EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Ναι, αλλά θέλεις έναν αντάπτορα, από sata σε e-sata.
Και εννοείται ότι δεν θα είναι plug and play,θα κάνεις δηλαδή εκκίνηση με συνδεδεμένο το δίσκο και δεν θα τον αποσυνδέεις όταν είναι σε λειτουργία (όπως μπορείς με έναν USB).
Γιατι ανταπτορα? Δεν υπαρχει καλωδιο με μια ακρη sata και η αλλη e-sata?

Προς MAC users:

Όσοι είστε κάτοχοι mac υπολογιστή, δεν χρειάζεται να κάνετε τον εξωτερικό σας δίσκο format σε nfts, ext2 ή ext3. Τον κάνετε format σε Mac OS Extented Journaled και τον διαβάζει κανονικότατα το egreat, χωρίς κανένα πρόβλημα!!!!
Οπότε δεν χρειάζεται να μπλέξουμε καθόλου με ntfs drivers. :a0210:

να επαναλάβω ότι δεν έπαιζε flac 24/96 και 24/192 (δεν τα διάβαζε) και από ένα σημείο και μετά από την hdmi δεν έδινε ήχο (no signal) ....

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

ενημέρωση από το σέρβις : το κομμάτι ήταν προβληματικό και κόπηκε πιστωτικό 129 ευρώ ...

Δεν σου το αλλάξανε με νέο κομμάτι ή δεν ήθελες εσύ?

Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Δεν σου το αλλάξανε με νέο κομμάτι ή δεν ήθελες εσύ?

τους είχα πει οτι εάν δεν αναπαράγει flac θέλω πιστωτικό, τώρα η ενημέρωση από το σέρβις έγινε με μήνυμα στο κινητό , τη Δευτέρα θα μιλήσω μαζί τους για λεπτομέρειες

πιθανόν να κόπηκε πιστωτικό γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια στοκ .....

Αυτό σκέφτηκα αμέσως μετά κι εγώ. Ότι μάλλον πρέπει να ξεμείνανε από στοκ.
FLAC αρχεία δηλαδή δεν αναπαράγει?

δεν ξέρω εάν έπεσα σε καθόλα προβληματικό κομμάτι, αλλά

το δικό μου δεν, έπαιζε μόνο κάτι flac μετατροπές από cd

τα 24/96 και 24/192 δεν τα διάβαζε καν ...

Θα προσπαθήσω όποτε βρω λίγο χρόνο να το τσεκάρω κι εγώ στο δικό μου για να είμαστε σίγουροι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Γιατι ανταπτορα? Δεν υπαρχει καλωδιο με μια ακρη sata και η αλλη e-sata?
Αυτό εννοώ αντάπτορα.
Τώρα αν υπάρχει τέτοιο καλώδιο δεν ξέρω.
Είναι κάποια που βιδώνουν στο PC.

Έχει κανείς δοκιμάσει να συνδέσει με επιτυχία το Μ34Α ασύρματα σε δίκτυο 802.11g χρησιμοποιώντας το TP-LINK TL-WN821N dongle?
Μη μου πείτε για σύνδεση σε WLAN 802.11n, ταχύτητες, bitrate, σπασίματα εικόνας κλπ. Με ενδιαφέρει μόνο η συμβατότητα Μ34Α --> TL-WN821N --> 802.11g.

Μια χαρα παιζει το TP-LINK TL-WN821N σε wireless 802.11g δικτυο.

Δουλευει για torrents και για να κανεις streaming κανενα dvix (οχι 720p και 1080p).

Το δοκιμασα σημερα :a0210:

Last edited:
Μια χαρα παιζει το TP-LINK TL-WN821N σε wireless 802.11g δικτυο.

Δουλευει για torrents και για να κανεις streaming κανενα dvix (οχι 720p και 1080p).

σε μενα με το συγκεκριμενο, μια το βλεπει μια δε το βλεπει, οταν το δει δεν συνδεεται στο modem...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Αυτό εννοώ αντάπτορα.
Τώρα αν υπάρχει τέτοιο καλώδιο δεν ξέρω.
Είναι κάποια που βιδώνουν στο PC.
Εγω εννοω κατι τετοιο, γιατι θελω να το συνδεσω με εξωτερικο δισκο που εχει e-sata, αλλα δεν ξερω αν μου κανει.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805781

Ρε παιδιά κάτι παράξενο. Προσπάθησα να κάνω αναζήτηση στο skroutz για το egreat και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει πουθενά. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Εκτός από το eshop από πού αλλού μπορώ να το προμηθευτώ;

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Ρε παιδιά κάτι παράξενο. Προσπάθησα να κάνω αναζήτηση στο skroutz για το egreat και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει πουθενά. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Εκτός από το eshop από πού αλλού μπορώ να το προμηθευτώ;

Προς το παρόν μόνο από το e-shop...

.....Προς το παρόν μόνο από το e-shop...

περιεργο μου φαινεται αυτο.

σε μενα με το συγκεκριμενο, μια το βλεπει μια δε το βλεπει, οταν το δει δεν συνδεεται στο modem...

Δοκιμασε με ανοικτο δικτυο (χωρις security-password), αν συνδεθει κανονικα στο modem καποια ρυθμιση ασφαλειας δεν εχεις βαλει σωστα...

Μια χαρα παιζει το TP-LINK TL-WN821N σε wireless 802.11g δικτυο. Δουλευει για torrents και για να κανεις streaming κανενα dvix (οχι 720p και 1080p).

Σ' ευχαριστώ. Πριν από καιρό είχα διαβάσει ότι αν συνδέσεις το TL-WN821N σε δίκτυο 802.11g δεν αναγνωρίζεται από το EGREAT, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που το είχα βρει...

Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει... Να υποθέσω ότι το έχεις σε λογική απόσταση από το router και δεν είναι πρόβλημα αδύναμου σήματος, σωστά; Μήπως δοκίμασες την συμβουλή του furious99 να το δουλέψεις χωρίς ασφάλεια;

Εχω βεβαια περασμενο το firmware του popcorn 110 στο δικο μου, δεν ξερω αν εχει καποια διαφορα (δεν το ειχα το 801Ν οταν ειχα περασμενο το firmware της Egreat να σας πω). Παντως αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δε συνδεεται αυτοματα στο δικτυο μολις το ανοιξω απο το remote, πρεπει να μπω στο μενου του δικτυου και να πατησω Επιλογη - εχω δωσει απο κατω το SSID του -και τοτε το βλεπει. Αν πατησω το αλλο κουμπι που λεει Ανιχνευση, δεν κανει τιποτα (δε δειχνει τα διαθεσιμα δικτυα). Εχω βαλει καρφωτη IP (static) και η security του δικτυου μου ειναι WPA2 με AES...