EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημά με το Μ34Α.
Την ώρα που παίζει πολλές από τις ταινίες που βλέπω, είτε είναι full HD στα 1080p ή 720p, DVD rips κ.α. με χαμηλότερη ανάλυση εικόνας, σε διάφορα σημεία της ταινίας μου κάνει κολλήματα χάνετε ο ήχος και αναγκάζομαι να πατήσω pause και ξανά play για να ξεκολλήσει η ταινία άλλοτε επιτυχώς και άλλοτε όχι! Ο σκληρός μου είναι καινούργιος 500αρης και ελάχιστα φορτωμένος, τον έχω συνδεδεμένο με το Μ34Α με USB και είναι φορμαρισμένος σε NTFS.Το EGREAT το έχω συνδεδεμένο με καλώδιο HDMI για την εικόνα σε PHILIPS 47αρα και με οπτική ίνα σε YAMAHA soundbar. Συνήθως έπαιζα τις ταινίες μου από το laptop με vlc player και ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Αντιμετώπισε κανείς σας ανάλογα προβλήματα? Aν ναι υπάρχει καμία συμβουλή μπας και λύσουμε το πρόβλημα:bigcry:
Ευχαριστώ!
Το το ίδιο μου κάνει και μένα με ένα σκληρό 1ΤΒ μάρκας TURBOX αγορασμένο πριν ένα μήνα από το ΠΛΑΙΣΙΟ:bigcry:

Τα ιδια τραβαω και εγω με τους τρεις seagate(640gb,1tb,1.5 tb) εξωτερικους δισκους που εχω.Η εικονα παγωνει,και μετα απο μερικα λεπτα συνεχιζει σε διαφορετικο σημειο της ταινιας!!! Εκανα και ανασυγκροτηση στους δισκους,δυστυχως χωρις αποτελεσμα.
Τα divx παντως τα παιζει μια χαρα.Το προβλημα με το παγωμα της εικονας ομως ειναι πολυ ενοχλητικο,και σκεφτομαι να στειλω το egreat απο κει που ηρθε!!!
Ελπιζω με το WD LIVE να μην εχω τετοιου ειδους προβληματα.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημά με το Μ34Α.
Την ώρα που παίζει πολλές από τις ταινίες που βλέπω, είτε είναι full HD στα 1080p ή 720p, DVD rips κ.α. με χαμηλότερη ανάλυση εικόνας, σε διάφορα σημεία της ταινίας μου κάνει κολλήματα χάνετε ο ήχος και αναγκάζομαι να πατήσω pause και ξανά play για να ξεκολλήσει η ταινία άλλοτε επιτυχώς και άλλοτε όχι! Ο σκληρός μου είναι καινούργιος 500αρης και ελάχιστα φορτωμένος, τον έχω συνδεδεμένο με το Μ34Α με USB και είναι φορμαρισμένος σε NTFS.Το EGREAT το έχω συνδεδεμένο με καλώδιο HDMI για την εικόνα σε PHILIPS 47αρα και με οπτική ίνα σε YAMAHA soundbar. Συνήθως έπαιζα τις ταινίες μου από το laptop με vlc player και ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Αντιμετώπισε κανείς σας ανάλογα προβλήματα? Aν ναι υπάρχει καμία συμβουλή μπας και λύσουμε το πρόβλημα:bigcry:
Ευχαριστώ!

Εάν είναι ζήτημα σκληρού, δοκίμασε με σοβαρό φορμάτ (ext3) και σύνδεση μέσω esata.

Το πρόβλημα του egreat είναι στα πολύ απαιτητικά 1080p με υψηλά bitrate στην εικόνα (μπορείς να δεις ανά πάση στιγμή το bitrate της τρέχουσας σκηνής πατώντας δύο φορές το i στο τηλεχειριστήριο) κάνει σπασίματα καθώς το τσιπάκι δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις.

Καλησπερα και καλή χρονιά.Επειδή οι γνώσεις μου στο αντικείμενο δεν είναι και οι καλύτερες, θα ήθελα να ρωτήσω εάν τον egreat μπορώ να τον συνδέσω με ένα home cinema όπως το LG HT32S και αν ναι με ποιον τρόπο. Σημειώνω ότι η τηλεόραση που έχω είναι 37lg5000 (full HD).

