Είμαι ενθουσιασμένος !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Είμαι ενθουσιασμένος !

:a0210: Θα δω τι μπορώ να κάνω με αυτό που λες.

Η λύση που σου περιέγραψα παραπάνω δεν είναι δική μου πατέντα.
Το είχα κουβεντιάσει με τον export manager της Esoteric, τον κο Τsouda
και αυτός μου το πρότεινε.

Αυτό που έκανα για αρχή είναι άλλο καλώδιο ρεύματος κ σύνδεσα κ την γείωση, με ένα μικρό καλωδιάκη πάνω στον προενισχυτή μου, αφού χαλάρωσα ελαφρά μια βιδούλα του.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι με την γείωση, το σύστημα έχει γίνει ακόμα πιο ήσυχο.
Για να δούμε...μια ωρίτσα τώρα σερί κ είναι μια χαρά...

Τελικά, το μηχάνημα θέλει τον γιατρό του...
Σήμερα θα του το πάω να το δεί...
Το φαινόμενο παρουσιάζεται όταν ζεσταθεί κ παίξει σερί πάνω από 2 ώρες.

Να υποθέσω ότι:
Υπερθερμαίνεται κάποιο ηλεκτρονικό με αποτέλεσμα να χάνεται ο χρονισμός του ρολογιού. Πατώντας το stop γίνεται reset και το μηχάνημα δουλεύει κανονικά, μέχρι να ξανανέβει η θερμοκασία.

Το ίδιο είχε πάθει το Symphonic Line CD Ref που είχα, μετά από 2 χρόνια συνεχόμενου παιξίματος.
Το πήγα για σέρβις και μια χαρά μετά.

Προφανώς κάποια υπερθέρμανση γίνεται, γιατί μόλις κρυώσει είναι οκ... :bigcry:
Πιστεύω ότι μετά από μια επίσκεψη στον γιατρό, θα είναι μια χαρά ! :aktion033:

Aν τα κάνει αυτά τώρα από την ζέστη? στο δίωρο, το καλοκαίρι θα σου σπάσει τα νεύρα...
Το θέμα είναι αν ο γιατρός το παρακολουθήσει σωστά ή στο παραδώσει στην ουσία ανεπισκεύαστο...

Α, ξέχασα!
Βάλε του ένα ντακ.
Αν κάνει τα ίδια και μέσω ντακ, έχει δυστυχώς πρόβλημα ο μηχανισμός ανάγνωσης...

Μήπως το όλο πρόβλημα έχει να κάνει με την στραβή ψύκτρα στο πίσω μέρος του player???

Πιστεύω (και εύχομαι) να μήν είναι κάτι σοβαρό.
Και πάλι καλορίζικο Μιχάλη. βλέπω ότι είσαι φίλος της χώρας του Ανατέλλοντος ηλίου (Honda civic,esoteric), καλά κάνεις και καλές ακροάσεις γιατί είναι πράγματι εξαιρετικό player, το είχα για κάποιο καιρό πριν μερικά χρόνια και όντως μου είχε αφήσει της καλύτερες εντυπώσεις.
P.S.
Ο jazzman πάνω απο τα μηχανήματα είναι εξαιρετικός, τον πήρες απο εδώ ή απο e-bay γιατι τον έχω δεί μόνο στο e-bay κομμάτι μιάς μπάντας?

P.S.
Ο jazzman πάνω απο τα μηχανήματα είναι εξαιρετικός, τον πήρες απο εδώ ή απο e-bay γιατι τον έχω δεί μόνο στο e-bay κομμάτι μιάς μπάντας?
Τον είχα αγοράσει από ένα μαγαζί στο Ναύπλιο !
Αυτόν είχε μόνο στο μέγεθος αυτό.
Αυτό που περιγράφεις πρέπει να είναι μικρότερου μεγέθους, γιατί τα είχε κ αυτά όλα μαζί πακέτο, περίπου στα 15 εκατοστά το καθένα ύψους, ενώ ο δικός μου είναι στα 40 εκατοστά ύψος.-bye-

