Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!

φίλε meletov,

έπρεπε να γράψεις 3 ποστ για να καταλάβεις κάτι πολύ απλό που σου είπα (και μάλιστα είχα κάνει και bold το συγκεκριμένο σημείο).

Στο πρώτο σου ποστ διαψεύδεις οτι απευθύνθηκες σε μένα, στο δεύτερο (αμέσως απο κάτω) τελικά το παραδέχεσαι! Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά τουλάχιστον σκέψου τι απο τα 2 ισχύει και γράψε. Αν θες να με κατακρίνεις, δικαίωμά σου είναι, αλλά τουλάχιστον έχε και το θάρρος της γνώμης σου! Ειδικά αν ο τρόπος που χρησιμοποιείς για να γράψεις είναι απαξιωτικός (χρήση αντωνυμίας)

Όσο για το αν γράφω ΕΓΩ επώνυμα ή όχι, στο ίδιο σου το ποστ με αποκάλεσες με το όνομά μου, με το οποίο ΥΠΕΓΡΑΨΑ (Γιαννης). Τώρα αν το Γιάννης ή το spyridy δυσκολεύεσαι να το θυμηθείς και θες το επώνυμό μου... τι να πω! Είσαι σε πλήρη σύγχυση κι έτσι καταννοώ και την επιθυμία σου να παρεις φορτηγά και τρίκυκλα να τα κάνεις όλα λύμπα, φίλε "επώνυμε" meletov.

Για μένα το θέμα είναι απλό (για να μην συνεχιστεί η προσωπική αντιπαράθεση)... Αν κάποιος αγοράζει για 8 ευρώ 100 αυτοκόλλητα με ενα γαϊδουράκι, και παίρνει σβάρνα τους δρόμους να τα κολλήσει σε όποιον δει παράνομα παρκαρισμένο, δεν επιτελεί κοινωνικό έργο! Πόσο μάλον δε αν οι οδηγίες του είναι να τα κολλάει σε εμφανές σημείο για να τα βλέπουν οι περαστικοί! Δλδ να επιτύχουμε τι? Την αναμόρφωση του παραβάτη, ή την οργή των περαστικών που θα βλέπουν το αυτοκόλλητο, θα λένε "ναι ρε παιδί μου, όντως κοίτα το γάΙδαρο που πάρκαρε", και να του το γρατζουνίσουν το αμάξι ή να πάρουν ενα φορτηγό και να του το κάνουν φυσαρμόνικα? Ειλικρινά δεν το κατανοώ. Εκτός κι αν πιστέψει κανείς οτι το αυτοκόλλητο θα τον πείσει να μην ξαναπαρκάρει παράνομα!

Όχι, θεωρώ οτι μια ΚΑΛΗ κλήση παράνομης στάθμευσης που θα τσούξει την τσεπούλα του (παθών-μαθών) θα τον συνετίσει (τουλάχιστον πιο αποτελεσματικά).

Εμένα αυτή η λογική "τώρα θα σου δείξω εγώ που παρκάρεις παράνομα, θα σε κάνω κινητή γαιδουροταπετσαρία" με ενοχλεί! Δόξα τω Θεώ, είμαστε σε μια κοινωνία που μπορεί να μην είναι άριστα οργανωμένη αλλά τουλάχιστον (με κάποιες ΦΩΤΕΙΝΟΤΑΤΕΣ εξαιρέσεις) μπορεί να συνετίσει κάποιο τέτοιο γαΙδούρι. Δυστυχώς όμως όταν συναντάμε μια τέτοια εξαίρεση τα ισοπεδώνουμε όλα και λέμε "χέστην αστυνομία και το γ@μοκράτος! Τώρα θα δει τι σημαίνει Βάγγος"!

disclaimer: ουδεμία σχέση έχω με την ΕΛ.ΑΣ. ή λοιπά σώματα ασφαλείας για να τα υπερασπιστώ! :afro:

Γιάννης

Παιζεις με τις λεξεις φιλε μου....εγω εγραψα αυτο που εγραψα και οποιος καταλαβε καταλαβε.....

