Το ίδιο έχουμε. Δεν έχω κάποιο παρόμοιο πρόβλημα. Σε 1080p στο κάνει;
Υ.Γ. Μεταξύ μας και τόσο που πήγε καλά είναι! Εγώ το έχω σχεδόν 3 χρόνια και παίζω τα πάντα απροβλημάτιστα ακόμα. Πραγματικό value for money.
Τί είδους υπότιτλους;
Σχεδον ολους τους srt
Έχω το Egreat σχεδόν 3 χρόνια χωρίς κανένα σημαντικό πρόβλημα αν εξαιρέσω τον μετασχηματιστή του που στον μήνα πάνω τα τίναξε και πήρα άλλον, έχει περασμένο το firmware του Popcorn και παίζει όλα τα αρχεία που έχω νεράκι. Σκέφτομαι να του συνδέσω έναν εξωτερικό δίσκο 2TB usb3 θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει συνδέσει τόσο μεγάλο δίσκο usb3;
Φίλε μου είναι γεμάτος ο δισκος; κάνει καμιά ωρα να τον διαβάσει; παίζει άραγε ρόλο πόσο γεμάτος είναι;Με 2ΤΒ/USB 2.0 παντως παιζει!
Φίλε μου είναι γεμάτος ο δισκος; κάνει καμιά ωρα να τον διαβάσει; παίζει άραγε ρόλο πόσο γεμάτος είναι;
Κάποιος φίλος που να έχει συνδέσει usb3 δίσκο; μη τον αγοράσω και μετά δεν μου παίζει... φυσικά το usb3 έχει συμβατότητα προς τα πίσω αλλά φοβάμαι καμιά παραξενιά του egreat...
Σκέφτομαι να του συνδέσω έναν εξωτερικό δίσκο 2TB usb3 θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει συνδέσει τόσο μεγάλο δίσκο usb3;
Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα την βοηθειά σας σε ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω. Όταν παίζω ταινίες HD από το δίκτυο πολλές φορές κάνει σπασίματα-κολλήματα. Θεωρώ ότι είναι δικτυακό το θέμα γιατί μετά από λίγο συνέρχεται και παίζει τέλεια αυτό που πριν δεν έπαιζε. Έχω δοκιμάσει άλλο καλώδιο, άλλο 1000άρι switch αλλά τίποτα. Το egreat έχει 1000άρι δίκτυο ή 100άρι? Όταν το συνδέετε σε 1000άρι switch ανάβει πράσινο λαμπάκι ή κόκκινο?
Πόσο bitrate έχουν οι ταινίες που παίζεις? Το Egreat έχει 100αρι δίκτυο. Έχεις ταυτόχρονα και άλλη χρήση του δικτύου (torrents κλπ)?
Κοίτα το θέμα είναι ότι ακριβώς την ίδια χρήση που έκανα κάνω και τώρα αλλά τώρα αντιδρά διαφορετικά. Δηλαδή ναι από άλλο pc κατέβαζα κάτι αλλά το έκλεισα τελείως για να δω μήπως, χωρίς αποτέλεσμα. Για το βιτ ρατε δεν ξέρω αλλά τι σημασία έχει αφού μια τις παίζει και μια όχι. Αν ήταν πολύ "βαριές" δεν θα τις έπαιζε συνέχεια έτσι δεν είναι?
γεια και απο μενα!!
εχω ενα egreat m31b και εχω περασει το τελευταιο firmware απο popcorn.
το πρόβλημα που έχω είναι οτι όποια μορφή ταινίας και να του βαλω μετα απο μερικά λεπτά αναπαραγωγής συνήθως χάνει την εικόνα και η τηλεόραση μου λέει αγνωστη μορφή βίντεο και το μόνο κουμπί που λειτουργεί είναι για να κλείσει.
μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να γλιτώσω από αυτό το πρόβλημα?
Release Date : 5 April 2011
Firmware Version : 01-17-110314-15-POP-403-000
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.