Είμαι ενθουσιασμένος !

Re: Απάντηση: Είμαι ενθουσιασμένος !

Λοιπόν, έχω το μηχάνημα σπίτι μου από την Πέμπτη το βράδυ, όπου το σύνδεσα κ παίζει σερί μέχρι σήμερα ! :BDGBGDB55:
Όταν δεν ήμουν σπίτι σε χαμηλές εντάσεις, για να μην ακούγεται έξω, ενώ όταν είμαι σπίτι σε διάφορες εντάσεις, ανάλογα το κέφι, την όρεξη κ το κομμάτι. :BDGBDGB53:

Το αποτέλεσμα είναι ότι δουλεύει τέλεια ! :grinning-smiley-043

Ώρα τώρα για τις δημόσιες ευχαριστίες....

Καταρχήν, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιάννη Μιχαήλο του Ορφέα Πετρούπολης, ο οποίος μόλις του περιέγραψα το πρόβλημά μου, μου είπε κανένα πρόβλημα, το φέρνεις εδώ κ αμέσως το λύνουμε...το δίνω σε ένα μηχανικό καταπληκτικό που βρίσκει κ λύνει τα πάντα, όπως κ έγινε !
Ο μηχανικός αυτός λέγεται Γιώργος Καραβόδας (ελπίζω να έγραψα σωστά το ονομά του), τον οποίο τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κ αυτόν ! Βρήκε το πρόβλημα, το έλυσε κ μου ζήτησε 50 ευρώ τελικά μόνο για την επισκευή. Σημειώστε ότι ο άνθρωπος αυτός εγγυάται για το αποτέλεσμά του κ όποια επισκευή κάνει δίνει 1 χρόνο εγγύηση...! :grinning-smiley-043

Φυσικά, όταν μπαίνεις σε ένα μαγαζί με 'ζαχαρωτά' θέλεις να ψωνίσεις....οπότε, όταν μπήκα στον Ορφέα για πολλοστή φορά κ είδα το esoteric μου να με 'κοιτά', κατάλαβα ότι έπρεπε να του αγοράσω νέα 'παππούτσια', δλδ νέα καλλώδια interconnect κ κατά προτίμηση balanced...ο Γιάννης είναι εξαιρετικός άνθρωπος κ σε κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει, όπου κ μου δάνεισε κ έχω τώρα σπίτι μου ένα τέτοιο καλώδιο για να το δοκιμάσω κ να δω αν μου αρέσει κ αν ταιριάζει στο συστημά μου ! :a0210:

Δοκιμάζοντάς το μπορώ να πω ότι σε συνδυασμό των καλωδίων ηχείων που έχω (Nordost Blue Heaven), το καλώδιο αυτό ταίριαξε απόλυτα στο σύνολο, παίζει εξαιρετικά, οπότε είναι σαν να το αγόρασα.

"Αγόρασα" λοιπόν Nordost balanced Baldur για interconnect προενισχυτή - τελικού και άλλο ένα για προενισχυτή - πηγής. Είναι αυτό εδώ :

A-BA1MXLR_550.jpg

Γιάννη, δεν στο έχω πει ακόμα αλλά θέλω δύο τέτοια κομμάτια. :flipout:
Εμενα γιατι με ευχαριστεις βρε? Ολη την δουλεια ο Γιωργος Καραβιδας την εκανε ο οποιος ειναι απιστευτος μαστορας!!!
Οσο για τα καλωδια οκ τα παραγγελνω!

Έρωτας.....:BDGBGDB55:

Όσο το ακούω κ όσο στρώνουν κ τα καλώδια, τόσο κ πιο πολύ μου αρέσει. :grinning-smiley-043

Παρακάτω είναι φωτογραφία από τον μηχανισμό του :

Dv50_shaiba_sm.jpg

Και από το εσωτερικό του :

Dv50_inside.jpg

Σύντομα θα το ανοίξω κ το δικό μου για να ανακαλύψω τον εσωτερικό του κόσμο....:a0210:

Ψάχνοντας πληροφορίες για το μηχάνημα αυτό στο διαδίκτυο, διαπίστωσα ότι η έξοδος ήχου XLR και RCA διαφέρει....αν κ όλοι λένε ότι είναι ίδιες σε όλα τα μηχανήματα κ απλά διαφέρει η συνδεσμολογία...

http://www.soundex.ru/wiki/Mgrizli:Teac_DV-50
  • XLR: 2.2 Vrms/600ohms (0dB)
  • RCA: 2.2 Vrms/47kohms (0dB)
Βρήκα επίσης ότι χρησιμοποιεί τέσσερα (4) dacs της Burr-Brown, τα PCM1738 24-bit/192kHz, τα οποία φτιάχνουν στα αγγλικά αυτό που λένε fully balanced dual-differential configuration. Στα ελληνικά δεν πολυκατάλαβα τι σημαίνει...κάτι σαν πλήρως ισορροπημένο σύστημα διπλής-ακρίβειας ... ;;

Δεν είναι ψευτομπάλανς.

Πολλά έχουν μόνο τα βύσματα κι απο μέσα έχουν μαϊμουδιές.