Εχεις δικιο οτι τα αυτοκολητα δεν θα φερουν αποτελεσμα στους χοντροπετσους αναισθητους.....γιαυτο και προτεινα τη λυση του σπρει...εκει να δεις πως θα πονεσει η τσεπουλα οταν θα πηγαινεις καθε εβδομαδα στο βαφειο....οχι θα σου δωσουμε κληση για να πας εσυ ο πονηρουλης να τη σβησεις....ε οχι ρε μεγαλε

Βλεπεις οτι δεν ειμαι καθολου μπερδεμενος στις αποψεις μου...και αυτη τη φορα απευθυνομαι προσωπικα σε σενα SPYRIDY

Και μετα να βγεις στο φορουμ και να μας ρωτας πως θα τη σβησεις....ακτιβισμος μεχρι το κοκκαλο και παραδεχομαι ολους αυτους που κανουν αυτο που εγω δεν εχω το θαρρος να κανω....ευτυχως που υπαρχουν και τετοιοι....γιατι και ο αγιος φοβερα θελει

spyridy,
Ήθελα να σε έβλεπα φίλε μου να είσαι στην θέση του Βλασιδη
στα δυο παραδείγματα που ανάφερε τι θα έκανες.
Θα φώναζες την αστυνομία η θα το «χειριζόσουν» μόνος σου?
Και αν το «χειριζόσουν» μόνος σου πια είναι η διάφορα με τα
Αυτοκόλλητα ?
Αν και νομίζω ότι απάντησες σε αυτό το ερώτημα μου
Αλλά βαριέμαι να ψάξω το ποστ σου .
Και αν θυμάμαι καλά νομίζω ότι
ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στο κάτω κάτω άτομα που δεν σέβονται τον συνάνθρωπο τους
και ειδικά τα άτομα με ειδικές ανάγκες ( τυφλούς , αναπήρους )
ακόμα και της μητέρες με τα παιδικά τα καροτσάκια
γιατί να τους σεβαστούμε εμείς ?
αν βρεθείς ποτέ ( σου εύχομαι να ΜΗΝ βρεθείς ποτέ ) στην θέση του Βλασιδη
η στην θέση των παραπάνω παραδειγμάτων τότε νομίζω ότι θα
αναθεωρήσεις τις απόψεις σου.

Δεν καταλαβαινει ο ανθρωπος ρε..του ειπαμε τοσα παραδειγματα οτι μπορει να αποβει επικινδυνο εως και μοιραιο και αυτος λεει τα δικα του...δηλαδη αν η γυναικα του φιλου μας εχανε το μωρο ποια θα επρεπε να ειναι η τιμωρια του ηλιθιου που εκλεισε την εισοδο ? Κληση για παρκαρισμα ???

Ασχετο με παρκαρισμα...αλλα να καταλαβετε την νοοτροπια αυτων των ζωων..
Χτες ενας βγαινει αντικανονικα με το αυτοκινητο και παραλιγο να με χτυπησει ( εγω ειμουν με τη μηχανη)..εγω δεν λεω κατι..συνεχιζω κανονικα....τον βλεπω και ερχεται απο πισω μου ..δεν δινω σημασια...στριβω στο τετραγωνο αυτος ακολουθει..λεω τι εγινε ρε γα@το...με πλησιαζει και αρχιζει με τσαμπουκα να μου ζηταει και τα ρεστα..και να μου λεει οτι δεν προσεχω που παω (παρολο που περασε παρανομα απο το στοπ-)...του λεω ηρεμα :ρε φιλε αφου εχει στοπ εγω εχω προτεραιοτητα....Ακουστε απαντηση: Tι λες ρε αφου ειμαι με το αυτοκινητο τσογλανε....αντε μην κατεβω κατω !! ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ , ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ, ΒΓΑΖΩ ΕΝΑΝ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ( ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ?ΧΜΜ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ) ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ...ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ...ΛΟΥΗΣ Ο ΝΤΑΗΣ

