Στο κομματι του ιντερνετ τωρα,
προσπαθησα να δω ενα βιντεο απο YouTube, αλλα δεν τα καταφερα.
Απο περιεργια, εχει παιξει σε καποιον αμεσα κατι απο εκει?
Μπορεσα να δω ενα αλλο καναλι κινεζικο που ειχε ειδησεις αλλα μεχρι εκει.
Το κομματι του καιρου που εχει, απο οτι καταλαβα καθε φορα μεχρι να φτασεις στην πολη σου πρεπει να πατας πολλα τσακα - τσουκα.
(weather, europe, greece, athens κλπ)
Για το μελλον μου μενει ενα κομματι, να στησω ενα torrent client να μπορω να κλεινω το πισι να μην καιει ολη μερα - νυχτα.
Εχω δει καποιες οδηγιες αλλα ειδα οτι εχει πολυ δουλεια.
Το εχει κανει καποιος με επιτυχια?
Για τον BT client τα πράγματα είναι πανεύκολα. Καθόλου δουλειά δεν έχει. Εγκαθιστάς το πακέτο Samba/Bittorent και είσαι έτοιμος.
καστε βαστα να :shot: λιγο πρωτα.
που το βρισκω αυτο το πακετο?
samba εχω βαλει.
Μόνο την ΙΡ βάζεις και πρέπει να σε βγάλει στην κατάσταση που δείχνει το screenshot που παραθέτω. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει...
Μόνο την ΙΡ βάζεις και πρέπει να σε βγάλει στην κατάσταση που δείχνει το screenshot που παραθέτω. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει...
Κλαμπίστες γειά σας.
Παρακολουθώ τα φορουμς απο πιο παλιά μιας και είχα πάρει το Μ34Β.
Αβίαστα έπαιζα κανονικα xvid μέσω hdmi στην τηλεόραση μου, ώσπου όταν έπεσε στα χέρια μου ένα mkv 1080p απο το 2012 την ταινία, είπα οτι ήταν ευκαιρεία να δω πως στα παει και στο hd.
Πράγματι η ποιότητα ήταν παρα πολυ καλή.
Το πρόβλημα όμως που διαπίστωσα ήταν ότι στις φορές που είχε πολλες εναλαγές στην είκόνα με γρήγορο action, το playerακι τα έπαιζε σαν να μην είχε δύναμη και buffer, με συνέπεια να έχω σπαστές εικόνες. Μόλις τελείωνε το action τότε επανερχόταν...
Η ερώτηση μου είναι απλή. Το eg r1 είναι καλύτερο σε κατι τέτοιες στιγμές?
Να προβώ σε μία αγορά του?
θα ήθελα να μάθω αν αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζει πια το YOUTUBE στο R1 για να σταματήσω να ψάχνω άδικα!!! :smile:
Ευχαριστώ!
Αυτός είναι ο λόγος μάλλον αν και στο forum www.egreatworld.com διάβασα και κάτι περί απαγόρευσης-κλειδώματος του youtube στην Κίνα (δεν στέκει καθώς πριν 1 μήνα δούλευε-τώρα δε δουλεύει ενώ έχουμε το ίδιο fw άρα το youtube άλλαξε κάτι και όχι η egreat). Σημασία έχει ότι όντως δε δουλεύει πλέον, οπότε μην ψάχνεις άδικα. Δε μπορούμε να κάνουμε μάλλον κάτι εμείς.
edit: Μήπως όμως άλλαξε κάτι στο νέο fw 1.0.3.8; Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος που το έβαλε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.