Τα νεώτερα σήμερα είναι ότι το πιο πιθανό είναι να είχαν κάποιες κολλήσεις ελαφρώς ξεκολλήσει κ όταν το μηχάνημα ζεσταινόταν να δημιουργούσε το πρόβλημα. Έγιναν κάποιες φρέσκιες κολλήσεις κ μέχρι τώρα στο εργαστήρι του γιατρού δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Αν συνεχίσει έτσι, τότε σύντομα θα το έχω κ πάλι στα χέρια μου. :116:

Πως είχαν ξεκολήσει;Απίθανο μου φαίνεται,εκτός κι άν ο προηγούμενος κάτοχος είχε κάνει μοντιφιές...

Σε κάθε περίπτωση,πήγαινε να τ' ακούσεις εκεί τι κάνει πρίν το πάρεις πίσω.

Μιχάλη είναι περίπλοκα μηχανήματα και χωρίς σχέδιο τα πράγματα είναι πιό δύσκολα,για "άσχετο" τεχνίτη.Νομίζω,ότι έπρεπε να το πάς στην αντιπροσωπεία.Αν μη τι άλλο θα επικοινωνούσαν με την "μαμά",άν κόλαγαν...

Δεν είναι "άσχετος" τεχνίτης.
Είναι άνθρωπος που τον εμπιστεύονται αντιπροσωπείες για επισκευές, απλά δεν θέλω να αναφέρω ποιός ποιανού κτλ, μην θεωρηθεί κ διαφήμιση κτλ.
Το να είχε ξεκολλήσει κάτι το θεωρώ πιθανό, αν σκεφτείς ότι ήρθε από Αγγλία εδώ κ το κουτί είχε "φάει" κ μια, από ότι είδα.
Το μηχάνημα πάντως είχε ανοιχτεί για να του τοποθετηθεί η θύρα SDI, οπότε όλα είναι πιθανά.
Θα φανεί σύντομα πάντως...έχω εμπιστοσύνη απόλυτη στον άνθρωπο που το έδωσα, γνωστό του χώρου κ εκείνος το έδωσε σε άνθρωπο εμπιστοσύνης του κ γνώστη του αντικειμένου.

Πως είχαν ξεκολήσει;Απίθανο μου φαίνεται,εκτός κι άν ο προηγούμενος κάτοχος είχε κάνει μοντιφιές...

Σε κάθε περίπτωση,πήγαινε να τ' ακούσεις εκεί τι κάνει πρίν το πάρεις πίσω.

Μιχάλη είναι περίπλοκα μηχανήματα και χωρίς σχέδιο τα πράγματα είναι πιό δύσκολα,για "άσχετο" τεχνίτη.Νομίζω,ότι έπρεπε να το πάς στην αντιπροσωπεία.Αν μη τι άλλο θα επικοινωνούσαν με την "μαμά",άν κόλαγαν...

Δεν ειναι παραξενο,συμβαινει τακτικα. Δεν ξεκολλαει η επαφη,απλα ειναι ψυχρη κολληση με αποτελεσμα η να μην δουλευει καθολου,η να δουλευει με διακοπες. Επηρεαζεται φυσικα και απο την θερμοκρασια του μηχανηματος,λογω συστολων-διαστολων.Οι ψυχρες κολλησεις,δυστυχως και αντιθετα απο οτι νομιζουν οι περισοτεροι,ανηκουν στις ´´δυσκολες´´ βλαβες,αφου δεν φαινονται και απαιτουν παρα πολυ χρονο για να τις εντοπισεις,αναλογα και το μηχανημα φυσικα...

Οι γραμμές παραγωγής TEAC/Esoteric Japan,είναι αυτοματοποιημένες(ρόμπότς) πολύ υψηλής τεχνολογίας κι η οργάνωση παραγωγής κι ο ποιοτικός τους έλεγχος,δεν επιτρέπει λάθη ψυχρών κολλήσεων.Μπορεί ίσως να συμβεί αλλά θα είναι 1:00000?.Δεν μιλάμε για βιοτεχνία και κολλήσεις με το χέρι ανειδίκευτου κινέζου.