Ρε αστο το δια@@ με τα ζωα που μου θελουν και πολιτισμενο κρατος

Κοιτα η ληθεια ειναι οτι δεν ειμαι κανας τραμπουκος να κυκλοφορει με λοστους..απλως πηγα ενα δυο βραδυα απο το σπιτι ενος ξαδελφου μου που επαθε ενα μικρο ατυχημα να τον βοηθησω..αλλα για να παω εκει περναω μεσα απο τα γυφτεικα ...και την πρωτη φορα τα ειδα ολα...με πλησιασαν καμια δεκαρια απο ενα σπιτι ..μου φωναζαν ..ρε μεγαλε ελα να σε ρωτησουμε κατι..περιμενε λιγο..ειδα και κανα δυο ξαπλα λιωμα στην αυλη..και λεω ρε αι γαμι...και τον ξεχασα μετα στην βαλιτσα...εκει την ωρα με το μα@ το θυμηθηκα και λειτουργησα ενστικτωδως...αλλα να σου πω τελικα..χρησιμος ειναι με τα χαλια γυρω μας

Κανονικά το νήμα έπρεπε να έχει από την αρχή τίτλο :
Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου μου κ.....ει.
Το σχόλιο δεν απευθύνεται σε κανέναν προσωπικά.
Αυτό που είπε ο gfle και ειπώθηκε και πιο πριν είναι η μονη αλήθεια.
Ότι δηλαδή "ο κλασικός ο μ....ας ο Έλληνας" δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι αποτελεί δείγμα αυτού του συνόλου. Το αυτοκόλλητο κατά 90% δεν θα τον ευαισθητοποιήσει. Άν είχε τέτοιο χαρακτήρα ώστε να ευαισθητοποιηθεί από το αυτοκόλλητο δεν θα πάρκαρε εκεί που πάρκερνε(sic) γιατί θα ήταν ήδη ευαισθητοποιημένος...
Το αυτοκολλητάκι στόχο έχει να θίξει και να "τιμωρήσει" τον ΓΑΪΔΑΡΟ που θα αναγκαστεί να αφιερώσει χρόνο για να το αφαιρέσει. Δεν θα του αλλάξει και μυαλά όμως....
Εδώ να προσθέσουμε και την αδιαφορία του κράτους. Στην Αθήνα μόλις τα τελευταία χρόνια διαμορφώθηκαν τα πεζοδρόμια ώστε να διευκολύνονται τα άτομα με αναπηρία.

Δεν καταλαβαινει ο ανθρωπος ρε..του ειπαμε τοσα παραδειγματα οτι μπορει να αποβει επικινδυνο εως και μοιραιο και αυτος λεει τα δικα του...δηλαδη αν η γυναικα του φιλου μας εχανε το μωρο ποια θα επρεπε να ειναι η τιμωρια του ηλιθιου που εκλεισε την εισοδο ? Κληση για παρκαρισμα ???

Ασχετο με παρκαρισμα...αλλα να καταλαβετε την νοοτροπια αυτων των ζωων..
Χτες ενας βγαινει αντικανονικα με το αυτοκινητο και παραλιγο να με χτυπησει ( εγω ειμουν με τη μηχανη)..εγω δεν λεω κατι..συνεχιζω κανονικα....τον βλεπω και ερχεται απο πισω μου ..δεν δινω σημασια...στριβω στο τετραγωνο αυτος ακολουθει..λεω τι εγινε ρε γα@το...με πλησιαζει και αρχιζει με τσαμπουκα να μου ζηταει και τα ρεστα..και να μου λεει οτι δεν προσεχω που παω (παρολο που περασε παρανομα απο το στοπ-)...του λεω ηρεμα :ρε φιλε αφου εχει στοπ εγω εχω προτεραιοτητα....Ακουστε απαντηση: Tι λες ρε αφου ειμαι με το αυτοκινητο τσογλανε....αντε μην κατεβω κατω !! ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ , ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ, ΒΓΑΖΩ ΕΝΑΝ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ( ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ?ΧΜΜ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ) ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ...ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ...ΛΟΥΗΣ Ο ΝΤΑΗΣ

