Είμαι ενθουσιασμένος !

Μπράβο Μιχάλη! Πολύ καλή αγορά και το μηχανάκι σε τέλεια κατάσταση!

Καλορίζικο και να το χαίρεσαι με τις μουσικούλες σου! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Είμαι ενθουσιασμένος !

Δύσκολα θα βρεις esoteric κ εγώ έψαχνα καιρό...από Αμερική δεν συμφέρει, μόνο εντός Ευρώπης.:a0210:

Για όποιον ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με τη Stepcom, πιθανόν να υπάρχει ακόμη
ένα κομμάτι που πουλιότανε στα 2000, αλλιώς
στο audiomarkt εχει ποοοοοοολύ πράμα!

http://www.audiomarkt.de/

Last edited:
Να ρωτήσω κάτι λίγο off-topic, και συγγνώμη προκαταβολικά....

Επειδή βλέπω ότι έδωσες ενα σημαντικότατο ποσό (αν και ευκαιρία) στο ebay.... υπάρχουν δικλείδες ώστε αν σου ερχόταν κάτι που δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες σου να το γύριζες πίσω???

(Εννοώ αν ήταν σε κακή κατάσταση, γρατζουνισμένο, κλπ κλπ )

Ή παίρνεις το ρίσκο?

Απάντηση: Re: Είμαι ενθουσιασμένος !

Να ρωτήσω κάτι λίγο off-topic, και συγγνώμη προκαταβολικά....

Επειδή βλέπω ότι έδωσες ενα σημαντικότατο ποσό (αν και ευκαιρία) στο ebay.... υπάρχουν δικλείδες ώστε αν σου ερχόταν κάτι που δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες σου να το γύριζες πίσω???

(Εννοώ αν ήταν σε κακή κατάσταση, γρατζουνισμένο, κλπ κλπ )

Ή παίρνεις το ρίσκο?
Τώρα αυτό...είναι μεγάλο θέμα προς συζήτηση...εξαρτάται από τον πωλητή καταρχήν, πόσο συνενοήσιμος είναι, κάνεις 3-4 ερωτήσεις κ καταλαβαίνεις λίγο τι εστί. Μετά κοιτάς κ τις αξιολογήσεις του κ κρίνεις. Ζητάς φωτό πρόσφατες του μηχανήματος, μπρος, πίσω, πλάι κτλ. Επίσης, το paypal που πληρώνεις, σε καλύπτει για τόσο μεγάλα ποσά από μόνο του, αν κάτι πάει στραβά, χαθεί, είναι βιβλία αντί για το μηχάνημα :flipout:
Από εκεί κ πέρα, είναι κ ρίσκο !

Σου εύχομαι να το χαρείς το μηχάνημα Μιχάλη. Πραγματικά εντυπωσιακό, η ιστορία του hifi γράφεται από τέτοια κομμάτια. Όπως τώρα, όταν θυμόμαστε τα κασετόφωνα το μυαλό μας πάει στα Nakamichi...

Χθες άκουγα για πολλές ώρες συνεχόμενες διάφορα δισκάκια κ μετά το 4ωρο ξαφνικά αρχίζει τα παράσιτα κ το τραγούδι δεν ακουγόταν....φτου λέω....:violent-smiley-030:
Πατάω stop κ ξανά play το ίδιο κομμάτι, χωρίς να βγάλω το δισκάκι καν από μέσα από το μηχάνημα κ έπαιξε μια χαρά...περίεργο...:chinscratch:
Mετά από άλλες 2 ώρες, κάπου στα ξημερώματα σήμερα δλδ, το ξαναέκανε σε άλλο δισκάκι. Έκανα την ίδια διαδικασία κ πάλι έπαιξε σωστά. :slapface:
Θα το παρακολουθήσω κ αν τελικά βγάλει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα τότε έχω ήδη συνενοηθεί για να το δουν...:grandpa:
Αυτά είναι τα ρίσκα όταν αγοράζεις από ebay, αλλά δεν το μετανιώνω, γιατί το ήξερα από την αρχή ότι κάτι μπορεί να στραβώσει. :BDGBDGB53:
Ακόμα κ έτσι το γουστάρω τρελά το μηχανάκι κ αν τελικά θελήσει κ το τατιτίς του, τότε εδώ είμαι ! :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Είμαι ενθουσιασμένος !