Επειδη ουτε στο site της lg αναφερει τι εισοδους εχει, κανε τα ακολουθα.
Δες αν στο lg εχει ΕΙΣΟΔΟ optical (η εστω στην χειροτερη αναλογικες στερεο).ΑΝ εχει δες στα μενου του lg πως μπορεις να τις ενεργοποιησεις.
Βαση της τιμης του lg ειναι εξαιρετικα απιθανο να εχει ΕΙΣΟΔΟ hdmi.
Οποτε, απο το egreat παει το hdmi στην τηλεοραση , και ΑΝ εχει εισοδο ηχου το lg, του δινεις την αναλογη (οπτικη η εστω στερεο αναλογικη) απο το egreat.
Πιθανολογω παντως πως δεν θα εχει εισοδους το lg home cinema σου.Μακαρι να βγω ψευτης και να απολαυσεις τις ταινιες σου!

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Επειδη ουτε στο site της lg αναφερει τι εισοδους εχει, κανε τα ακολουθα.
Δες αν στο lg εχει ΕΙΣΟΔΟ optical (η εστω στην χειροτερη αναλογικες στερεο).ΑΝ εχει δες στα μενου του lg πως μπορεις να τις ενεργοποιησεις.
Βαση της τιμης του lg ειναι εξαιρετικα απιθανο να εχει ΕΙΣΟΔΟ hdmi.
Οποτε, απο το egreat παει το hdmi στην τηλεοραση , και ΑΝ εχει εισοδο ηχου το lg, του δινεις την αναλογη (οπτικη η εστω στερεο αναλογικη) απο το egreat.
Πιθανολογω παντως πως δεν θα εχει εισοδους το lg home cinema σου.Μακαρι να βγω ψευτης και να απολαυσεις τις ταινιες σου!

Ευχαριστώ vadergr.Βλέποντας τη συσκευή στο Πλαίσιο βλέπω ότι έχει optical in.Με τη συνδεσμολογία που αναφέρεις,μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα το lg home cinema με την τηλεόραση με hdmi, για να το εκμεταλλεύομαι καλύτερα;

Σε ματρόσκες με ήχο DTS χρειάζεται οπωσδήποτε πολυκάναλος ενισχυτή για αποκωδικοποίηση (όπως στο WDTV) ή μπορεί να ακουστεί ο ήχος και από τα ηχεία της τηλεόρασης?

Σβήνεις το .srt και μετά παίζει τους εσωτερικούς. Αν υπάρχει .srt τότε παίζει μόνο αυτό.
:bigcry:Δεν έχει καθόλου εξωτερικούς υπότιτλους. Μόνο εσωτερικούς ελληνικούς τους οποίους δεν τους βλέπει.:bigcry:

Σε ματρόσκες με ήχο DTS χρειάζεται οπωσδήποτε πολυκάναλος ενισχυτή για αποκωδικοποίηση (όπως στο WDTV) ή μπορεί να ακουστεί ο ήχος και από τα ηχεία της τηλεόρασης?
Επιλέγεις analog και ακούγεται από τα ηχεία.

:bigcry:Δεν έχει καθόλου εξωτερικούς υπότιτλους. Μόνο εσωτερικούς ελληνικούς τους οποίους δεν τους βλέπει.:bigcry:
Αν έχεις κάνει σωστά τις ρυθμίσεις για ελληνικούς υπότιτλους, τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τους υπότιτλους της συγκεκριμένης ματρόσκας (και εφ'όσον δεν έχεις κάποιο αρχείο υποτίτλων στον ίδιο φάκελο με την ταινία).

Λέτε να πάιξει το παρακάτω αρχείο ?

Format : Matroska
File size : 7.95 GiB
Duration : 1h 42mn
Overall bit rate : 11.1 Mbps
Encoded date : UTC 2010-01-11 03:50:00
Writing application : mkvmerge v2.2.0 ('Turn It On Again') built on Mar 4 2008 13:20:25
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 5 frames
Muxing mode : Container [email protected]
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 1h 42mn
Bit rate : 9 407 Kbps
Nominal bit rate : 9 626 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 800 pixels
Display aspect ratio : 2.40:1
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.255
Stream size : 6.71 GiB (84%)
Writing library : x264 core 80 r1376 3feaec2

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω κι εγω το Μ34Α, και έχω ένα πρόβλημα.

Ενω ο πολυκάναλος ήχος στις ταινίες παίζει άψογα, στα ΜΡ3 ο ήχος είναι απαράδεκτος, ακούγεται σαν χαλασμένο ραδιόφωνο!!

Το Μ34Α το έχω συνδέσει μέσω οπτικής ίνας με έναν SONY πολυκάναλο ( δεν έχει HDMI ), και όπως προείπα, ο ήχος στις ταινίες είναι άψογος.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει με τα ΜΡ3 και αν μπορώ να το διορθώσω;
Υπόψιν πως όταν τα ακούω απο PC συνδεδεμένο με τον ενισχυτή, ακούγονται μια χαρά.

Ευχαριστώ

Θόδωρος