EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Νίκο καλημέρα,

Χαίρομαι που σου άρεσαν τα dianne. Και εγώ το ίδιο έπαθα! Χωρις να διαβάσω κανένα review. Τώρα που έχουν ψιλοστρώσει να δεις τι γίνεται!
Τα πνευστά έχουν απίστευτη καθαρότητα και δυναμισμό. Τα έγχορδα και τα κρουστα...είναι απίστευτα. Οι φωνές, ακούς τους ψυθίρους. Νόμιζα οτι
με τα ATC-40 θα πέταγα τα μισά μου CD, αλλά και τούτα δεν πάνε πίσω...
Όχι γιατι με ενοχλεί η μέτρια εγγραφή, αλλά για γιατί με τις καλές τα ηχεία τραγουδάνε! Δεν τα χορταίνεις!

Να πώ καλορίζικα?

@Sifis: μην τα σνομπάρεις εμφανισιακά (αν και το θέμα είναι εντλώς υποκειμενικό), αν τα δεις απο κοντά το βάθος της βαφής θα σε μαγνητίσει.

Οχι οχι φιλε δε τα σνομπαρω καθολου. Απλα επειδη ο φιλος warheit απο οτι φαινεται δινει μεγαλη σημασια στην εμφανηση γιαυτο το αναφερα.. Εμενα προσωπικα δε μ αρεσουν τετοιο στυλ ηχεια..

Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Τωρα χωρις πλακα.. Τα diana σ ερεσουνε;; Εμενα καθολου..μα καθολου ε.. Εμφανισιακα ενοω ε, κ απο οτι εχω δει απο φωτο..

Όμορφες είναι οι Νταιάνες βρε Σίφη. Η λάκα τους φαίνεται εξαιρετική... Μ' αρέσει επίσης και το χρώμα τους (ασημί). Από καμπίνες, εντάξει, ούτε εμένα με τρελαίνουν, αλλά, πίστεψέ με, έχω δει πολύ χειρότερα από κάθε άποψη αισθητικής (κυρίως τα ΓιουΚέι μεριά).

Μίλησα πάλι χθες με πατρίδα και το "ραντεβού" μου παρέμεινε ως έχει... :date:

View attachment 54045

Από μονάδες και καμπύλες άλλο τίποτα! Από "φωνή"...ακούσωμεν.

παρεπιπτοντως και γω γερμανια σπουδασα BERLIN
ΕΚΕΙ PAIZOYN ΠΟΛΛΑ μαγαζια με μεταχειρισμενα σε πολυ καλες τιμες
πως και δεν εψαξες εκει για ηχεια ?

Άμα ήταν να κάνω τέτοιο ταξίδι φίλε μου, με έξοδα εισιτηρίων για 2 άτομα, διαμονές, διατροφή κλπ, θα χτύπαγα κατευθείαν κάποιο ακριβότερο ηχείο απ' το...σπίτι. Είμαι και χειρουργημένος πλέον και δεν μπορώ να μετακινηθώ. Αλλά και πριν απ' αυτό, στις εξορμήσεις μου στο Αμβούργο, το μόνο που κατάφερα ήταν να μη βρω τίποτα και να σπάσουν και τα νεύρα μου από τις μ%@*#ς των πωλητών. Μόνο η Deutsche Bahn βγήκε κερδισμένη απ' την ιστορία...
Το Domus είναι πιο ακριβό ηχείο από το Dianne... Άν είχα πάει λχ στο Μόναχο όπως σχεδίαζα (προ χειρουργείου), δεν θα είχα τα χρήματα να καλύψω τη μεταξύ τους διαφορά, οπότε το Dianne θα ήταν μονόδρομος. Εκτός βέβαια κι αν έβρισκα κάτι εκεί (αλλά και πάλι με μικρότερο μπάτζετ λόγω του ταξιδιού).

Την τελευταία φορά που μπήκα στη διαδικασία "ηχεία", έψαχνα 10 (!) μήνες στις εκθέσεις. Κι αυτά που πήρα τότε βρέθηκαν όλως τυχαίως, αφού άλλα πήγα να ακούσω (τα οποία δεν μου άρεσαν τελικά) και με άλλα έφυγα.
Στη συγκεκριμένη αγορά (Domus) εμπιστεύθηκα τον πωλητή των τελευταίων μου ηχείων. Άν δεν "κάτσουν", δεν πειράζει... Sonus Faber είναι, μια χαρά θα τα πουλήσω. Άν όμως "κάτσουν" όπως τα σούπερ-ντούπερ τσιριμπίμ τσιριμπόμ Aaron (άγαλμα θα κάνω του geopolitis στο Αμβούργο!), τότε θα ησυχάσετε για πολύ καιρό από μένα... :music-smiley-005:

Οχι οχι φιλε δε τα σνομπαρω καθολου. Απλα επειδη ο φιλος warheit απο οτι φαινεται δινει μεγαλη σημασια στην εμφανηση γιαυτο το αναφερα.. Εμενα προσωπικα δε μ αρεσουν τετοιο στυλ ηχεια..

