EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

rip : διαλέγεις το μεγαλύτερο αρχείο (αλλά δεν έχεις υπότιτλους. μπορείς να βάλεις εξωτερικούς)
iso : όχι.

Αλήθεια, οι εξωτερικοί μπορεί να είναι .srt file?

πως μπορω να κανω ανασυγκροτηση στο sata που ειναι πανω στο egreat.
δεν μου σβηνει καποια αρχεια μεσα απο το μενου του αλλα ουτε και μεσα απο το interface του coreftp.

το ext3 file system δεν θέλει defrag αν αυτό εννοείς.

Μήπως έχει κανένα περίεργο δικαίωμα πάνω ?

τι περιεργο δικαιωμα εννοεις?
αλλα αρχεια τα σβηνει και αλλα οχι..
πριν λιγο μου εκοψε μια ταινια στην μεση και αφου πατησα παλι πλει,εκτος του οτι δεν πηγε εκει που σταματησε,ξεκινησε απο την αρχη και δεν πηγαινε μπροστα...!
τι μπορω να κανω..?

κανένα readonly εννοώ. Σε linux το full read/write είναι το +777. Δες αν φαίνεται από το ftp πρόγραμμα που έχεις τα δικαιώματα των αρχείων.

κανένα readonly εννοώ. Σε linux το full read/write είναι το +777. Δες αν φαίνεται από το ftp πρόγραμμα που έχεις τα δικαιώματα των αρχείων.

το coreftp εχω και δεν βλεπω κατι σχετικο.
και μεσα απο το μενου του μηχανηματος με delete,παλι το ιδιο μηνυμα παιρνω.
καποιο προγραμμα συντηρησης υπαρχει μηπως και κανουμε κατι?

Δοκίμασε το WinScp (free είναι http://winscp.net/eng/index.php).

Αν πατήσεις πάνω σε ένα αρχείο->δεξί κλικ->properties

θα σου δώσει τα permissions (με check boxes)

Πρόγραμμα μπορεί να υπάρχει σε linux αλλά πως θα το τρέξεις πάνω στο m34? θα πρέπει να βγάλεις το δίσκο και να τον κάνεις mount σε full linux os.

Εχω το εξης προβλημα με καποια AVI . Εχω επισοδια παιδικης σειρας του 2008 700 περ Mb. τα οποια ενω στο PC εχουν ηχο στο egreat ειναι βουβα,και οσα ειναι του 2009 με 200 Mb περιπου παιζουν κανονικα και στο egreat ( M34 ) .Ξερει κανεις τι μπορει να τρεχει ;

Έβαλα την τελευταία αναβάθμιση του POPCORN A-110 στο Μ34Α.
Στην αρχή ,στην πρώτη αναβάθμιση του A-110 μου έκανε κάτι "κολπάκια" ,τώρα όμως παίζει κανονικά με την αναβάθμιση του A-110.

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Έβαλα την τελευταία αναβάθμιση του POPCORN A-110 στο Μ34Α.
Στην αρχή ,στην πρώτη αναβάθμιση του A-110 μου έκανε κάτι "κολπάκια" ,τώρα όμως παίζει κανονικά με την αναβάθμιση του A-110.
Για βαλε κανενα link. Προσφερει κατι νεο αυτη η αναβαθμιση που εκανες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Παγιδευτικά δηλαδη ,στο firmware του popcornhour και δεν μπορώ να γυρίσω στου EGREAT.
Το θέμα είναι ότι δούλευε καλύτερα με το firmware του EGREAT Μ34Α.
Τελικά κατάφερες να επαναφέρεις το μανίσιο firmware?
(κάποιος έγραψε για pc-δίκτυο-telnet. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος?)

Σε κάθε περίπτωση ποιες οι εντυπώσεις σου από το firm του popcorn σε σχέση με του egreat?
Σε τι υπερέχει? (αν υπερέχει σε κάτι ως αρκετά πιο ενημερωμένο)
Περνάει HD ήχο από την HDMI?
Αν ναι, σε ποια αρχεία?
Διαβάζει .iso BRrip?

Βασικά έχω το Egreat Μ31Β το οποίο παίζει απροβλημάτιστα παρα σχεδόν όλα τα αρχεία μεταξύ άλλων και BRrip και μέσα από την HDMI περνάει DTS-HD ήχο. Αδυνατεί να διαβάσει BR σε μορφή .iso.
Το DTS-HD στις ματροσκες το υποβιβάζει σε απλό, οπότε μπαίνω στη διαδικασία (πολύ σύντομη) και τις μετατρέπω σε .ts με το tsmuxer. Με αυτό τον τρόπο περνάει από την HDMI τον ήχο υψηλής ανάλυσης.

Πάνω σε αυτά τα θέματα ποια η συμπεριφορά του λογισμικού του Α110?

Η ερώτηση απευθύνεσαι και σε όποιον άλλο γνωρίζει να απαντήσει..

Δεν έχω .iso BRrip για να σου απαντήσω.
Όταν έκανα την αλλαγή μου έβγαλε δυο τρεις φορές προβληματάκια σε κάποιες ταινίες.
Δεν μου έπαιζε κάποιες ταινίες ,που με το μανίσιο firmware ,τις έπαιζε χωρίς πρόβλημα.
Έκλεινα την συσκευή και την ξανα άνοιγα και έπαιζε μετά τις ταινίες.
Για αυτό και προσπάθησα να γυρίσω στο μανίσιο firmware και ρώτησα πως γίνεται,χωρίς όμως να το καταφέρω.
Τον μόνο τρόπο που βρήκα από αυτά που διάβασα είναι αυτό που έχει αναφερθει (pc-δίκτυο-telnet).

Δεν μου έβγαλε όμως από τότε κανένα πρόβλημα,παίζει απροβλημάτιστα ότι ταινία και να του έβαλα.
Επί της ουσίας δεν υπάρχει κάποια διαφορά στα δυο firm.
Η popcornhour συνεχίζει και βγάζει firmware,οπότε μπορει και να βάλει κατι παραπάνω στο μέλλον.

Όταν έκανα την αλλαγή μου έβγαλε δυο τρεις φορές προβληματάκια σε κάποιες ταινίες.
Δεν μου έπαιζε κάποιες ταινίες ,που με το μανίσιο firmware ,τις έπαιζε χωρίς πρόβλημα.
Έκλεινα την συσκευή και την ξανα άνοιγα και έπαιζε μετά τις ταινίες.
Το θέμα με το άνοιξε-κλείσε έχει λυθεί? Παίζει χωρίς προβλήματα?

Για αυτό και προσπάθησα να γυρίσω στο μανίσιο firmware και ρώτησα πως γίνεται,χωρίς όμως να το καταφέρω.
Τον μόνο τρόπο που βρήκα από αυτά που διάβασα είναι αυτό που έχει αναφερθει (pc-δίκτυο-telnet).

Αυτός είναι ο λόγος που δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Η επιστροφή στο δικό του firmware.
Από την άλλη, η Egreat έχει εγκαταλείψει τα Μ31Β & Μ34Α οπότε τα πιο ενημερωμένα λογισμικά του popcorn ίσως είναι καλύτερη επιλογή.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. -bye-

Το έχω αναφέρει σε παλιότερα ποστ,έβαλα στην αρχή μια που ήταν και Μ34Α και A-110 αυτήν και μετά βάζω της επίσημες του POPCORN A-110 εδώ

Πηγα να κανω το update και μου εβγαλε μήνυμα :
cross-customer update not aloud Please reboot

καμιά ιδέα?

Κατέβασες το πρώτο firmware και όταν πήγες να το περάσεις σου έβγαλε αυτό το μύνημα;
Μήπως πήγες να περάσεις κατευθείαν το δεύτερο;

Κατέβασες το πρώτο firmware και όταν πήγες να το περάσεις σου έβγαλε αυτό το μύνημα;
Μήπως πήγες να περάσεις κατευθείαν το δεύτερο;

Παλικαρι εχεις απολυτο δικιο
Τελικά εβαλα πρωτα το πρωτο και μετα το δευτερο και όλα ΟΚ
Thanks

Εχεις ποιο πολλα στο μενου και παει λιγο ποιο γρηγορα
Εκανα και νεο setup στο NMT με format στο δισκο

Παλικαρι εχεις απολυτο δικιο
Τελικά εβαλα πρωτα το πρωτο και μετα το δευτερο και όλα ΟΚ
Thanks

Εχεις ποιο πολλα στο μενου και παει λιγο ποιο γρηγορα
Εκανα και νεο setup στο NMT με format στο δισκο

Επειδή έχεις το 31b, λειτουργούν οι θύρες esata?
Κατά τη γνώμη σου, σε τι πλεονεκτεί τώρα από το μαμίσιο fw του 31b?