Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!

Παντα!

Μηπως να παρκαρω οπου γουσταρεις εσυ?

Κανονισε να μου κολλησεις κανα αυτοκολητο και να χαλασεις το τριχωμα..

Εεετσι ο Ραμπο

Περιμένω να δω πως θα τοποθετηθεί ο κλασικός Ελληνας που παρκάρει πάντα όπως γουστάρει στα παραπάνω .

Απάντηση: Re: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!

Περιμένω να δω πως θα τοποθετηθεί ο κλασικός Ελληνας που παρκάρει πάντα όπως γουστάρει στα παραπάνω .

Ο κλασικος Ελληνας δε γνωριζει πως ειναι ο "κλασικος Ελληνας".

Δεν δεχόταν με τίποτα ότι είχαμε δίκαιο. Επικαλεστήκαμε την έγγυο και τη μεταφορά της. "Να τη δω". Βγαίνει η γυναίκα μου στο κεφαλόσκαλο. Και το (γαιδούρι την τραβά από το χέρι και την γκρεμίζει (ευτυχώς μόνο 8 σκαλοπάτια) φεύγει γελώντας και εξαφανίζεται. Η γυναίκα μου γέννησε πρόωρα, το μωρό βγήκε 2350 γρ.
Γιατί δεν τον πέθανες επιτόπου ? :violent-smiley-030:

Δυστυχώς, σε περιπτώσεις σαν του Βλάσση, δεν μπορώ να συγκρατηθώ, χάνω την ψυχραιμία μου και χάνω τον έλεγχό μου.
Είναι πέρα από τις δυνάμεις μου η απώλεια του ελέγχου μου.
Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα σε μια τέτοια περίπτωση. Σίγουρα όχι πολιτισμένα και ευγενικά.
Δεν είμαι σώφρων σε τέτοια περιστατικά.

Συγνώμη Βλάσση αλλά πώς άντεξες και δεν το έθαψες 2 μέτρα κάτω απ' την γή?:slapface::damnyou::rifle:

Και μην μου πει κανείς ότι αυτό δεν είναι λύση, γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της.

Τί να πω? Χαράς την υπομονή σου.

To τί έκανα εγώ με τον απαράδεκτο είναι άλλο θέμα από το σημερινό μας θέμα....-bye--bye-

Βλασση πραγματικα στη θέση σου θα τον είχα κάνει κομμάτια τον κύριο! Να κάνει ό,τι κάνει και να χειροδικεί κι απο πάνω!!!!

Εγώ προσωπικά έχω παρανομήσει κλείνωντας πεζοδρόμιο 1 και μοναδική φορά και μάλιστα τιμωρήθηκα με κλήση γι'αυτο. Μάλιστα, ο χρόνος που το αυτοκίνητό μου έκλεινε το πεζοδρόμιο δεν ήταν παραπάνω απο 10 λεπτά, κι αυτό διότι ενώ γύρναγα 10 λεπτά γύρω απο μια πλατεία, και έχοντας 5 λεπτά για να κλείσει το μαγαζί απ'όπου θα παραλαμβανα το γαμπριάτικο κοστούμι μου (ημέρα Παρασκευή και ο Γάμος το Σάββατο) αποφάσισα να ανεβάσω το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο και να πεταχτώ στον 2ο όροφο εμπορικού κέντρου για να το πάρω.

Βέβαια, όσο τρελλό κι αν ακούγεται, επειδή γενικά είμαι φοβικός με την παρανομία γενικά, "φρόντισα" και το έβαλα άκρη άκρη στο πεζοδρόμιο, κολλτα σε μια βιτρίνα,έτσι ώστε να μην κλείνω τη διάβαση απο τη ράμπα (στο λόγο μου, είχε ράμπα για καροτσάκια εκεί, ακριβώς αυτο που καυτηριάζουμε εδώ!). Όμως ο μαγαζάτορας του οποίου έκλεισα τη βιτρίνα φυσιολογικά είχε άλλη άποψη, και αφού γύρισα είχα μια κλήση στο αμάξι.

Ο καθένας ας βγάλει συμπεράσματα για το τι είναι πιο αποτελεσματικό, το 100 ή το αυτοκόλλητο με το συμπαθες 4ποδο...