Πλάκα με κάνεις βρε Σίφη? Σε φάγανε οι 10000 γκόμενες μου φαίνεται!!
Παρέα δεν τα λέγαμε να βρω ηχεία με μεγάλα μιντ (7'', 8'') και το ριφλέξ μπροστά λόγω του (μη πω) χώρου μου?
Η εμφάνιση των συγκεκριμένων ηχείων (Domus) απλώς "έτυχε" (κατά τη σύζυγο περισσότερο "πέτυχε").

Στη συνέχεια πέρασαν (με άριστα) από το...wc (wife control) και τέλος προτάθηκαν ανεπιφύλακτα από τον πωλητή και φίλο Αντώνη ως ένα "κλικ" πάνω από τα Dianne (έχουν και μια διαφορά τιμής βέβαια που οφείλει να μεταφραστεί και σε διαφορά ποιότητας...)

Καλησπέρα σας και μια διόρθωση...
Το wc αληθές (και το αντίθετο νά' λεγα άλλωστε, ποιός θα με πίστευε;)
Το ότι προτάθηκαν ανεπιφύλακτα επίσης αληθές...
Το ότι ο Αντώνης είναι πωλητής και φίλος, αδιαμφισβήτητο (χέρι στη φωτιά)
Το ένα κλικ πάνω από το Dianne δεν ήταν όμως ακριβές. "Ένα κλικ πάνω στα χαμηλά" ήταν η ολοκληρωμένη φράση, και όσοι κατέχουν το σπορ καλύτερα από μένα, μάλλον θα το είχαν ήδη καταλάβει. Δυο 7ιντσα έχει το Domus, ένα 6άρι το Dianne. Λίγο άνιση νομίζω η 'μάχη"... Όπως (ίσως) και λίγο άνιση (από την άλλη όμως πλευρά) ό,τι αφορά το τουίτερ της Dianne, για το οποίο -όπου βρεθώ κι όπου σταθώ- μόνο ύμνους ακούω...

Η μεταφορική τα ξύνει...

...Η Dianne ξαναμπαίνει στο παιχνίδι :jester:

Re: Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Η εμφάνιση των συγκεκριμένων ηχείων (Domus) απλώς "έτυχε" (κατά τη σύζυγο περισσότερο "πέτυχε").
Βρε τσιριμπιμ τσιριμπομ σ αρεσει περισσοτερο στο Λουκ Η νταιανα παρα τα Σονους?...:ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EgglestonWorks Dianne | Να το πάρω το κορίτσι?

Βρε τσιριμπιμ τσιριμπομ σ αρεσει περισσοτερο στο Λουκ Η νταιανα παρα τα Σονους?...:ADFADF1:

Ειλικρινά μάστορα;

Ναι!

Είναι κι αυτή πολύ τσιριμπίμ τσιριμπόμ!

ε θα με σκασεις...εμ Γερμανεζος εισαι μαναμ....τι γουστο να χεις... :flipout::flipout:

Άρχισες βρε τρελαμένε πάλι? :flipout:

Και την προηγούμενη φορά Γερμανέζος ήμουν αλλά θυμάσαι τι έγινε... :Banane0:

Μετά από πολύωρες αναγνώσεις (και ολιγόλεπτες...συνδιαλέξεις) ο αγών έληξε μάλλον ισόπαλος. Δυο πολύ καλά ηχεία, με διαφορετική προσωπικότητα και διαφορετικά επίσης χαρίσματα, ήταν λογικό να δημιουργήσουν δίλημμα...

Σας υπόσχομαι πάντως ότι η ιστορία θα λήξει σύντομα, διότι και ο ίδιος κουράστηκα, και είμαι βέβαιος πως το θέμα έχει ήδη κουράσει (αν όχι όλους, μερικούς σίγουρα...)

Τι εγινε τελικα φιλε;

Καλημέρα Σίφη :itsme:

Δεν θα πάρω τελικά κάποιο από τα δυο υποψήφια (Οι...τσιριμπίμ τσιριμπόμ είναι ξανά διαθέσιμες για τους ενδιαφερόμενους).
Είτε θα πάω σε κάτι μεγαλύτερο και ακριβότερο, είτε (αν αυτό δεν είναι εφικτό) θα παραμείνω ως έχω.
Προς το παρόν κάνω κινήσεις για να πετύχω το πρώτο...

