EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Βεβαιώσου ότι έχεις την ένταση του Egreat σε σωστό σημείο (0db αν θυμάμαι καλά).
Σωστά θυμάσαι και μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα του φίλου.
Πολλοί την έχουν πατήσει έτσι. Το volume του Egreat το αντιμετωπίζουμε σαν να μην υπάρχει, δηλαδή δεν το χρησιμοποιούμε ποτέ και πρέπει να είναι μονίμως στο 0, διαφορετικά έχουμε σημαντική παραμόρφωση.

Οταν έχουμε 2 αρχεία εξωτερικών υποτίτλων .srt (πχ. ένα στα αγγλικά και ένα ελληνικά) μπορεί με κάποιο τρόπο το Egreat να βλέπει και τα 2 και να μπορεί να επιλέξει κανείς, ή βλέπει μόνο το movie.srt?

Παίδες λίγη βοήθεια!
Αγόρασα κι εγώ το usb wi-fi stick της TP-Link (το recommended από εσάς σε προηγούμενα post...και με ψήσατε ρε μπαγάσες) και τώρα ψήνομαι εγώ ο ίδιος!
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι, ενώ από τη μια συνδέεται κανονικά με το router μου ασύρματα και με το ακόλουθο μήνυμα να εμφανίζεται στην καρτέλα Network>Connection>Wi-Fi Connected, τα Web Services του Menu δεν δουλεύουν καθόλου...
Επιχείρησα να συνδεθώ πολλές φορές ακόμα και με διαφορετικά κλειδιά ασφαλείας μέσα από το router μου και το menu του egreat στην επιλογή network αλλά τίποτα παραπάνω...
Τα NMT Application δεν δουλεύουν καθόλου...
Υπόψη ότι με ενσύρματο δίκτυο που χρησιμοποίησα την προηγούμενη εβδομάδα όλα πήγαιναν μια χαρά!
Έχει κανείς σας να προτείνει κάτι παραπάνω;
Λέτε να δοκιμάσω να περάσω τα NMT applications ξανά από την αρχή;
Θα κερδίσω κάτι;
Περιμένω τις ιδέες σας!

Παιδιά στο internet radio menu, πώς μπορούμε να επιλέξουμε στα αριστερά της σελίδας τις επιλογές menu, search, log in και add station;

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη φορά γράφω στο forum αλλά έχω διαβάσει πολλά και σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις πληροφορίες.

Τώρα έχω μια ερώτηση και ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει τα νεύρα. Αγόρασα το m34a και μαζί ένα δίσκο sata 3.5 in internal, συγκεκριμένα τον WD Caviar Green 1TB, SATA. Τον συνέδεσα στο box και τον ακούω να γυρίζει.
Όμως το m34a δε φαίνεται να συγκινείται :furious3: γιατί ότι και να κάνω δε βλέπω το μενού για εγκατάσταση των NMT. Έχω βάλει το firmware 091022 που απότι ξέρω είναι το τελευταίο.

Εχει κανείς χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο δίσκο ή ξέρει αν έχει πρόβλημα συμβατότητας;

Παιδιά ευχαριστώ και πάλι πολύ.

Αποστόλης

καλημερα παιδες,

επειδη οπως καταλαβαινετε, 113 σελιδες ειναι... too much,
θα ηθελα να κανω μια απλη ερωτηση:

ειναι το egreat m34a το απολυτο media player;

δεν με ενδιαφερουν δικτυακες δυνατοτητες κλπ,
με ενδιαφερει να το χρησιμοποιησω σαν φορητο player (ειναι μικρουλι, ετσι δεν ειναι; ),
να βαζω στην υποδοχη usb το stick μου κ να παιζει τα παντα;

διαβαζω τα format που παιζει:

# Υποστηριζόμενα formats:Video extensions MPEG1/2/4 Elementary (M1V, M2V, M4V), MPEG1/2 PS (M2P, MPG), MPEG2 Transport Stream (TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS), VOB, AVI, ASF, WMV, Matroska (MKV), MOV (H.264), MP4, RMP4, Audio extensions AAC, M4A, MPEG audio (MP1, MP2, MP3, MPA), WAV, WMA, FLAC, OGG, Subtitle extension SRT, SMI, SUB, SSA.
# Media Codecs: Video XVID SD/HD, MPEG-1, MPEG-2 (-MP@HL), MPEG-4.2 (- ASP@L5, 720p, 1-point GMC), WMV9 (-MP@HL), H.264 (-BP@L3 ,[email protected] ,[email protected] ,[email protected]), VC-1 (-MP@HL ,AP@L3), Audio WMA, WMA Pro, AAC, MP1, MP2, MP3, LPCM, FLAC, Vorbis.
# Audio pass through: DTS, AC3.
# Αλλα αρχεία: ISO, IFO.

κ εχω.. χασει την μπαλα,
μειονεκτει καπου; οι κατοχοι ας απαντησουν please,
υπαρχει κατι που ΔΕΝ παιζει;

ευχαριστω προκαταβολικα

Πάντα θα βρεις κάτι να μην παίζει...
Μη ψάχνεις τι παίζει η συσκευή.
Καλύτερα ψάξε τι θες εσύ να παίζεις και μετά βλέπεις αν σου κάνει ένα μηχανάκι ή όχι...

εχεις δικιο,
πηρα σβαρνα κ τις σελιδες προς τα πισω, ειδα οτι δεν παιζει wmv,
αλλα τον λιγο καιρο που εχω την samsung b650 δεν ψαχτηκα ποτε να παιξω wmv, τα κλασσικα μωρε θελω να παιζω, οτι παιζει και η samsung-άρα μου :)

mkv δηλαδη, mp4 και avi,

βεβαια επειδη δεν με ενδιαφερουν οι δυνατοτητες δικτυωσης,
μηπως να κοιταγα για κατι πιο... "απλο" (αρα κ οικονομικο),
οπως της western digital;

για να δω...

Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε δισκο ssd αντι για τον κλασικο?(εννοω για συνδεση sata) . ΔΕν θα ειναι πιο αθορυβοι και γρηγοροι?

εχεις δικιο,
πηρα σβαρνα κ τις σελιδες προς τα πισω, ειδα οτι δεν παιζει wmv,

Μια χαρά τα παίζει όπως και το m31b.

Από όσα έχω δοκιμάσει σε ελάχιστα έχω δει προβλήματα.
Αυτό που βλέπω συνήθως σε αρκετά όχι σε όλα είναι ότι δεν παίζουν τα μπρος/πίσω & time seek.