Νοιώθω άσχημα ειδικά για περιπτώσεις σαν αυτές για παρκάρισμα που εμπόδιζε ασθενοφόρο , αλλά σίγουρα ο λεγάμενος για επίθεση σε έγγυο θα έτρωγε ντου από 100 άτομα ( δεν θέλω πολύ ) και δεν θα ξαναπλησίαζε στα 50 χλμ ... Εχει γίνει , και άμα χρειαστεί θα ξαναγίνει ... Εγώ βεβαίως έχω παρκάρει παράνομα σε χώρους απαγορευμένης στάθμευσης , αλλά ποτέ ως εμπόδιο ( μόνο μία φορά μπροστά σε ράμπα και αυτό από αγανάκτηση - έλλειψη πάρκινγκ στα 8 τετράγωνα που γύρισα και στα 40 λεπτά που πέρασαν ) Βεβαίως εαν θεωρώ πως μου περισσεύουν θα πάω σε κάποιο parking ( 3 ώρες ΧΑΝΘ 8 ευρώ , 2 ώρες Κέντρο ODEON 9 ευρώ )

Και μπορει στη πρωτευουσα να υπαρχει ισως τραγικο προβλημα παρκινγκ αλλα δεν ισχυει σε τετοιο βαθμο στην επαρχια....αλλα εχουν συνηθισει οι ελλεεινοι τρισαθλιοι Ελληναραδες να πηγαινουν παντου με το αυτοκινητο ....βλεπω και στην πολη μου που ειναι πολυ μικρη σε εκταση-δηλαδη ειναι ολα σε αποσταση αναπνοης- ..θελει ο αλλος να παει στον πεζοδρομο για καφε η για ψωνια που απεχει καμμια διακοσαρια μετρα απο το σπιτι του και καβαλαει το αυτοκινητο...εε να μην πουλησουμε και μοστρα..αμα λαχει καβαλαμε και κανα πεζοδρομιο για να φανει καλυτερα η αμαξαρα μας...
Ασε το αλλο...θυμαμαι στην ανασταση στην πολυ μικρη εκκλησια της γειτονιας..με πολυ μικρο προαυλιο..σε γειτονια που δεν ειναι τετραγωνισμενη ..ειναι ενας στενος δρομος πηγαινε ελα μονο και ερχοντουσαν με το αυτοκινητο...για αποσταση 100 - 200 μετρα...δεν ηξερα αν επρεπε να γελασω η να κλαψω...

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑ@@ΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ?

Επισης ειχα ακουσει και το εξης ..πραγμα που θα ειναι αληθεια μαλλον..αστυνομικος που εκοβε κλησεις ΔΙΚΑΙΩΣ για ολα αυτα τα εκτροπα και ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ...και σε φιλους του μαγαζατορες που παρκαραν οπου γουσταραν λεγεται οτι εξαφανιστηκε απο τη πιατσα και κατεληξε σε γραφειο υστερα απο παραπονα....τα συμπερασματα δικα σας

Τον πειραξε τον αλλο που ειπα για το φορτηγο....βεβαια ολοι θα εχετε πετυχει την κλασικη σκηνη: M@ Ελληνας κλεινει το δρομο ..του κορναρουν..τον ψαχνουν στις καφετεριες στα μαγαζια..αυτος κανει το κοροιδο για να τελειωσει το καφε του και τα ψωνια του...αν παρει πρεφα ομως οτι κανας νταλικερης εχει χασει την υπομονη του και παει να κανει κανα τρελο ελιγμο τοτε να δειτε πως πεταγονται σαν τα ποντικια μηπως και τους γρατζουνιστει το αμαξακι...και αρχιζουν τα : τωρα ρε φιλαρακι συγνωμη μια στιγμη εκανα...φευγω

ΡΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟς ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ..ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙς ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΡΕΛΑ...

Δυστυχως σε μια αναποτελεσματικη αστυνομια, μονο η αυτοδοκια μπορει να αποδωσει... Τα υπολοιπα -περι αναγκης- νομιζα πως γινονται δεκτα μονο για νοσοκομεια...