Καλα θα κάνεις, η Dianne έχει ωραίες αδελφές...:ernaehrung004:

Όντως φίλε... ;)

Έχω ήδη ζητήσει το χέρι της αμέσως μεγαλύτερής της, αλλά θέλει και μεγαλύτερη προίκα η άτιμη!
Θα το παλέψω όμως...

Χε χε χε... ΠΑΝΤΩΣ ακριβοτερο ηχειο φιλε χωρις να τ ακουσω (βασικα ουτε φθηνοτερο) ποτε δε θα παιρνα... Αν δε βιαζεσαι ψαξτο καλα κ μην αρκεισαι στο τι λεω εγω η οποιοσδηποτε!
Καλη αναζητηση φιλε!

Last edited:

Χε χε χε... ΠΑΝΤΩΣ ακριβοτερο ηχειο φιλε χωρις να τ ακουσω (βασικα ουτε φθηνοτερο) ποτε δε θα παιρνα... Αν δε βιαζεσαι ψαξτο καλα κ μην αρκεισαι στο τι λεω εγω η οποιοσδηποτε!
Καλη αναζητηση φιλε!

Ευτυχώς Σίφη υπάρχουν λύσεις ακόμα και για "ανορθόδοξες" αγορές...
Ενισχυτικά θα έπαιρνες αν για τους χ,ψ λόγους δεν μπορούσες να τα ακούσεις νωρίτερα; Δυο φορές αγόρασα το διάστημα που βρίσκομαι εδώ... τη μια "μελετώντας" διεθνή reviews και τη δεύτερη εμπιστευόμενος ένα φίλο συμφορουμίτη. Και στις δυο περιπτώσεις (στο υπογράφω) έγινε ουσιαστική αναβάθμιση, ιδιαίτερα δε τη δεύτερη...

Τα ηχεία είναι ομολογουμένως πιο λεπτό θέμα. Τα δεδομένα όμως είναι απλά... α) αυτό το διάστημα καλά καλά δεν μπορώ να καθίσω. Πόσο μάλλον να τραβιέμαι με λεωφορεία και τρένα σε αντιπροσώπους... βου) Σε ποιούς αντιπροσώπους; Στον "ξύπνιο" το Γερμανό που τού 'λεγα βάλε μου τα ATC και μού 'βαζε τα B&W μπας και του στρώσουν πιο γρήγορα;

Αντιπρόσωπος της εμπιστοσύνης μου υπάρχει μόνο στο Ελλάντα και το όνομά του είναι γνωστό. Κι αν τελικά γίνει αγορά και υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα, ξέρω ότι θα ενδιαφερθεί και θα το λύσουμε.

Όσο για τους φίλους που μπορεί να "ξυνίζουν" με τον τρόπο αγορών μου... α) δεν ζήτησα την οικονομική τους αρωγή... βου) μπορεί να μη γράφηκε από πολλούς (και...πολύ ανοιχτά), αλλά σίγουρα "έθαψαν" τα ηχεία που ήδη έχω στην κατοχή μου, κι ας μην τα άκουσαν ποτέ (κατά τ' άλλα μόνο εγώ κρίνω χωρίς ακροάσεις) και... γου) εύχομαι από καρδιάς να έχουν πάντα την υγεία τους και τους αντιπροσώπους "ένα τσιγάρο δρόμο", ώστε να μπορούν κάνουν τις καλύτερες δυνατές αγορές...

Πηγαινε για τα Fontaine II αν μπορεις να φτασεις τοσο ..απο τοτε που τα πηρα τα ευχαριστιεμαι μερα με την μερα ολο κ περισσοτερο...αν και θελω ν αλλαξω καλωδια και να παρω κ ενα καλο dac για περαιτερω βελτιωσεις ...

Πηγαινε για τα Fontaine II αν μπορεις να φτασεις τοσο ..απο τοτε που τα πηρα τα ευχαριστιεμαι μερα με την μερα ολο κ περισσοτερο...αν και θελω ν αλλαξω καλωδια και να παρω κ ενα καλο dac για περαιτερω βελτιωσεις ...

Γι' αυτά ακριβώς την παλεύω φίλε... Σε 1-2 μέρες θα γνωρίζω αν θα έχω την απαιτούμενη...προίκα.

Για dac και καλώδια τί βλέψεις έχεις; Τα καλώδια ηχείων ίσως με απασχολήσουν και μένα στο απώτερο μέλλον. Το dac μάλλον όχι. Είμαι ευχαριστημένος με το Aqvox.