rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
φίλε meletov,
έπρεπε να γράψεις 3 ποστ για να καταλάβεις κάτι πολύ απλό που σου είπα (και μάλιστα είχα κάνει και bold το συγκεκριμένο σημείο).
Στο πρώτο σου ποστ διαψεύδεις οτι απευθύνθηκες σε μένα, στο δεύτερο (αμέσως απο κάτω) τελικά το παραδέχεσαι! Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά τουλάχιστον σκέψου τι απο τα 2 ισχύει και γράψε. Αν θες να με κατακρίνεις, δικαίωμά σου είναι, αλλά τουλάχιστον έχε και το θάρρος της γνώμης σου! Ειδικά αν ο τρόπος που χρησιμοποιείς για να γράψεις είναι απαξιωτικός (χρήση αντωνυμίας)
Όσο για το αν γράφω ΕΓΩ επώνυμα ή όχι, στο ίδιο σου το ποστ με αποκάλεσες με το όνομά μου, με το οποίο ΥΠΕΓΡΑΨΑ (Γιαννης). Τώρα αν το Γιάννης ή το spyridy δυσκολεύεσαι να το θυμηθείς και θες το επώνυμό μου... τι να πω! Είσαι σε πλήρη σύγχυση κι έτσι καταννοώ και την επιθυμία σου να παρεις φορτηγά και τρίκυκλα να τα κάνεις όλα λύμπα, φίλε "επώνυμε" meletov.
Για μένα το θέμα είναι απλό (για να μην συνεχιστεί η προσωπική αντιπαράθεση)... Αν κάποιος αγοράζει για 8 ευρώ 100 αυτοκόλλητα με ενα γαϊδουράκι, και παίρνει σβάρνα τους δρόμους να τα κολλήσει σε όποιον δει παράνομα παρκαρισμένο, δεν επιτελεί κοινωνικό έργο! Πόσο μάλον δε αν οι οδηγίες του είναι να τα κολλάει σε εμφανές σημείο για να τα βλέπουν οι περαστικοί! Δλδ να επιτύχουμε τι? Την αναμόρφωση του παραβάτη, ή την οργή των περαστικών που θα βλέπουν το αυτοκόλλητο, θα λένε "ναι ρε παιδί μου, όντως κοίτα το γάΙδαρο που πάρκαρε", και να του το γρατζουνίσουν το αμάξι ή να πάρουν ενα φορτηγό και να του το κάνουν φυσαρμόνικα? Ειλικρινά δεν το κατανοώ. Εκτός κι αν πιστέψει κανείς οτι το αυτοκόλλητο θα τον πείσει να μην ξαναπαρκάρει παράνομα!
Όχι, θεωρώ οτι μια ΚΑΛΗ κλήση παράνομης στάθμευσης που θα τσούξει την τσεπούλα του (παθών-μαθών) θα τον συνετίσει (τουλάχιστον πιο αποτελεσματικά).
Εμένα αυτή η λογική "τώρα θα σου δείξω εγώ που παρκάρεις παράνομα, θα σε κάνω κινητή γαιδουροταπετσαρία" με ενοχλεί! Δόξα τω Θεώ, είμαστε σε μια κοινωνία που μπορεί να μην είναι άριστα οργανωμένη αλλά τουλάχιστον (με κάποιες ΦΩΤΕΙΝΟΤΑΤΕΣ εξαιρέσεις) μπορεί να συνετίσει κάποιο τέτοιο γαΙδούρι. Δυστυχώς όμως όταν συναντάμε μια τέτοια εξαίρεση τα ισοπεδώνουμε όλα και λέμε "χέστην αστυνομία και το γ@μοκράτος! Τώρα θα δει τι σημαίνει Βάγγος"!
disclaimer: ουδεμία σχέση έχω με την ΕΛ.ΑΣ. ή λοιπά σώματα ασφαλείας για να τα υπερασπιστώ! :afro:
Γιάννης
Παιζεις με τις λεξεις φιλε μου....εγω εγραψα αυτο που εγραψα και οποιος καταλαβε καταλαβε.....