να τα στειλει πρωτα στην εταιρια για service. Αυτα τα μηχανακια δεν ειναι να τους βαζεις χερι...

Όντως, τά 'χει τα χρονάκια του, τόσο αυτός, όσο και τα τζαπ "συντηρητικά" της Accuphase που μου τράβηξαν επίσης το ενδιαφέρον και βρίσκονται εντός ορίων τσέπης (Ε210, Ε211, Ε305, Ε306). Το συγκεκριμένο κομμάτι (-κομμάτια :D) Nuvista φαίνεται (οπτικά τουλάχιστον) σε πολύ καλή κατάσταση. Σ' αυτά τα χρήματα είναι μάλλον "λαβράκι" και από ό,τι διαβάζω (stereophile κυρίως, και audioreview) μοιάζει να είναι κομμένος και ραμμένος για τα ηχεία που έχω αυτή τη στιγμή (χμ..). Σχετικά με το βάθος του (43cm;) μου δημιουργεί προβληματισμό... και με κάτι που διάβασα για τη διάθεση των γλόμπων του από την MF...

Το πρόβλημά μου με την Musical Fidelity είναι το planned obsolence. Η χρήση ανταλλακτικών που δεν υπάρχουν πια σε νέα προϊόντα δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Κι αν η MF έχει κι ένα εφεδρικό σετ Nuvista ή Trivista να μου πουλήσει αύριο θα έχει και άλλο ένα μετά από δέκα χρόνια; Πρέπει να είναι ο μόνος Hi-End κατασκευαστής που αλλάζει τόσο συχνά μοντέλα.

Νομίζω ότι οδεύω (τί οδεύω δηλ, είμαι ήδη) σε :offtopic: (ενισχυτικά). Καλύτερα όμως να επιληφθεί ο φίλτατος μοντερέιτορ (εφόσον το κρίνει απαραίτητο) μια που είμαι "νεοσείρι" εδώ. Επίσης βλέποντας τις γνώσεις αλλά και τα "πακέτα" που κυκλοφορούν στην κατηγορία, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα (εννοείται) αν το θέμα πρέπει να αλλάξει και κατηγορία (hifi). Μη χαλάσω την πιάτσα με το "καλημέρα σας"! :ADFADF1:

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Το πρόβλημά μου με την Musical Fidelity είναι το planned obsolence. Η χρήση ανταλλακτικών που δεν υπάρχουν πια σε νέα προϊόντα δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Κι αν η MF έχει κι ένα εφεδρικό σετ Nuvista ή Trivista να μου πουλήσει αύριο θα έχει και άλλο ένα μετά από δέκα χρόνια; Πρέπει να είναι ο μόνος Hi-End κατασκευαστής που αλλάζει τόσο συχνά μοντέλα.

Φίλεν ντανκ ln(). Με σχετικό πόνο το αφήνω πίσω μου, τόσο για το λόγο που εξήγησες αλλά, περισσότερο ίσως, διότι δεν θα χωράει το ρημάδι στο έπιπλο που έχω :ADFAD2:

Από trigon το phono είναι ασυναγώνιστο για την τιμή του. Από ενισχυτικά έχω ψιλοακούσει το σετ της χιονάτης με τους νάνους τελικούς αλλά για πολύ λίγο και δεν έχω κατασταλαγμένη άποψη. Πόσο μάλλον για τον ολοκληρωμένο αυτόν που δεν τον έχω ακούσει.

Για καινούριο στην τιμή αυτήν ο Magnum Dynalab είναι εξαιρετικός.

Ευχαριστώ πολύ Έκτωρα :)
Μίλησα λίγο νωρίτερα με τον πωλητή του σετ της Aaron και βρίσκομαι κοντά στην απόκτησή του. Αύριο το πρωί θα επικοινωνήσω με τον χερ Hoehne, κι αν όλα πάνε καλά θα τελειώσει το θέμα μέχρι το απόγευμα. Άν όχι, έχω ήδη μαρκάρει την πρότασή σου στο ebay και θα το ψάξω καλύτερα...
Ο Trigon είναι σχετικά δημοφιλής εδώ, πιθανότατα όμως δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το σετ της Aaron.
Σχετικά με το πρόβλημα του Cineast 22, ο πωλητής λέει ότι μίλησε με τον Hoehne και ο δεύτερος δεν δέχεται με τίποτα ότι το μηχάνημά του έχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα (!). Άν πάλι μετά την πώληση παραμείνει, τότε εννοείται ότι θα το επισκευάσει... Ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση πάλι οκ θα είμαι, αναλογιζόμενος ότι άλλος μεταπωλητής μου ζήταγε χθες για τα ίδια ακριβώς μηχανήματα (used κι αυτά) 3.5κ

Τους λόγους έψαξα ο ίδιος να τους βρω, όπως και ο ίδιος έκανα προτάσεις σκεπτόμενος πρώτα εσάς. Ο τρόπος όμως δεν νομίζω ότι είναι ευγενικός...
Δεν προσέβαλλα κανέναν, δεν έκανα χαζοεπιδείξεις και δεν επέβαλλα σε κανένα τη γνώμη μου. Παρ' όλα αυτά φαίνεται ότι κάτι άλλο πρέπει να έκανα ώστε να μην άξιζα ούτε καν μια τυπική ενημέρωση (όπως αντίστοιχα κάποιος άλλος "έκπτωτος" του φόρουμ), και έπρεπε να ψάχνομαι για το αν υπάρχει ακόμα το θέμα και που πήγε...
Ζητώ από όλους συγνώμη γι' αυτό το "κάτι άλλο" και ελπίζω να έχει σχέση με τις προηγούμενες προτάσεις μου, κι όχι με κάποιο θέμα συμπεριφοράς.
Επίσης σας ευχαριστώ όλους θερμά για το ενδιαφέρον, τη βοήθεια και τη συμπαράσταση... ιδιαίτερα το φίλο Geo που μου πρότεινε τα ταπεινά ενισχυτάκια τα οποία με χαρά περιμένω... :)

Για τα υπόλοιπα, έχει ο Θεός...