Ρε αστο το δια@@ με τα ζωα που μου θελουν και πολιτισμενο κρατος

Φίλε μου θα σου δώσω μια συμβουλή.
Αν δεν έχεις σκοπό να «χρησιμοποίησης» τον λοστό
Μην τον βγάζεις καθόλου γιατί έτσι όπως έχουν τα πράγματα
Σήμερα δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός που έχεις μπροστά σου.
Αν π.χ σου βγάλει κανένα «σιδερικό» τι θα κάνεις ?
Αν είναι μαστουρωμένος και δεν έχει την αίσθηση του φόβου
Τι θα κάνεις ?
Έχω και εγώ μηχανή και μια φορά 9 το πρωί στην βουλιαγμένης με κατεύθυνση
Κέντρο είναι μπροστά μου μια μηχανή με δυο άτομα και ξαφνικά
Πλακώθηκε στα φρένα επειδή είδε μια κοπέλα με μίνι και θεώρησε σκόπιμο
Να την πειράξει.
Όταν εγώ του είπα « ρε φίλε πως σταματάς έτσι » ανοίγει το μπουφάν του
Και δείχνοντας ένα όπλο μου λέει « έχεις κανένα πρόβλημα μεγάλε?»
Φαντάσου να του έβγαζα κανένα λοστό !

spyridy,
Ήθελα να σε έβλεπα φίλε μου να είσαι στην θέση του Βλασιδη
στα δυο παραδείγματα που ανάφερε τι θα έκανες.
Θα φώναζες την αστυνομία η θα το «χειριζόσουν» μόνος σου?
Και αν το «χειριζόσουν» μόνος σου πια είναι η διάφορα με τα
Αυτοκόλλητα ?
Αν και νομίζω ότι απάντησες σε αυτό το ερώτημα μου
Αλλά βαριέμαι να ψάξω το ποστ σου .
Και αν θυμάμαι καλά νομίζω ότι
ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Στο συγκεκριμένο μ@λ@κ@ που όχι μόνο έκλεισε την είσοδο σπιτιού, αλλά είχε το θράσος να χειροδικήσει στην έγκυο γυναίκα λοιπόν, εσεις λέτε οτι η λύση είναι να του κολλήσεις αυτοκόλλητο? Να του βάψεις το αμάξι με σπρέϊ ή να του κατεβάσεις τα μούτρα με 2 μπουκέτα?

Αν η λύση είναι η τελευταία´(για μένα αυτή θα ήταν στο συγκεκριμένο τυπο), τότε γιατί να εφαρμόσεις κάτι διαφορετικό στους υπόλοιπους? Γιατί να μην περιμένουν λοιπόν οι πάνθηρες τον κάθε βλάκα που παρκάρει παράνομα δημιουργόντας σοβαρό πρόβλημα, και να του κατεβάζουν τη μούρη κάτω?... Αν καταλάβεις αυτή τη διαφορά, καταλαβαίνεις το τι λέω... οτι το κόλλημα των αυτοκολλητων είναι ανούσιο κι ανώφελο.

