Βλασση πραγματικα στη θέση σου θα τον είχα κάνει κομμάτια τον κύριο! Να κάνει ό,τι κάνει και να χειροδικεί κι απο πάνω!!!!
Εγώ προσωπικά έχω παρανομήσει κλείνωντας πεζοδρόμιο 1 και μοναδική φορά και μάλιστα τιμωρήθηκα με κλήση γι'αυτο. Μάλιστα, ο χρόνος που το αυτοκίνητό μου έκλεινε το πεζοδρόμιο δεν ήταν παραπάνω απο 10 λεπτά, κι αυτό διότι ενώ γύρναγα 10 λεπτά γύρω απο μια πλατεία, και έχοντας 5 λεπτά για να κλείσει το μαγαζί απ'όπου θα παραλαμβανα το γαμπριάτικο κοστούμι μου (ημέρα Παρασκευή και ο Γάμος το Σάββατο) αποφάσισα να ανεβάσω το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο και να πεταχτώ στον 2ο όροφο εμπορικού κέντρου για να το πάρω.
Βέβαια, όσο τρελλό κι αν ακούγεται, επειδή γενικά είμαι φοβικός με την παρανομία γενικά, "φρόντισα" και το έβαλα άκρη άκρη στο πεζοδρόμιο, κολλτα σε μια βιτρίνα,έτσι ώστε να μην κλείνω τη διάβαση απο τη ράμπα (στο λόγο μου, είχε ράμπα για καροτσάκια εκεί, ακριβώς αυτο που καυτηριάζουμε εδώ!). Όμως ο μαγαζάτορας του οποίου έκλεισα τη βιτρίνα φυσιολογικά είχε άλλη άποψη, και αφού γύρισα είχα μια κλήση στο αμάξι.
Ο καθένας ας βγάλει συμπεράσματα για το τι είναι πιο αποτελεσματικό, το 100 ή το αυτοκόλλητο με το συμπαθες 4ποδο...