rip : διαλέγεις το μεγαλύτερο αρχείο (αλλά δεν έχεις υπότιτλους. μπορείς να βάλεις εξωτερικούς)
iso : όχι.
Αλήθεια, οι εξωτερικοί μπορεί να είναι .srt file?
rip : διαλέγεις το μεγαλύτερο αρχείο (αλλά δεν έχεις υπότιτλους. μπορείς να βάλεις εξωτερικούς)
iso : όχι.
Αλήθεια, οι εξωτερικοί μπορεί να είναι .srt file?
το ext3 file system δεν θέλει defrag αν αυτό εννοείς.
Μήπως έχει κανένα περίεργο δικαίωμα πάνω ?
κανένα readonly εννοώ. Σε linux το full read/write είναι το +777. Δες αν φαίνεται από το ftp πρόγραμμα που έχεις τα δικαιώματα των αρχείων.
Για βαλε κανενα link. Προσφερει κατι νεο αυτη η αναβαθμιση που εκανες?Έβαλα την τελευταία αναβάθμιση του POPCORN A-110 στο Μ34Α.
Στην αρχή ,στην πρώτη αναβάθμιση του A-110 μου έκανε κάτι "κολπάκια" ,τώρα όμως παίζει κανονικά με την αναβάθμιση του A-110.
Τελικά κατάφερες να επαναφέρεις το μανίσιο firmware?Παγιδευτικά δηλαδη ,στο firmware του popcornhour και δεν μπορώ να γυρίσω στου EGREAT.
Το θέμα είναι ότι δούλευε καλύτερα με το firmware του EGREAT Μ34Α.
Το θέμα με το άνοιξε-κλείσε έχει λυθεί? Παίζει χωρίς προβλήματα?Όταν έκανα την αλλαγή μου έβγαλε δυο τρεις φορές προβληματάκια σε κάποιες ταινίες.
Δεν μου έπαιζε κάποιες ταινίες ,που με το μανίσιο firmware ,τις έπαιζε χωρίς πρόβλημα.
Έκλεινα την συσκευή και την ξανα άνοιγα και έπαιζε μετά τις ταινίες.
Για αυτό και προσπάθησα να γυρίσω στο μανίσιο firmware και ρώτησα πως γίνεται,χωρίς όμως να το καταφέρω.
Τον μόνο τρόπο που βρήκα από αυτά που διάβασα είναι αυτό που έχει αναφερθει (pc-δίκτυο-telnet).
Κατέβασες το πρώτο firmware και όταν πήγες να το περάσεις σου έβγαλε αυτό το μύνημα;
Μήπως πήγες να περάσεις κατευθείαν το δεύτερο;
Παλικαρι εχεις απολυτο δικιο
Τελικά εβαλα πρωτα το πρωτο και μετα το δευτερο και όλα ΟΚ
Thanks
Εχεις ποιο πολλα στο μενου και παει λιγο ποιο γρηγορα
Εκανα και νεο setup στο NMT με format στο δισκο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.