+1Η WD δίνει 2 χρόνια επειδή θα περάσει ο ένας μέχρι να βγάλει σωστό firmware...:slapface:
+1Η WD δίνει 2 χρόνια επειδή θα περάσει ο ένας μέχρι να βγάλει σωστό firmware...:slapface:
Μπορεί.Το μηχάνημα το παρήγγειλα ήδη, αλλά έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με τη σύνδεση εξωτερικού DVD-Player:
1. Μπορεί να αναπαράγει ταινία mkv γραμμένη σε DVD δισκάκι σε UDF-mode (αφού οι mkv ταινίες είναι συνήθως πάνω από 2 GB);
Αυτή η δυνατότητα είναι σημαντική για μένα γιατί κρατάω αντίγραφα των ταινιών mkv σε DVD δισκάκια.
Αργεί να φορτώσει γιατί φορτώνει το λειτουργικό (όπως το pc φορτώνει τα windows).Το παρελαβα σημερα κι εγω. Παρ'ολο που πιστευα οτι θα ειχε περασμενο το τελευταιο firmware ειχε καποιο παλιοτερο που δεν υποστηριζε dts -hd ,dolby truehd passthrough. Μολις περασα το τελευταιο firmware ολα καλα. Το αρχικο μενου αργει λιγο να φορτωσει η είναι η ιδεα μου; Στο wd παντως φορτωνει γρηγοροτερα.
Η WD δίνει 2 χρόνια επειδή θα περάσει ο ένας μέχρι να βγάλει σωστό firmware...:slapface:
εκτος απο το DTS downmix τι αλλο περισσοτερο προσφερει σε σχεση
με το firmware του EGREAT?
βάλτε ρε τζίφρηδες ένα ζευγάρι μπαταρίες μέσα στο κουτί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.