Να είστε όλοι καλά...
Την αγάπη μου σ' εσάς και τις οικογένειές σας...

φιλικά

Μάνος

-bye-

τι εγινε φιλε?εχασα κατι?....αντε μεγιες για τα ενυσχυτικα φιλε..
Αντε μη σου πω και το αλλο που μου παν για ηχεια και πεσεις τεζα...χα χα..

Re: Απάντηση: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Τους λόγους έψαξα ο ίδιος να τους βρω, όπως και ο ίδιος έκανα προτάσεις σκεπτόμενος πρώτα εσάς. Ο τρόπος όμως δεν νομίζω ότι είναι ευγενικός...
Δεν προσέβαλλα κανέναν, δεν έκανα χαζοεπιδείξεις και δεν επέβαλλα σε κανένα τη γνώμη μου. Παρ' όλα αυτά φαίνεται ότι κάτι άλλο πρέπει να έκανα ώστε να μην άξιζα ούτε καν μια τυπική ενημέρωση (όπως αντίστοιχα κάποιος άλλος "έκπτωτος" του φόρουμ), και έπρεπε να ψάχνομαι για το αν υπάρχει ακόμα το θέμα και που πήγε...
Ζητώ από όλους συγνώμη γι' αυτό το "κάτι άλλο" και ελπίζω να έχει σχέση με τις προηγούμενες προτάσεις μου, κι όχι με κάποιο θέμα συμπεριφοράς.
Επίσης σας ευχαριστώ όλους θερμά για το ενδιαφέρον, τη βοήθεια και τη συμπαράσταση... ιδιαίτερα το φίλο Geo που μου πρότεινε τα ταπεινά ενισχυτάκια τα οποία με χαρά περιμένω... :)

Για τα υπόλοιπα, έχει ο Θεός...

Να είστε όλοι καλά...
Την αγάπη μου σ' εσάς και τις οικογένειές σας...

φιλικά

Μάνος

-bye-

Φίλε Μάνο,

Η μετακίνηση του θέματός σου έγινε για καθαρά οργανωτικούς λόγους,
και οχι βέβαια για τα γραφόμενά σου.Ο καθαρός και ευγενικός σου λόγος θα ήθελα
να συνεχίζει να ακούγεται...

Καλέ μου φίλε Μαγγελάνε δεν παρεξηγήθηκα. Ο ίδιος κρίνοντας τις γνώσεις μου στο σπορ, τα μηχανήματα που φτάνει η τσέπη μου και φυσικά το οφ τόπικ στο οποίο ατυχώς (και με δική μου ευθύνη) κατέληξα, πρότεινα να μεταφερθεί το θέμα. Χάρηκα που ήρθε σε πιο ταπεινή και οικεία σε μένα κατηγορία, στην οποία και θα παραμείνω μετα χαράς από εδώ και ύστερα.
Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι δεν πήρα ένα απλό πι εμ, με δυο-τρεις γραμμές (όπως αυτές που μόλις έγραψες και σ' ευχαριστώ) που να με ενημερώνει και μένα τι έχει συμβεί.
Αυτό πλέον έχει γίνει, το θέμα τελείωσε και μπορούμε νομίζω να προχωρήσουμε με αυτό που όλοι αγαπάμε και φυσικά με "τα μέσα" τα οποία μας το παρέχουν!

Λοιπον γιααα να επανερθουμε!
Με το στησιμο των δικων σου εκανες τιποτα;;Γιατι αν περιμενεις ο ενυσχητης μονο να στα μαζεψει...Η παθαμε λουμπαγκο κ εγκαταλειπουμε φιλε;;;

Δεν έπαθα λουμπάγκο βρε Σίφη... κήλη έπαθα! Κι αν αναφέρω κι όλα τα άλλα που έχω θα βγάλουμε ιατρικό δελτίο! Εν πάση περιπτώσει κατάφερα λίγο πριν σακατευτώ να τα βάλω (τα ηχεία) σε μια θέση ώστε να ακούγονται ικανοποιητικά τόσο στο γλυκόσποτο όσο και στο χώρο γενικότερα.
Αυτός θα είναι ο δεύτερος ενισχυτής που αλλάζω στο διάστημα που είμαι εδώ. Από primare σε cayin συμμαζεύτηκε κάπως η κατάσταση (από εικόνα και μεσαία και πάνω) αλλά από χαμηλά βράστα... φλιπ φλοπ γίνανε, στρογγυλά και μπουρμπουλιθρέ. Αν έχει τύχει να ασχοληθείς με drum machines, φαντάσου το σαν τη διαφορά μεταξύ bassdrum TR808 και TR909 (Roland). Σαν "ιδέα" δηλαδή γιατί η μπότα του 808 είναι πραγματικά υπέροχη.
Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος ότι το μηχάνημα που θα έρθει θα είναι ο ενισχυτής-σωτήρας ο οποίος θα έχει τα καλά των Cayin και Primare και κανένα στραβό τους... Η ελπίδα όμως (όταν και εφόσον πεθάνει) πεθαίνει τελευταία!
Εγκατάλειψη? Δεν νομίζω... Εντάξει, απογοήτευση που και που ναι... εγκατάλειψη όμως ποτέ!