Αλέξης
Supreme Member
- 20 June 2006
- 6,323
Μήπως του το βάλανε οι πάνθηρες για να μάθει;;;:award:
Χλωμό γιατί αν βλέπω σωστά έχει ξένες πινακίδες (όπως και το πίσω αμάξι)
άρα μάλλον είναι από εξωτερικό.
Μήπως του το βάλανε οι πάνθηρες για να μάθει;;;:award:
Χλωμό γιατί αν βλέπω σωστά έχει ξένες πινακίδες (όπως και το πίσω αμάξι)
άρα μάλλον είναι από εξωτερικό.
Οι πινακίδες είναι επίτηδες "τροποποιημένες" για διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων...
Θα σε παρακαλούσα να μην είσαι ο ίδιος ΓΑΙΔΑΡΟΣ και να μιλάς καλύτερα. Εγώ δε σου απευθύνομαι με αντωνυμίες αλλά με το όνομά σου φίλε μου.
Γιάννης
Ο κλασικος Ελληνας δε γνωριζει πως ειναι ο "κλασικος Ελληνας".
Συγνώμη, παρέλειψα τα εισαγωγικά.
Είναι και Ράμπο. :smash::smash:
Θα ηταν καλυτερα αμα δεν ξερεις / καταλαβαινεις κατι, να με ρωταγες πριν γινεις δηκτικος
Εεεεετσι ο Ράμπο:antlers:
Ωστόσο, δε μπορώ να θεωρήσω ένα αυτοκόλλητο (ή δύο ή τρία) αυτοδικία! Δε μιλάμε για βανδαλισμό, τον οποίο ο άλλος θα πρέπει να αποκαταστήσει με την τσέπη του (σε αυτήν ας επέμβει η αστυνομία, αν βέβαια αξιώσει). Επιπλέον, υποθέτω ότι αν είναι τόσο επείγουσα η περίπτωση του παραβάτη, το αυτοκόλλητο θα είναι το τελευταίο που θα τον απασχολήσει.
Για να δουμε βρε Αλεξη.....
φίλε meletov,Τωρα ειδα σε τι αναφερεσαι :
''Τον πειραξε τον αλλο που ειπα για το φορτηγο''
Aμα σε πειραξε τοσο πολυ το αλλον τοτε να βγαινεις και να γραφεις επωνυμα στο φορουμ γιατι εμενα δε μου λεει τιποτα το SPIRIDY (Δεν ξερω αν το εγραψα και σωστα )
Αν καποιος θελει να αναφερθει σε κατι που εγραψα αλλα δεν θυμαται το nick μου και βαριεται να παει 100 σελιδες πισω να ψαξει και με πει ΑΛΛΟΣ η ο ΤΑΔΕ η ο ΕΤΣΙ εγω δεν θα παρεξηγηθω φιλε Γιαννη αλλα θα δωσω βαρυτητα σε αυτα που γραφει....
Και παλι φιλικα
Δυστυχως, δεν μπορω να ειμαι συμπονετικος με αυτον που πρωτος δεν με συμποναει! Οταν καποιος δυσκολευει την ζωη μου, θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να δυσκολεψω και την δικη του!
Ειμαι βοδι επρεπε να λεει το αυτοκολλητο και κολλαει σαν ρετσινι!
Τα βοδια εξαλλου, ειναι χοντροπετσα!
Ενα τετοιο βοδι, απ'τα πολλα, ειχε μολις παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο. Με δυο παιδια εγω, το ενα στο καροτσι, και δεν χωραγα να περασω. Το βοδι ηταν μεσα στο αμαξι ακομα. "Μηπως σας ενοχλω?" του λεω," Να παω πιο περα, να κατευω στον δρομο?" Με κοιταγε το ΒΟΔΙ με εκπληξη και περιεργεια.
Ηταν φανερο οτι δεν καταλαβαινε τι ελεγα!Αυτα και αλλα πολλα.
Αλλα λογια ν'αγαπιομαστε!
Θα ηταν καλυτερα αμα δεν ξερεις / καταλαβαινεις κατι, να με ρωταγες πριν γινεις δηκτικος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.