Ξαφνικά επειδή κάποιος εκφέρει μια άλλη άποψη εδω μέσα, βλέπουν μερικοί στο "πρόσωπό" του όλους εκείνους που παρκάρουν στα πιο ενοχλητικά σημεία. Συνέλθετε παίδες, δεν είμαι εγώ εκείνος που παρκάρω έξω απο το σπίτι σας. Δεν είμαι ίδιος με αυτούς επειδή δε συμφωνώ με το πως θα "συνετιστούν". Ο ένας λέει οτι θέλουν ξύλο, ο άλλος σκότωμα, ο άλλος καταστροφή του αυτοκινήτου και εγώ απλά λέω οτι δεν κάνουν τα αυτοκόλλητα τπτ. Δηλαδή ουσιαστικα´συμφωνούμε. Απλά εγώ ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΕΥΩ και δε βάζω στον ίδιο σάκο όλους όσους παρκάρουν παράνομα. Αν αυτό σας εξοργίζει, δικό σας πρόβλημα. Είστε απλός το ίδιο ακραίοι με αυτούς που καυτηριάζετε απλώς στο άλλο άκρο. Και τα άκρα εμένα δε με εκφράζουν τις περισσότερες φορές.

Υ.Γ. φίλε meletov δεν παίζω καθόλου με τις λέξεις απλά αναφέρω αυτά που είπες (-ξείπες).

Μα αυτό ακριβώς κάνουν τα αυτοκόλλητα,
Όπως αυτός κάνει την ζωή μας δύσκολη , του κάνουν και
Οι πάνθηρες την δική του ζωή δύσκολη μαζί με το ρεζίλεμα
Να βγάζει το αυτοκόλλητο στην μέση του δρόμου.
Εγώ αν ήμουν στους πάνθηρες εκτός από το αυτοκόλλητο
Θα καλούσα και την αστυνομία να του δώσει και ένα
«ραβασάκι» να το ευχαριστηθεί!.

Kαι εάν δημιουργηθούν ομάδες ´Πανθήρων´για έναν καπνιστή ή για κάποιον πού φλερτάρει μιά γυναίκα(πώς διαχωρίζεται το φλέρτ απο ένα πιό ´προκλητικό κόλλημα´??)ή για κάποιον που μιλάει με έγχρωμους??Η για ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων??H γιά τούς παχύσαρκους??
Kαι μέχρι πού μπορεί να φτάσουν αυτές οι ομάδες ´Πανθήρων´??
Ποιός ελέγχει τους ´Πάνθηρες'??
Οι συγκεκριμένοι μπορεί να είναι όντως καλόπιστοι και ειλικρινείς.
Και εάν δημιουργηθούν άλλες ομάδες ´ακτιβιστών´πού αυτοί θα πιστεύουν ότι έχουν περισσότερο ´δίκιο´απο τούς άλλους?
Ας δημιουργηθούν ομάδες προστασίας τών δασών απο εθελοντές πρώτα...
Οταν μιά κοινωνία οδηγείται σε λύσεις αυτοδικίας το πρόβλημα είναι σοβαρο....

Η αυτοδικία, και τιμωρείται, και σε ορισμένες περιπτώσεις συνοδεύεται από ελαφρυντικά. Σε κάθε περίπτωση είναι παράνομη.

όντως κάπου υπάρχει ένα όριο. Όμως εν προκειμένω η συγκεκριμένη ομάδα χρησιμοποιεί ηπιότατα μέσα ενάντια σε μία προδήλως αντικοινωνική συμπεριφορά. Όντως μία αυτόνομη ομάδα θα μπορούσε να φτάσει να ζωγραφίζει το άστρο του Δαυίδ στις πόρτες των Εβραίων, αλλά μέχρι εκεί είναι απίστευτα μεγάλος δρόμος.

Προσωπικώς το βλέπω ως υγιή αντίδραση της κοινωνίας. Του υγιούς τμήματός της, έστω.

Απάντηση: Re: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!

όντως κάπου υπάρχει ένα όριο. Όμως εν προκειμένω η συγκεκριμένη ομάδα χρησιμοποιεί ηπιότατα μέσα ενάντια σε μία προδήλως αντικοινωνική συμπεριφορά. Όντως μία αυτόνομη ομάδα θα μπορούσε να φτάσει να ζωγραφίζει το άστρο του Δαυίδ στις πόρτες των Εβραίων, αλλά μέχρι εκεί είναι απίστευτα μεγάλος δρόμος.

