Είμαι ενθουσιασμένος !

Καλοάκουστο!
Μιλάμε για διαχρονικό μηχάνημα και είμαι σίγουρος
ότι θα ξανακούσεις την δισκοθήκη σου από την αρχή ανακαλύπτοντας
καινούργια πράγματα.

Καλώς να το παραλάβεις και καλοάκουστο Μιχάλη.Αν μη τί άλλο η εταιρία αυτή έχει απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής!!

Εσύ ήσουν που μου τό 'φαγες μέσ' από τα χέρια μου!!!:violent-smiley-030:
Πλάκα κάνω!!!
Κι εγώ , φέτος , τά 'χωσα καλά στο γερμανικό ebay για τελικούς - προ , αλλά και στο αμερικάνικο , για φωτογραφικά (λόγω τρέλλας, που δε σταματάει μόνο στον ήχο)...
Υπομονή νά 'ρθει.
Μέχρι τότε , σου δανείζω κα'να iPod ,να ακούς...:a0210:

Α!!! κι από ποιότητα κατασκευής, ούτε το συρτάρι δεν είναι κεντρισμένο στη φωτό! Κινεζίλα μου μυρίζει!!!

Last edited:
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όλους ! :a0210:
Ανυπομονώ να έρθει Ελλάδα ! :BDGBGDB55:
Μόλις έρθει θα έχω δουλειές με φούντες....θα θέλω να αλλάξω καλώδια ρεύματος, interconnect, να κάνω το ένα, να κάνω το άλλο, να ξανακούσω τα cd μου, να ξανακάνω αντιπαραβολή κάποιους δίσκους μου με τα βινυλιά μου κ.α.
Τώρα, αν είναι ευκαιρία ή όχι, νομίζω ότι γύρω στα 2000 ευρώ είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή για αυτό το μηχάνημα. Μάλιστα, μέχρι 2 ώρες πριν την λήξη της δημοπρασίας, το κέρδιζα με 1400 ευρώ...τελικά κ τα 1900 μαζί με τα μεταφορικά, είναι μια χαρά για εμένα. Θα ανέβαινε κ άλλο λίγο αν χρειαζόταν, είναι η αλήθεια.:BDGBDGB53:

Αυτό που ξέχασα να αναφέρω, είναι ο πωλητής έχει κάνει κ αναβάθμιση SDI στον τομέα της εικόνας. Είμαι περίεργος να δω τι 'ψάρια' πιάνει κ στην εικόνα !

Kαλοακουστο.

Θα μας κανεις και μια συγκριση με το υπαρχον cdplayer σου αν θελεις.

Το μηχάνημα είναι στον δρόμο ! :BDGBDGB53:
Με ενημέρωσε ο πωλητής ότι το έστειλε κ μου έδωσε τον κωδικό της αποστολής για να το παρακολουθώ μέσω της αγγλικής εταιρείας parcelforce που το έστειλε. Μάλιστα, έχει ένδειξη ότι σήμερα στις 10 το πρωί είχε φύγει από την Αγγλία ! :grinning-smiley-043

Και κάτι ακόμη.
Υπάρχει(ακόμη ελπίζω) και στη Stepcom ένα DV-50- μαύρο- με τιμή, αν δεν κάνω λάθος στα 2 χιλιάρικα.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όλους ! :a0210:
Ανυπομονώ να έρθει Ελλάδα ! :BDGBGDB55:
Μόλις έρθει θα έχω δουλειές με φούντες....θα θέλω να αλλάξω καλώδια ρεύματος, interconnect, να κάνω το ένα, να κάνω το άλλο, να ξανακούσω τα cd μου, να ξανακάνω αντιπαραβολή κάποιους δίσκους μου με τα βινυλιά μου κ.α.
Τώρα, αν είναι ευκαιρία ή όχι, νομίζω ότι γύρω στα 2000 ευρώ είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή για αυτό το μηχάνημα. Μάλιστα, μέχρι 2 ώρες πριν την λήξη της δημοπρασίας, το κέρδιζα με 1400 ευρώ...τελικά κ τα 1900 μαζί με τα μεταφορικά, είναι μια χαρά για εμένα. Θα ανέβαινε κ άλλο λίγο αν χρειαζόταν, είναι η αλήθεια.:BDGBDGB53:

Αν δε θέλεις να ανεβεί στα ύψη η τιμή, το χτυπάς στο τελευταίο λεπτό, μην πω τελευταία δευτερόλεπτα...
Και δεν προλαβαίνουν οι άλλοι ενδιαφερόμενοι να αντιδράσουν, κι επίσης δε βάζεις ποτέ στρογγυλό ποσό , πάντα κάτι τις πιο πάνω ...(πχ
1607 ευρώ κι όχι 1600 )
Υπολογίζεις μέχρι ποιο ποσό θεωρείς ευκαιρία το όποιο μηχάνημα, και ποντάρεις , χωρίς να παρασύρεσαι στην κόντρα με τους άλλους ενδιαφερόμενους (που μπορεί να είναι και fake bidders,γνωστοί του πωλητή, για να μη πουλήσει κάτι ακριβό σε ξεφτίλα τιμή) , και να καταλήγεις να αγοράζεις κάτι ασύμφορα ακριβά...

Ελπίζω, πάραυτα , να μείνεις ευχαριστημένος από την αγορά σου!!!

Αν δε θέλεις να ανεβεί στα ύψη η τιμή, το χτυπάς στο τελευταίο λεπτό, μην πω τελευταία δευτερόλεπτα...
Και δεν προλαβαίνουν οι άλλοι ενδιαφερόμενοι να αντιδράσουν, κι επίσης δε βάζεις ποτέ στρογγυλό ποσό , πάντα κάτι τις πιο πάνω ...(πχ
1607 ευρώ κι όχι 1600 )
Υπολογίζεις μέχρι ποιο ποσό θεωρείς ευκαιρία το όποιο μηχάνημα, και ποντάρεις , χωρίς να παρασύρεσαι στην κόντρα με τους άλλους ενδιαφερόμενους (που μπορεί να είναι και fake bidders,γνωστοί του πωλητή, για να μη πουλήσει κάτι ακριβό σε ξεφτίλα τιμή) , και να καταλήγεις να αγοράζεις κάτι ασύμφορα ακριβά...

Ελπίζω, πάραυτα , να μείνεις ευχαριστημένος από την αγορά σου!!!
Κάπως έτσι κινήθηκα φίλε μου, ψωνίζω πολλά χρόνια από το μεγαλύτερο μαγαζί του κόσμου, το ebay φυσικά. Απλά ήταν κ άλλοι που το ήθελαν το μηχάνημα κ έκαναν εκείνοι την τελευταία στιγμή προφορές, οπότε κ έπρεπε να κάνω κ εγώ κ φτάσαμε σε αυτό το ποσό. Τώρα αν ήταν γνωστοί του ή όχι...δεν ξέρω.

Μιχαλιό, η κατοχή και (κυρίως) χρήση ενός όποιου Esoteric αποτελεί όνειρο για πολλούς. Χαίρομαι που έκανες την κίνηση, και μου φαίνεται ότι κάποια στιγμή θα σε πάρω τηλέφωνο για ακρόαση (με όλο το θάρρος). :grinning-smiley-043