KBrutZ
Established Member
- 7 January 2009
- 111
Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!
ναι...αλλά όχι όλα !
...και είναι περισσότερα από ότι με πριν;
ναι...αλλά όχι όλα !
...και είναι περισσότερα από ότι με πριν;
Δεν παίζει να είναι περισσότερα από πριν.
Με την αλλαγή firmware κάποια αρχεία που είχαν το θέμα με τα headers του mkv merge, παίζουν κανονικά.
Αρχεία που δεν έπαιζαν ούτε eGreat ούτε popCorn λόγω specs (ref frames, βαριά 1080 κτλ) φυσικά και δεν πρόκειται να παίξουν...
τεχνικά δεν ξέρω τι φταίει...αλλά ναι κάποια δεν παίζουν ούτε τώρα αλλά δεν ξέρω αν δεν παίζουν κ στο μανισιο καλαμπόκι...προφανώς δεν παίζουν αλλά δεν ξέρω αν είναι κ το ίδιο hardware μεταξύ των δύο...
καθώς πειραματίζομαι λοιπόν....βλέπω πως τα 2αρχεία που δεν μου παίζει είναι σε 720 κ όχι σε 1080...
μπορώ με κάποιο τρόπο να τα τσεκάρω μήπως έχουν πρόβλημα κ τσάμπα κράζω?
Όταν αναφέρεις ότι δεν σου παίζουν, τι εννοείς;
Δεν έχεις ήχο-εικόνα;
Κολλάνε στην αρχή τους;
Σε κάποιο σημείο μετά την αρχή, π.χ. στη μέση της;
όταν πατήσω Play...ξεκινάει το κλασσικό buffering (πιο σύντομο από ότι κανονικά)κ με πετάει έξω....πάλι στη επιλογή του αρχείου για προβολή!
Το συγκεκριμένο αποτελεί στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόβλημα του ίδιου του αρχείου λόγω του γνωστού, πλέον, και εκνευριστικού θέματος με τα headers από το mkv merge...
Αυτό διορθώνεται...μην ανησυχείς...
MKVmergetoolnix και σε 10 λεπτά το περισσότερο είσαι ok...
Το έχεις δοκιμάσει;
το διορθωνειΜα λεει οτι εχει περασει το firm του popcorh που διορθωνει το προβλημα με το header.
Μα λεει οτι εχει περασει το firm του popcorh που διορθωνει το προβλημα με το header.
ανακεφαλαιωνουμε λιγο γιατι εχουμε χασει την μπαλα:
-με το μαμα firm,ειχαμε θεμα με καποια καινουργια mkv που ειχαν το περιφημο header.το διορθωναμε με τον τροπο που περιγραφει ο φιλος στο μηνυμα 1517 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42006&page=152.
με το firm του καλαμποκιου,φαινεται οτι το θεμα ξεπεραστηκε και αρα ηταν θεμα software.
-το μηχανακι ετσι κι`αλλιως,δεν επαιζε βαρια και δυσκολα αρχεια
(1080p με υψηλο biltrate)και συνεχιζει να μην τα παιζει και με το firm του καλαμποκιου.αρα ειναι θεμα hardware και δεν μπορουμε να κανουμε κατι.
πιθανοτατα-και απο την στιγμη που φορανε το ιδιο τσιπακι-το ιδιο προβλημα εχει και το καλαμποκι.
-σε 720p,οτι αρχειο και να δοκιμασα-μετα το update-παιζει απροβληματιστα.
προσωπικα δεν με πειραζει καθολου το 720,αφου η αποσταση απο την τιβι ειναι τετοια,που-ουσιαστικα- αχρηστευει το 1080p,οποτε οσο υπαρχουν 720,το μηχανακι θα μενει στην θεση του στο επιπλο.
συμπερασματικα:
οποιος θελει να παιζει 1080p με υψηλο biltrate,στρεφεται σε αλλη λυση,
με πιο γρηγορο τσιπακι.ετσι κι`αλλιως το μηχανακι δεν τα επαιζε αλλα με το περασμα του χρονου ανεβηκαν και οι απαιτησεις θεασης και ετσι αποκαλυφθηκε και το θεμα.
εαν ειμαι καπου λαθος,διορθωστε με....:grandpa:
Μια χαρά τα συγκέντρωσες...
Το μόνο που μένει αναπάντητο είναι γιατί στον φίλο KBrutZ δεν παίζει αυτά τα 2 αρχεία που είναι 720ρ...(σε 720 δεν έχω συναντήσει ποτέ θέμα)
Μήπως έχει κάποιο θέμα το συγκεκριμένο player?
Δημήτρη είσαι άψογος!
100% συμφωνώ...
Ελπίζω το ΣΚ να βάλω κι εγώ το καλαμπόκι και θα σας πω κι εγώ σιγά-σιγά τις εντυπώσεις μου!
Μια χαρά τα συγκέντρωσες...
Το μόνο που μένει αναπάντητο είναι γιατί στον φίλο KBrutZ δεν παίζει αυτά τα 2 αρχεία που είναι 720ρ...(σε 720 δεν έχω συναντήσει ποτέ θέμα)
Μήπως έχει κάποιο θέμα το συγκεκριμένο player?
Σιγά σιγά θα πρέπει να κοιτάμε (στο απώωωτερο μέλλον) για τον αντικαταστάτη του, όπως και να έχει!
οσο υπαρχουν 720αρια(δεν βρισκω και τον λογο να μην υπαρχουν),
θα το κρατησω μεχρι να "σκασει".
επισης θεωρω ανουσιο να βλεπω μια ταινια 1080p στην 50αρα απο 4.5 μετρα αποσταση,διοτι απλα δεν διακρινω διαφορες με τα 720.
μια ιδεα ειναι ολα...:grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.