Προσωπικώς το βλέπω ως υγιή αντίδραση της κοινωνίας. Του υγιούς τμήματός της, έστω.

Δεν το λέω γι´αυτούς.
Αλλά μιά κοινωνία θυμωμένη αντιδρά περίεργα.
Σκέψου τί έχει να γίνει με ´ακτιβισμούς´για τήν σεξουαλική παρενόχληση,ας πούμε.
Εχουμε παραδείγματα στίς Η.Π.Α.

Η αυτοδικία, και τιμωρείται, και σε ορισμένες περιπτώσεις συνοδεύεται από ελαφρυντικά. Σε κάθε περίπτωση είναι παράνομη.

Η αυτοδικία έχει τεχνική έννοια. Τουλάχιστον αυτή που τιμωρείται. Είναι η αυθαίρετη άσκηση αξίωσης σχετικά με δικαίωμα που κάποιος έχει ή πιστεύει πως έχει. Εν προκειμένω δεν συντρέχει τέτοια περίπτωση.
Εάν κάποιος κάνει δλδ παρατήρηση σε γείτονα που πετάει σκουπίδια στο δρόμο, αυτοδικεί διότι δεν καλεί την αστυνομία για να του κάνει συστάσεις? Και να είχαμε αρχές που προστρέχουν παραχρήμα άμα τη κλήση των... να πάει στα κομμάτια. Για την Ελλάδα μιλάμε, αλίμονο.

Re: Απάντηση: Re: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!

Εχουμε παραδείγματα στίς Η.Π.Α.

Συμφωνώ Σπύρο, ωστόσο διακρίνω συμπεριφορές που συνιστούν ήπια αντίδραση από καταστάσεις τύπου "παίρνω το νόμο στα χέρια μου". Δηλαδή ποιος ο ρόλος του πολίτη? Να καταφεύγει για ο,τιδήποτε στις αρχές και να προσέρχεται ανά 4ετία στις κάλπες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είμαι γάιδαρος και παρκάρω όπου γουστάρω!!!

Συμφωνώ Σπύρο, ωστόσο διακρίνω συμπεριφορές που συνιστούν ήπια αντίδραση από καταστάσεις τύπου "παίρνω το νόμο στα χέρια μου". Δηλαδή ποιος ο ρόλος του πολίτη? Να καταφεύγει για ο,τιδήποτε στις αρχές και να προσέρχεται ανά 4ετία στις κάλπες?

Σαφώς όχι.
Αλλά οι οργανωμένες ομάδες για καταπατητές,για αυτούς πού παρκάρουν παράνομα και άλλα τέτοια θα πρέπει να έχουν σαφή χαρακτηριστικά να είναι απόλυτα οριοθετημένες ,να αυτοσυγκρατούνται και να αποβάλλουν απο τίς τάξεις τους με συνοπτικές διαδικασίες όποιον υπερβαίνει τα όρια πού έχουν καθορίσει.
Καταλαβαίνεις και εσύ ότι σε εντελώς καλοπροαίρετες ομάδες,άνετα μπορεί να προσκολληθούν και άνθρωποι πού απλά θέλουν να εκτονώσουν τον θυμό τους ή και τήν επιθετικότητά τους.

Και όχι μόνο οι προσκολλούμενοι. Δυστυχώς τέτοιες ομάδες, "ιδρύματα" και ΜΚΟ μπορεί να είναι η απόλυτη κατάχρηση της έννοιας "ιδιωτική πρωτοβουλία". Μοιραία πρέπει να το υποστούμε κι αυτό, τουλάχιστον ελπίζω να φτάσουμε να χρησιμοποιούμε για το καθετί το αληθινό του όνομα και όχι το βαφτιστικό του.