- 19 June 2006
- 11,035
Με στοχο να εκμεταλλευτουμε τις εκπτωσεις κινησαμε με την κυρα για ψωνια που πραγματικα χρειαζομασταν το προηγουμενο Σαββατο...
Ειπαμε να παμε στην Κηφισια και καποια στιγμη καθισα να ξαποστασω (εννοειται μονος μου) και να πιω ενα εσπρεσακι κρυο...
4,10 ευρω μου λεει η τυπισσα πληρωνω στο τελος και σηκωνομαι εκνευρισμενος...
Μετα απο 1-2 ωρες ηρθαν και 2 φιλοι να δουν τους επαρχιωτες που ηρθαν στην πρωτευουσα και κατσαμε ολοι μαζι σε αλλο καφε (εθεσα βετο να μην παμε στο προηγουμενο).
Το αποτελεσμα ηταν το κρυο σπρεσσακι να εχει 4,60 (οσο και ο φραπες του κουμπαρου).
Οι δε σοκολατες 5,60 και το τοστ 4,20.
Ημαρτον ρε παιδια! Μονο σε μενα φαινονται εξοργιστικες οι τιμες?
Επιλεγει κανεις που θα κατσει με βαση την τιμη των προσφερομενων προϊοντων ή παμε σαν τα προβατα?
Εγω να πω την αληθεια δεν το κανω αλλα θελω να το προσπαθησω (χωρις οι λογοι να ειναι οικονομικοι)
Παραθετω και φωτο με τις αποδειξεις απο το δευτερο καφε

Ειπαμε να παμε στην Κηφισια και καποια στιγμη καθισα να ξαποστασω (εννοειται μονος μου) και να πιω ενα εσπρεσακι κρυο...
4,10 ευρω μου λεει η τυπισσα πληρωνω στο τελος και σηκωνομαι εκνευρισμενος...
Μετα απο 1-2 ωρες ηρθαν και 2 φιλοι να δουν τους επαρχιωτες που ηρθαν στην πρωτευουσα και κατσαμε ολοι μαζι σε αλλο καφε (εθεσα βετο να μην παμε στο προηγουμενο).
Το αποτελεσμα ηταν το κρυο σπρεσσακι να εχει 4,60 (οσο και ο φραπες του κουμπαρου).
Οι δε σοκολατες 5,60 και το τοστ 4,20.
Ημαρτον ρε παιδια! Μονο σε μενα φαινονται εξοργιστικες οι τιμες?
Επιλεγει κανεις που θα κατσει με βαση την τιμη των προσφερομενων προϊοντων ή παμε σαν τα προβατα?
Εγω να πω την αληθεια δεν το κανω αλλα θελω να το προσπαθησω (χωρις οι λογοι να ειναι οικονομικοι)
Παραθετω και φωτο με τις αποδειξεις απο το δευτερο καφε