ΥΓ Οδηγω απο το 1992 αυτοκινητο. ΠΟΤΕ δεν εχω παρκαρει παρανομα γνωριζοντας το (εχω 2 κλησεις, αν θελετε στις περιγραφω)

από το site των Πανθήρων των δρόμων:

Οδηγίες προς αυτοκολλητές και αυτοκολλήτριες

Επειδή ο "υπερβολικός ζήλος" στη χρήση των αυτοκόλλητων μπορεί να έχει αρνητικό αποτέλεσμα, παρακαλούμε να ακολουθούνται οι παρακάτω κανόνες: κολλάμε μόνο στα αυτοκίνητα που είναι προκλητικά παρκαρισμένα. Σ' αυτά που βρίσκονται πάνω σε ράμπες και πάνω στις διαβάσεις, αφήνοντας λιγότερο από 1,20m (δυόμιση πλάκες πεζοδρομίου) για τη διέλευση των πεζών. Σ' αυτά που βρίσκονται πάνω σε πεζοδρόμιο αφήνοντας και πάλι λιγότερο από 1,20.

"Συγχωρούμε" αυτόν που έκανε προσπάθεια να αφήσει χώρο για τους πεζούς.
Κολλάμε μόνο σε πεζοδρόμια τα οποία θα ήταν προσπελάσιμα αν δεν υπήρχαν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Δεν έχει νόημα να κολλήσουμε σε κάποιον που ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, το οποίο μετά από 5 μέτρα είναι έτσι κι αλλιώς κλεισμένο από μια περίφραξη ή ένα οικοδομικό έργο σε εξέλιξη. Γενικά "τιμωρούμε" την αδιαφορία προς τους πεζούς και όχι την ανυπακοή στα σήματα στάθμευσης. Κολλάμε στα παρκαρισμένα σε πεζοδρόμους και πλατείες.

Κολλάμε μόνο στα τζάμια. Δεν κολλάμε σε σημεία όπου η αφαίρεση του αυτοκόλλητου μπορεί να καταστρέψει τη βαφή. Προσέχουμε ώστε να μην προκαλούμε ζημίες. Ο παραβάτης δεν είναι εχθρός, είναι απλά απερίσκεπτος.

Σε ποιο τζάμι πρέπει να κολλήσουμε; Εκεί όπου το αυτοκόλλητο θα είναι εμφανέστερο για τους διερχόμενους. Ακόμα και στο μπροστινό παρμπρίζ, ακόμα κι αν ενοχλεί την ορατότητα του οδηγού. Για να το ξεκολλήσει, ας ξοδέψει λίγο από τον χρόνο που “κέρδισε” παρκάροντας παράνομα αντί να ψάξει μια καλύτερη θέση. Αν ο γάιδαρος έχει και μεγάλα αυτιά (είναι δηλ. πολύ προκλητικά παράνομος) κολλήστε του και περισσότερα από ένα αυτοκόλλητο.
Το κόλλημα πρέπει να γίνεται σε καθαρό τζάμι. Αν υπάρχει σκόνη ξεκολλάει πανεύκολα. Άρα απαραίτητο εργαλείο του αυτοκολλητή είναι ένα χαρτομάντηλο, ή το ίδιο το υπόλοιπο του αυτοκόλλητου. Εάν το τζάμι είναι βρεγμένο (σε αυτοκόλληση υπό βροχή), απλά αφαιρούμε το πολύ νερό και κολλάμε. Το αυτοκόλλητο θα κολλήσει μια χαρά. Δεν πετάμε το προστατευτικό χαρτί που απομένει στο έδαφος. Οι Πάνθηρες είναι ενσυνείδητοι πολίτες.

Αποφεύγουμε την αντιπαράθεση με τον παραβάτη οδηγό. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι παραβάτες δεν αντιδρούν -καθότι έχουν τη φωλιά τους λερωμένη- ωστόσο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση του θερμοκέφαλου που θα χειροδικήσει. Αν εμπλακούμε σε αντιπαράθεση εξηγούμε ευγενικά ότι και οι πεζοί έχουν δικαιώματα.

Θαυμάστε συνειδητοποιημένη ¨κοινωνική¨συμπεριφορά:

03.jpg

05.jpg

06.jpg

07a.jpg

08a.jpg

17.jpg

Και μπορει στη πρωτευουσα να υπαρχει ισως τραγικο προβλημα παρκινγκ αλλα δεν ισχυει σε τετοιο βαθμο στην επαρχια....αλλα εχουν συνηθισει οι ελλεεινοι τρισαθλιοι Ελληναραδες να πηγαινουν παντου με το αυτοκινητο ....βλεπω και στην πολη μου που ειναι πολυ μικρη σε εκταση-δηλαδη ειναι ολα σε αποσταση αναπνοης- ..θελει ο αλλος να παει στον πεζοδρομο για καφε η για ψωνια που απεχει καμμια διακοσαρια μετρα απο το σπιτι του και καβαλαει το αυτοκινητο...εε να μην πουλησουμε και μοστρα..αμα λαχει καβαλαμε και κανα πεζοδρομιο για να φανει καλυτερα η αμαξαρα μας...
Ασε το αλλο...θυμαμαι στην ανασταση στην πολυ μικρη εκκλησια της γειτονιας..με πολυ μικρο προαυλιο..σε γειτονια που δεν ειναι τετραγωνισμενη ..ειναι ενας στενος δρομος πηγαινε ελα μονο και ερχοντουσαν με το αυτοκινητο...για αποσταση 100 - 200 μετρα...δεν ηξερα αν επρεπε να γελασω η να κλαψω...

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑ@@ΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ?

Επισης ειχα ακουσει και το εξης ..πραγμα που θα ειναι αληθεια μαλλον..αστυνομικος που εκοβε κλησεις ΔΙΚΑΙΩΣ για ολα αυτα τα εκτροπα και ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ...και σε φιλους του μαγαζατορες που παρκαραν οπου γουσταραν λεγεται οτι εξαφανιστηκε απο τη πιατσα και κατεληξε σε γραφειο υστερα απο παραπονα....τα συμπερασματα δικα σας

Τον πειραξε τον αλλο που ειπα για το φορτηγο....βεβαια ολοι θα εχετε πετυχει την κλασικη σκηνη: M@ Ελληνας κλεινει το δρομο ..του κορναρουν..τον ψαχνουν στις καφετεριες στα μαγαζια..αυτος κανει το κοροιδο για να τελειωσει το καφε του και τα ψωνια του...αν παρει πρεφα ομως οτι κανας νταλικερης εχει χασει την υπομονη του και παει να κανει κανα τρελο ελιγμο τοτε να δειτε πως πεταγονται σαν τα ποντικια μηπως και τους γρατζουνιστει το αμαξακι...και αρχιζουν τα : τωρα ρε φιλαρακι συγνωμη μια στιγμη εκανα...φευγω

ΡΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟς ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ..ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙς ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΡΕΛΑ...
Θα σε παρακαλούσα να μην είσαι ο ίδιος ΓΑΙΔΑΡΟΣ και να μιλάς καλύτερα. Εγώ δε σου απευθύνομαι με αντωνυμίες αλλά με το όνομά σου φίλε μου.

Γιάννης

Γενικά, δε μου αρέσει η αυτοδικία. Το επιχείρημα περί έλλειψης αστυνομίας το έχω ακούσει και στο περίφημο ντοκυμαντέρ του Michael Moore "Bowling for Columbine" (Ακύρηχτος πόλεμος). Εκεί βέβαια μιλούσαν για οπλα, αλλά άμα κάνεις το πρώτο βήμα, κάνεις ευκολότερα και το δεύτερο.

Ωστόσο, δε μπορώ να θεωρήσω ένα αυτοκόλλητο (ή δύο ή τρία) αυτοδικία! Δε μιλάμε για βανδαλισμό, τον οποίο ο άλλος θα πρέπει να αποκαταστήσει με την τσέπη του (σε αυτήν ας επέμβει η αστυνομία, αν βέβαια αξιώσει). Επιπλέον, υποθέτω ότι αν είναι τόσο επείγουσα η περίπτωση του παραβάτη, το αυτοκόλλητο θα είναι το τελευταίο που θα τον απασχολήσει.

Δηλαδή αυτό το θέαμα είναι ωραίο? Επειδή ο τύπος πάρκαρε κουκουρούκου έπρεπε ο κος "Πάνθηρας" να του καλύψει όλο το αμάξι με αυτοκόλλητα, και να το βγάλει και φωτογραφία, και αν το έχουν και στο site τους να το δείχνουν?

Εγώ προσωπικά αν έβλεπα το αμάξι μου έτσι επιστρέφοντας, δε θα ήθελε να με δει μπροστά του ο κύριος αυτός!

ΟΚ είπαμε, είναι λάθος να παρκάρεις παράνομα, αλλά ποιος απο εμας δεν το έχει κάνει για ΚΑΠΟΙΟ λόγο (π.χ. επείγον)?

