Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όλους ! :a0210:
Ανυπομονώ να έρθει Ελλάδα ! :BDGBGDB55:
Μόλις έρθει θα έχω δουλειές με φούντες....θα θέλω να αλλάξω καλώδια ρεύματος, interconnect, να κάνω το ένα, να κάνω το άλλο, να ξανακούσω τα cd μου, να ξανακάνω αντιπαραβολή κάποιους δίσκους μου με τα βινυλιά μου κ.α.
Τώρα, αν είναι ευκαιρία ή όχι, νομίζω ότι γύρω στα 2000 ευρώ είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή για αυτό το μηχάνημα. Μάλιστα, μέχρι 2 ώρες πριν την λήξη της δημοπρασίας, το κέρδιζα με 1400 ευρώ...τελικά κ τα 1900 μαζί με τα μεταφορικά, είναι μια χαρά για εμένα. Θα ανέβαινε κ άλλο λίγο αν χρειαζόταν, είναι η αλήθεια.:BDGBDGB53:
Κάπως έτσι κινήθηκα φίλε μου, ψωνίζω πολλά χρόνια από το μεγαλύτερο μαγαζί του κόσμου, το ebay φυσικά. Απλά ήταν κ άλλοι που το ήθελαν το μηχάνημα κ έκαναν εκείνοι την τελευταία στιγμή προφορές, οπότε κ έπρεπε να κάνω κ εγώ κ φτάσαμε σε αυτό το ποσό. Τώρα αν ήταν γνωστοί του ή όχι...δεν ξέρω.Αν δε θέλεις να ανεβεί στα ύψη η τιμή, το χτυπάς στο τελευταίο λεπτό, μην πω τελευταία δευτερόλεπτα...
Και δεν προλαβαίνουν οι άλλοι ενδιαφερόμενοι να αντιδράσουν, κι επίσης δε βάζεις ποτέ στρογγυλό ποσό , πάντα κάτι τις πιο πάνω ...(πχ
1607 ευρώ κι όχι 1600 )
Υπολογίζεις μέχρι ποιο ποσό θεωρείς ευκαιρία το όποιο μηχάνημα, και ποντάρεις , χωρίς να παρασύρεσαι στην κόντρα με τους άλλους ενδιαφερόμενους (που μπορεί να είναι και fake bidders,γνωστοί του πωλητή, για να μη πουλήσει κάτι ακριβό σε ξεφτίλα τιμή) , και να καταλήγεις να αγοράζεις κάτι ασύμφορα ακριβά...
Ελπίζω, πάραυτα , να μείνεις ευχαριστημένος από την αγορά σου!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.