ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
αφου κανεις δεν κανει την αρχη ας την κανω εγω
ξερω αρκετους εδω γυρω πολυ πριν απο την διμιουργια αυτου του φορουμ
πολλοι απο αυτους δεν ΕΙΝΑΙ πια εδω ειτε ενεργοι ειτε κρυφοι με αλλο ονομα ειτε εφυγαν εξαιτιας πολλων λογων
επειδη δεν μου αρεσει η πολωση και η ψυχρανση θα ηθελα οποιος θελει να μπει και να κανει κατι να αλλαξει αυτο το πραγμα ,οχι νατο αλλαξει ο ιδιος απλα να το δειξει
βλεπω πολλους με το δαχτυλο στη σκανδαλη ετοιμους να πυροβολυσουν καθε
εναν για πολλους και διαφορους λογους ,υμιμαθεις σαρκοφαγους ετοιμους να καταστρεψουν οτι απεμοινε .
στο τελος θα γινει ενα νεκροταφειο αν ΟΛΟΙ δεν κανουμε κατι για να αλλαξει αυτο,εχουμε αναγκη τον καθενα δεν περισευει κανεις
δεν θελω να αναφερω ονοματα καλων-κακων
καντε κατι πριν ειναι αργα και βλεπουμε 1-2 καλους πολλους ξερολες και λιγους που προσπαθουν να μαθουν πραγματα
ΑΚΟΥΩ:ears::ears::ears:

Προσωπικως θα πω οτι δεν πολυκαταλαβα.

+1 ίσως επειδή είμαι καινούριος.. Πάντως είμαι από αυτούς που διαβάζουν απ'την αρχή τα θέματα που με ενδιαφέρουν, όσο μεγάλα κι αν είναι. Αφήστε λοιπόν το :rifle: , τις :argue: , τα :slapface:ίδια και ελάτε να συμ:HTEHEH56:ωθούμε :grinning-smiley-043

Γιάννης

Απάντηση: Re: ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσωπικως θα πω οτι δεν πολυκαταλαβα.
δεν καταλαβες οτι για καποιους λογους καποιοι δεν ειναι πια εδω ,στο τελος να δουμε ποσοι θα μεινουμε

Αυτο το καταλαβα, για καποιους το εχω διαπιστωσει.
Αυτο ομως που δεν καταλαβα ειναι τι εσυ περιμενεις να ακουσεις, ή/και να βγει απο το συγκεκριμενο θρεντ.

περιμενω πολλα
πρωτα απο ολα να αλλαξουν πραγματα
πραγματα που θα εχουν προτεινει καποιοι σαν εμας και ισως καποιοι που μπαινουν απλα και βλεπουν
δεν μου αρεσουν οι πισωπλατες μαχαιριες κια οχι μονο αυτες
αντε να δουμε τι θα πει και κανενας αλλος

ουτε εγω καταλαβα γινε ποιο συγκεκριμενος

οπως λεει και το τραγουδι "αποψε θελω αποδειξεις και ονοματα"

Re: Απάντηση: ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμενω πολλα
πρωτα απο ολα να αλλαξουν πραγματα
πραγματα που θα εχουν προτεινει καποιοι σαν εμας και ισως καποιοι που μπαινουν απλα και βλεπουν
δεν μου αρεσουν οι πισωπλατες μαχαιριες κια οχι μονο αυτες
αντε να δουμε τι θα πει και κανενας αλλος

Πρωτα απο ολα ουτε και εγω σε καταλαβαινω....Πολλοι σταματουν να συμμετεχουν σε ενα φορουμ γιατι δεν εχουν πια το απαραιτητο χρονο (λογω δουλειας-οικογενειας )...δεν εχουν πια τη διαθεση... η βρηκαν αυτο που εψαχναν (πχ ηχεια) και δεν ενδιαφερονται να συμμετεχουν με αλλο τροπο....αυτο παντα συνεβαινε και παντα θα συμβαινει..σε αυτο το χωρο και σε ολα τα φορουμ του κοσμου....

Λογοι οπως πισωπλατες μαχαιριες ,προδοσιες κλπ μου φαινονται παιδικοι...

1.Αν δεν μπορεις να συγκρατησεις τη ψυχραιμια σου η παρεξηγηθηκες σε ενα thread με καποιον και θες να το κρατησεις μανιατικο...κρατα το..υπαρχουν χιλιαδες αλλα ατομα εδω να μιλησεις...και να ευχαριστηθεις την διαδικτυακη παρεα τους,,
2.Αν εχεις επαγγελματικα συμφεροντα εδω..και καποιοι στην εσπασαν τι να κανουμε..αυτα εχουν οι buisness

Οποτε η βλεπεις τον αλλο απροσωπα ..μιλας να περασει η ωρα και τερμα..η μπορει να αναπτυξετε πιο φιλικες σχεσεις μεσω εδω (πολλοι γνωριζονται προσωπικα κλπ )....
Γενικα εδω υπαρχει ενα καλο-πολυ καλο επιπεδο ...

Εκτος αν περιμενες να σου πουμε εχεις δικιο..θα ειμαστε καλυτεροι...ομονοια και αγαπη σε ολο το κοσμο..ειρηνη υμιν...ο θεος μας βλεπει...αγνη καρδια να χουμε και αλλα τετοια

Εγω προτιμαω να βγαζει ο αλλος τον αληθινο ευατο του..και ας ειναι ο χειροτερος του κοσμου...παρα να ειναι ψευτοευγενικος λογω των κανονων του φορουμ

Η περιμενεις να πιασουν απο το αυτι οι διαχειριστες τους ξερολες...αν τους εχεις εντοπισει και σε ενοχλουν απλα αγνοησε τους

@ meletov. Ο argi, ουτε χανει την ψυχραιμια του, ουτε παρεξηγηται, ουτε επαγγελματικα συμφεροντα εχει εδω, ουτε μπορει να του τη "σπασει¨καποιος (ειναι ασυμπιεστος).

Καπου το παει αλλα δεν ειναι ωμος...

μεταφερω λοιπον παραπονα
σχετικα με την κατηγορια hi end καποιοι μπαινουν γραφουν και οι αλλοι απλα τους γραφουν η βγαζουν ολο τον ξερολισμο τους πανω τους
στην κατηγορια αγγελιες καποιοι καλυπτουν τα νωτα τους με την ασχετοσυνη καποιων
πχ πουλαω προβολεα του 1000 σε ασχετο 400 ευρω ο τυπος καποια στιγμη ζητα να τον πουλησει 300 ευρω μην γνωριζοντας την αξια του προβολεα τους
μπαινει καποιος και λεει οτι δεν ειναι ετσι και ο πρωτος κοιτα να καλυψει την κλοπη του
πως πουλας ενα προιον που πριν 4 χρονια ειχε ενα χιλιαρικο και σε αυτον που τον δινεις του λες οτι ειχε 2 χιλιαρικα .Μετα ο τυπος οταν τον βαζει για πουλημα ζητα 800 νομιζοντας οτι αυτο που αγορασε ειχε 2000 καποτε
αλλο
επιθεση σε ατομα απο ξερολες στην κατηγορια pc και οχι μονο
ας γινει και καποιος αλλος κακος να δουμε και αλλα
αλλιως συνεχιζω

νεα αυριο παλι
αν εχω γινει σπαστικος η οτι αλλο θελετε ας ειναι ετσι μιας και δεν μου αρεσουν οι πικρες αποχωρησεις

για συνέχισε ..... αλλά αν θες όχι αόριστα ..... γιατί αόριστα και με γενικότητες μας τα γράφεις