Για φανταστείτε να βλέπατε το αμάξι σας έτσι....

http://www.streetpanthers.gr/galler...e.DownloadItem&g2_itemId=86&g2_serialNumber=1

Ε ενταξει, πολυ πολυ να σου τραβηξει και μια μηνυση+αγωγη για επιθεση, προκληση σωματικων βλαβων, ηθικη βλαβη κλπ κλπ. ΑΦΟΥ σου εχουν παρει πινακιδες για το παρκαρισμα.

ΥΓ ΑΝ δεν το φας εσυ το ξυλο, γιατι υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα.

ΥΓ2 Ολοι αυτοι που παρκαρουν οπου τους βολευει, "επειγον" ειχαν...

Ρε παιδιά. εξηγήστε μου κάτι.

Στο ποστ #53, που ο Skakinen παραθέτει τις φωτογραφίες από το site των πάνθηρων, στην τρίτη φωτογραφία.
Πώς τα κατάφερε και το έβαλε έτσι το αυτοκίνητο; Νόμιζα ότι ήταν τρακαρισμένο αρχικά!

Ρε παιδιά. εξηγήστε μου κάτι.

Στο ποστ #53, που ο Skakinen παραθέτει τις φωτογραφίες από το site των πάνθηρων, στην τρίτη φωτογραφία.
Πώς τα κατάφερε και το έβαλε έτσι το αυτοκίνητο; Νόμιζα ότι ήταν τρακαρισμένο αρχικά!

Μήπως του το βάλανε οι πάνθηρες για να μάθει;;;:award:

Αποδέχομαι πλήρως την αυτοδικία στην περίπτωση του παράνομου παρκαρίσματος όταν το παράνομο παρκάρισμα έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε άλλους συνανθρώπους ή ακόμα έχει αποτέλεσμα το θάνατο.

Το 1996 είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου στην αυλή της οικοδομής που μένω στην Καλαμαριά. Στην είσοδο υπάρχει σήμα τροχαίας (με άδεια) που απαγορεύει το παρκάρισμα. Χρειάστηκε να πάω τη γυναίκα μου στο γιατρό (έγκυος 8 μηνών). Η πόρτα κλεισμένη από αυτοκίνητο άγνωστο. Ψάξαμε 2-3 πολυκατοικίες και καλέσαμε την Τροχαία. Γερανός δεν προβλέπεται. Έδωσε κλήση. Πήραμε ταξί και πήγαμε στο γιατρό. Στο γυρισμό (μετά 2,5 ώρες) ήλθε ο οδηγός. Φασαρία τόση που από τα χτυπήματα έσπασε τα κρύσταλα της εισόδου της πολυκατοικίας. Δεν δεχόταν με τίποτα ότι είχαμε δίκαιο. Επικαλεστήκαμε την έγγυο και τη μεταφορά της. "Να τη δω". Βγαίνει η γυναίκα μου στο κεφαλόσκαλο. Και το (γαιδούρι την τραβά από το χέρι και την γκρεμίζει (ευτυχώς μόνο 8 σκαλοπάτια) φεύγει γελώντας και εξαφανίζεται. Η γυναίκα μου γέννησε πρόωρα, το μωρό βγήκε 2350 γρ.

Ειλικρινά λυπάμαι....
κι αν υπάρχουν άνθρωποι(?) που χειροδικούν σε έγκυο γυναίκα τότε τι να πω.....
δεν έχω λόγια ειλικρινά και νομίζω οτι όταν υπάρχουν κάποια ΖΩΑ που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο σε έγκυο τότε το να συζητάμε για τους Πάνθηρες και τον σκοπό τους μου μοιάζει πολυτέλεια-ουτοπία!

Βλάση δεν ξέρω αν εκείνη την ώρα είχες την ψυχραιμία ή την ώριμη σκέψη να σκεφτείς διαφορετικά ως προς τον τρόπο αντίδρασης σου αλλά εγώ θα τον είχα ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!!!!!!!

κ@λομπαράδες του κερατά που θέλουν να λέγονται και άνθρωποι!:furious3:

Σε εμενα αναφερεσαι?

Αν ναι, και αν καταλαβαινω σωστα το ερωτημα σου, θα σου απαντησω πολυ απλα, οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ εχω παρκαρει σε σημειο που να εχοχλει.

Το ποστ μου το οποιο σχολιασες, ειχε χιουμοριστικο υφος, και παρακαλω οχι αλλη παρατηρηση του τυπου "το χιουμορ εκει που πρεπει"