Είμαστε σοβαροί ;

να μην μιλήσουμε για το φραπεδάκι, που έχει πάει 3 φεύγα ευρώ ......

ο δε καπουτσίνο είναι για πολύ κόσμο είδος πολυτελείας ...........................

Τόσο έχει...αυτό είναι...

Σε όποιον δεν αρέσει...να φάει παντεσπάνι...είχε πει κάποτε μια εξέχουσα προσωπικότητα...και μετά από πολλά πολλά χρόνια...ο λόγος της ξαναγίνεται επίκαιρος...

Re: Απάντηση: Είμαστε σοβαροί ;

Αν επι δραχμών πήγαινα σε μαγαζί και μου ζήταγε για το σουβλάκι (καλαμάκι) 350 δρχ ακόμα θα τον έδερνα.
Ας όψεται...

Εγω κι επι ευρω τον δέρνω :ADFADF1:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Είμαστε σοβαροί ;

θυμήθηκα κι άλλα.

Στα 10 μου έπαιρνα 20 δρχ χαρτζηλίκι την εβδομάδα.
Το Σάββατο έβγαινα έξω με τους φίλους μου.
με 3 δραχμές έπαιρνα γύρο (ντονέρ τότε) με πίτα.
Το κουλούρι 1 δρχ τα πατατάκια 2.
Σήμερα κάνουν 1.5 ευρώ τα πατατάκια
Το κουλούρι 50 λεπτά
ο γύρος 2.5 ευρώ.....

Μιλάμε γιά 1967

Μήπως οι τιμές αυτές είναι του Απριλίου του 1967;;:flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55:

να μην μιλήσουμε για το φραπεδάκι, που έχει πάει 3 φεύγα ευρώ ......

ο δε καπουτσίνο είναι για πολύ κόσμο είδος πολυτελείας ...........................

Συγνώμην ........................... 3.70 σε μιά καφετέρια Ζωγράφου μεριά!!!!!! Σήμερα στο Ελληνικό 2.00 ...........λέτε να φαληρήσει ο άμοιρος?

Παντως αν κοιταξουμε τα αντιστοιχα οικονομικα ενος μεσου ευρωπαιου ( μισθος, γενικοτερα εσοδα / τιμες αγαθων) βλεπουμε οτι οχι μονο εχουμε τις φθηνοτερες τιμες στα τσιγαρα αλλα εχουν δεχτει και την μικροτερη αυξηση απο ολα τα υπολοιπα.

στην Γερμανια το ψωμι ( που ξινιζει κιολας....) εχει απο 2,5 και πανω.......εδω και χρονια !!!!

εμεις φτιαχνουμε στο σπιτι ψωμι με μηχανη και τα αλεθουμε μονοι μας με μυλο !!!!!!

ολα στο τσακ τσακ !!!!!!!
αλλα το ψωμι δεν συγκρινεται με κανενα φουρνο ετοιμοατζιδικο...

στην Γερμανια το ψωμι ( που ξινιζει κιολας....) εχει απο 2,5 και πανω.......εδω και χρονια !!!!

εμεις φτιαχνουμε στο σπιτι ψωμι με μηχανη και τα αλεθουμε μονοι μας με μυλο !!!!!!

ολα στο τσακ τσακ !!!!!!!
αλλα το ψωμι δεν συγκρινεται με κανενα φουρνο ετοιμοατζιδικο...
Ε....ΑΥΤΌ ΕΛΕΙΠΕ.........

Εδώ και τέσσερα χρόνια τρώω ψωμί ζυμωτό χωριάτικο ψημένο σε φούρνο με ξύλα.
Έτσι για να σκάσετε κολοπρωτευουσιάνοι και κολοσυμπρωτευουσιάνοι :flipout::flipout::guitarist:

'Α ναι ...και τυρί σπιτικό......

..ά και κάτι χορτόπιττες γ***τες.....

.......και κάτι λουκάνικα ναααααααάάά:flipout:

.......και κρασί κόκκινο παραγωγής.........:grandpa:

......μη πώ για τα παϊδάκια.......:grinning-smiley-043

Πάω για μεζέ με τσίπουρο τωρα:a0210:
ΚΑΛΗΝΥΥΥΧΤΑ ΣΑΣ:firstprize: