EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Μου το εφεραν σημερα και το δοκιμαζω τωρα...

Ενα πραγμα θα πω...

Οι Κινεζοι ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ

624.gif

Πολυ ποιοτικη κατασκευη απο αλουμινιο, δουλευει ολο σα μια μεγαλη ψυκτρα.

Εικονα στα επιπεδα του WD HD TV, αλλα με αψογη αναπαραγωγη στα 1080/24p (23,97fps).

Εκει που δερνει ειναι στη χρηστικοτητα του remote ( ρυθμιση εντασης ηχου, πατωντας το 1-2-3 κλπ πας στο 10-20-30% της ταινιας - με το δεξια αριστερα πας μισο λεπτο μπρος πισω - και εχει και time seek κουμπι!, ρυθμισεις υποτιτλων: χρωμα/μεγεθος/υψος/συγχρονισμος! ). Επισης το πλαστικο του remote ειναι και αυτο ποιοτικα καλο (εχω δει και χειροτερα) και με καλη αισθηση των πληκτρων. Αμα δουλεψεις το remote αυτο, του WD θα θες να το πεταξεις απο το παραθυρο...

Εκει που καθυστερει αρκετα ειναι μονο στην εκκινηση, ενω στα μενου και στην αναπαραγωγη ειναι σχετικα γρηγορο.

Δοκιμασα δισκους USB 2,5" (χωρις τροφοδοτικο) και 3,5" χωρις κανενα προβλημα.

Ηχος στον ενισχυτη μεσω HDMI χωρις προβληματα επισης.

Εβαλα κατα λαθος αναλυση 1080/29,97 που δεν υποστηριζει η TV μου και εβγαλε μαυρη οθονη και δε μπορουσα να δω μενου. Η λυση ειναι πατας SETUP-> TV MODE-> 7 και γυριζει στη default 720p/60.

Αυτα προς το παρον, εξαιρετικο προιον σε εξαιρετικη τιμη (χωρις ΦΠΑ βγαινει λιγοτερο απο οσο πωλειται στο νετ - 160$ χωρις τα μεταφορικα).
437.gif

Το μηχάνημα το παρήγγειλα ήδη, αλλά εάν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να μάθω εάν μπορώ να συνδέσω ένα εξωτερικό DVD-Player μέσω USB και να αναπαράγω ταινίες mkv γραμμένες σε DVD δισκάκι σε UDF-mode (αφού οι mkv ταινίες είναι συνήθως πάνω από 2 GB).

Μπορεί να γίνει το παραπάνω χωρίς εγκατάσταση NMT applications;

Ρωτάω γιατί συνήθως κρατάω αντίγραφα των ταινιών mkv σε DVD δισκάκια.

Last edited:
Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Το μηχάνημα το παρήγγειλα ήδη, αλλά έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με τη σύνδεση εξωτερικού DVD-Player:

1. Μπορεί να αναπαράγει ταινία mkv γραμμένη σε DVD δισκάκι σε UDF-mode (αφού οι mkv ταινίες είναι συνήθως πάνω από 2 GB);
Αυτή η δυνατότητα είναι σημαντική για μένα γιατί κρατάω αντίγραφα των ταινιών mkv σε DVD δισκάκια.
Μπορεί.

Το παρελαβα σημερα κι εγω. Παρ'ολο που πιστευα οτι θα ειχε περασμενο το τελευταιο firmware ειχε καποιο παλιοτερο που δεν υποστηριζε dts -hd ,dolby truehd passthrough. Μολις περασα το τελευταιο firmware ολα καλα. Το αρχικο μενου αργει λιγο να φορτωσει η είναι η ιδεα μου; Στο wd παντως φορτωνει γρηγοροτερα.

Το παρελαβα σημερα κι εγω. Παρ'ολο που πιστευα οτι θα ειχε περασμενο το τελευταιο firmware ειχε καποιο παλιοτερο που δεν υποστηριζε dts -hd ,dolby truehd passthrough. Μολις περασα το τελευταιο firmware ολα καλα. Το αρχικο μενου αργει λιγο να φορτωσει η είναι η ιδεα μου; Στο wd παντως φορτωνει γρηγοροτερα.
Αργεί να φορτώσει γιατί φορτώνει το λειτουργικό (όπως το pc φορτώνει τα windows).
Σε αποζημιώνει όμως μετά με τις πολλές δυνατότητες.
Θα διαπιστώσεις ότι το WD φορτώνει γρηγορότερα γιατί έχει λιγότερες δυνατότητες.

το μενου του ειναι ιδιο με του καλαμποκιου, αλλα το καλαμποκι φορτωνει πολυ πιο γρηγορα.
Δοκιμαζω να συνδεθω ασυρματα, μεχρι στιγμης χωρις αποτελεσμα, θα συνεχισω τους πειραματισμους

Φλασαριστηκε χωρις προβλημα με firmware του popcorn 110 και δουλευει αψογα το DTS analog/downmix (προσοχη δε χρησιμοποιησα το firmware απο το site του popcorn, το οποιο και δεν ξερω αν μπορει να εγκατασταθει σε e-great, αλλα μια εκδοση του Νοεμβριου 08 που βρηκα στο νετ που εχει μεσα 6 αρχεια).
Εφοσον εκαναν και συμβολαιο με τη DTS, νομιζω οτι δεν ειναι παρανομο πλεον, αλλα τεσπα δε θα δωσω οδηγιες και links εδω, καλου κακου...

Η WD δίνει 2 χρόνια επειδή θα περάσει ο ένας μέχρι να βγάλει σωστό firmware...:slapface:

Ετσι ακριβως. (Η μπορουμε να πουμε οτι δινει 2 χρονια για να εχει ενα χρονο ο πρωτος κατοχος και ενα χρονο ο δευτερος αγοραστης, πως θα το πουλουσες χωρις εγγυηση;;; :p )

Λοιπον εχω καλα νεα!
Ερχεται το DTS downmix για οσους δεν εχουν DTS decoding απο ενισχυτη (προσωπικα δεν με ενδιαφερει). Πηραν το συμβολαιο απο DTS USA και περιμενουν τωρα λεει την εταιρια του FW να το φτιαξει.

http://www.egreatworld.com/en/forum/forum_posts.asp?TID=13&PID=209#209

ΥΓ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ως μελος, μετα απο χρονια και παλι εδω!

Σήμερα περιμένω και εγώ το ΕGREAT μου! Μήπως ξέρει κανείς αν υποστηρίζει 1080π 24 hz?? Γιατί από ότι βλέπω στο site δεν το αναφέρει!

.....Φλασαριστηκε χωρις προβλημα με firmware του popcorn 110 και δουλευει αψογα το DTS analog/downmix (προσοχη δε χρησιμοποιησα το firmware απο το site του popcorn, το οποιο και δεν ξερω αν μπορει να εγκατασταθει σε e-great, αλλα μια εκδοση του Νοεμβριου 08 που βρηκα στο νετ που εχει μεσα 6 αρχεια).
Εφοσον εκαναν και συμβολαιο με τη DTS, νομιζω οτι δεν ειναι παρανομο πλεον, αλλα τεσπα δε θα δωσω οδηγιες και links εδω, καλου κακου...

εκτος απο το DTS downmix τι αλλο περισσοτερο προσφερει σε σχεση
με το firmware του EGREAT?

εκτος απο το DTS downmix τι αλλο περισσοτερο προσφερει σε σχεση
με το firmware του EGREAT?

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια...
Αυτο που ξερω παντως ειναι οτι βγαζουν πιο συχνα firmware απο αυτους του Egreat. Εχω περασει το πιο προσφατο firmware του 110 και το δοκιμαζω και αυτο...
Καλο ειναι παντως, αν δεν εχετε καποιο σοβαρο προβλημα, να μην κανετε καμια αναβαθμιση (ουτε φυσικα να περασετε firmware του popcorn). If it ain't broken don't try to fix it....

Λοιπόν...DTS pass through : OK
Δισκοι 2,5 + 3,5 χωρίς τροφοδοσία : ΟΚ
1080p στα 24 : ΟΚ
Υποστήριξη εξωτερικών συσκευών USB : OK
Remote control : άπαιχτά OK
Time seek , ρυθμίσεις χρώματος εικόνας όπως φωτεινότητα,Contrast,Hue,saturation : OK
Συνδεσιμότητα :ΟΚ
Interface.....άντε...ΟΚ
Υπότιτλοι : Super OK
Τέλος πάντων...λειτουργικά πουθενά δεν είπε "όχι" το Egreat μου.
(Σήμερα θα τεστάρω και τα NMT apps λόγω έλλειψης καλωδίου. Δεν μου κάνει το καλώδιο που μου παρέχει. Εχω δίσκο με eSata και τροφοδοσία αυτόνομη και λέω να χρησιμοποιήσω αυτόν.)
Εκείνο όμως που δεν μου άρεσε και δεν καταλαβαίνω γιατί ...είναι :
To WD έχει λίγο καλύτερη εικόνα στο HD και σαφώς καλύτερη εικόνα (upscaling) sta SD !!!
Γιατί ?

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

βάλτε ρε τζίφρηδες ένα ζευγάρι μπαταρίες μέσα στο κουτί.

Ναι τους φραγκοkillers. Να εχει HDMI καλωδιο και να μην εχει 2 μπαταριες ΑΑΑ!!!