Gordona
New member
Συμφωνώ επίσης..
Βέβαια αναγνωρίζει τους πλάγιους υπότιτλους, αλλά μπροστά στο youtube, custom ράδια κλπ, ACRyan...
Βέβαια αναγνωρίζει τους πλάγιους υπότιτλους, αλλά μπροστά στο youtube, custom ράδια κλπ, ACRyan...
Πήρα ένα EG-R1 οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές .
Δοκιμάζω τα διάφορα firm να δω ποιο θα μου αρέσει περισσότερο.
Τι ακριβώς μήνυμα σου βγάζει;καλημερα παιδες!
Εχω ενα eg-r1 και του περασα το firm med8er v4.θελω να του περασω την καινουργια αναβαθμιση v4.0.04 και δεν μπορω.Σημιωτεων οτι στο μηχανακι δεν εχει το κουμπακι και δεν γνωριζω απο βραχυκυκλωματα στην πλακετα. Υπαρχει λυση?
καλησπερα παιδια καθοτι νεος στο φορουμ συγχωρεστε με αν κανω κατι λαθος
Εχω να ρωτησω κατι για το συγκεκριμενο μηχανημα. Εχω προβλημα με τους υποτιτλους σε mkv αρχεια ενω εχω κανονικα στο folder της ταινιας τους υπότιτλους σε srt οταν φορτωνω την ταινια απο τον player και παταω το κουμπι απο το control για υποτιτλους μου εμφανιζει το μενου και γραφει subtitles off και δεν με βαζει να διαλεξω...σε αλλη ταινια εχω παρατηρησει οτι εχει υποτιτλους αγγλικους by default ενω εγω μεσα στον φακελο της ταινιας εχω μονο τους ελληνικούς σε srt αρχειο.
Ισως να σας φανει αστειο ολο αυτο αλλα ειμαι νεος με τα media players!! To μηχανακι εχει και το τελευταιο firmware περασμενο αλλα ουτε με αυτο βρηκα ακρη... please help!!!!
καλημερα παιδες!
Εχω ενα eg-r1 και του περασα το firm med8er v4.θελω να του περασω την καινουργια αναβαθμιση v4.0.04 και δεν μπορω.Σημιωτεων οτι στο μηχανακι δεν εχει το κουμπακι και δεν γνωριζω απο βραχυκυκλωματα στην πλακετα. Υπαρχει λυση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.