..........Αυτά είναι τα ρίσκα όταν αγοράζεις από ebay.............
Καταρχήν μεγειες και καλοάκουστο.
Εχω τη γνωμη οτι αυτα ειναι τα ρισκα οταν αγοραζεις -γενικα- μεταχειρισμενα μηχανηματα.Απο τη αλλη ολα φτιαχνονται.Σημασια εχει οτι εχεις αυτο που ηθελες:grinning-smiley-043

Χθες άκουγα για πολλές ώρες συνεχόμενες διάφορα δισκάκια κ μετά το 4ωρο ξαφνικά αρχίζει τα παράσιτα κ το τραγούδι δεν ακουγόταν....φτου λέω....:violent-smiley-030:
Πατάω stop κ ξανά play το ίδιο κομμάτι, χωρίς να βγάλω το δισκάκι καν από μέσα από το μηχάνημα κ έπαιξε μια χαρά...περίεργο...:chinscratch:
Mετά από άλλες 2 ώρες, κάπου στα ξημερώματα σήμερα δλδ, το ξαναέκανε σε άλλο δισκάκι. Έκανα την ίδια διαδικασία κ πάλι έπαιξε σωστά. :slapface:

Ειχα παθει το ιδιο πραγμα με ενα Cary που ειχα παλιοτερα! Μεγαλη ιστορια. Αν θες παρε με τηλ. να σου πω τι εγινε.

Ειχα παθει το ιδιο πραγμα με ενα Cary που ειχα παλιοτερα! Μεγαλη ιστορια. Αν θες παρε με τηλ. να σου πω τι εγινε.

Μηπως η υποθεση σου αφορα ολους μας που ηδη εχουμε παραγγειλει (η σκεφτομαστε να παραγγειλουμε) μηχανηματα απο το e bay?
Αν νομιζεις οτι θα βοηθησει κανε καποιο ποστ.Αν παλι οχι:ernaehrung004:

Στο πίσω μέρος του μηχανήματος υπάρχει μια σύνδεση που την ονομάζει : signal gnd , δλδ γείωση.

Στο εγχειρίδιο γράφει :
SIGNAL GND
You may improve the sound quality by connecting the earth terminal of DV-50 and the amplifier using a commercial PVC-covered electric cord.
* This is not a safety earth.

Δλδ ;
Θέλει γείωση ; :chinscratch:

Μήπως τελικά έχει παράσιτα ; Λέμε τώρα...

Πιθανότατα αυτό να είναι άσχετο με το θέμα μου βέβαια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Είμαι ενθουσιασμένος !

Μηπως η υποθεση σου αφορα ολους μας που ηδη εχουμε παραγγειλει (η σκεφτομαστε να παραγγειλουμε) μηχανηματα απο το e bay?
Αν νομιζεις οτι θα βοηθησει κανε καποιο ποστ.Αν παλι οχι:ernaehrung004:

Δε νομιζω. Καμια σχεση με ebay. Απλως, οπως ειπα και στον Μιχαλη, στο δικο μου προβλημα δεν βρεθηκε λυση (και να το εμαθα, τουλαχιστον).

Στο πίσω μέρος του μηχανήματος υπάρχει μια σύνδεση που την ονομάζει : signal gnd , δλδ γείωση.

Δλδ ;
Θέλει γείωση ; :chinscratch:

Κοίτα, μια γειωσούλα από το player στον πρό το συνιστά η Εsoteric.
Βέβαια το πρόβλημα που περιγράφεις δεν νομίζω ότι οφείλεται στην γείωση...
....αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Για να κάνω γείωση, δεν θα πρέπει ο προ να έχει αντίστοιχη είσοδο ;
Ο hegel που έχω δεν νομίζω να έχει όμως...
Αν έβαζα την γείωση του καλωδίου στον προ του πικάπ ;;;

Για να κάνω γείωση, δεν θα πρέπει ο προ να έχει αντίστοιχη είσοδο ;
Ο hegel που έχω δεν νομίζω να έχει όμως...
Αν έβαζα την γείωση του καλωδίου στον προ του πικάπ ;;;

Το ζητούμενο είναι γείωση του Esoteric στο σασί του προ.Παλιότερα ο προ που είχα
δεν διέθετε signal gnd επαφή, οπότε η λύση που είχα υιοθετήσει ήταν να ξεβιδώσω
λίγο μια βιδίτσα από το καπάκι και εκεί να βάλω το καλώδιο της γείωσης
του Esoteric.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Είμαι ενθουσιασμένος !

Το ζητούμενο είναι γείωση του Esoteric στο σασί του προ.Παλιότερα ο προ που είχα
δεν διέθετε signal gnd επαφή, οπότε η λύση που είχα υιοθετήσει ήταν να ξεβιδώσω
λίγο μια βιδίτσα από το καπάκι και εκεί να βάλω το καλώδιο της γείωσης
του Esoteric.
:a0210: Θα δω τι μπορώ να κάνω με αυτό που λες.