D I M __ Z
AVClub Fanatic
χμ, ο ΦΠΑ δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι
σε περίπτωση εμπορίας ο ΦΠΑ αγοράς συμψηφίζεται με τον ΦΠΑ πώλησης.
σε περίπτωση εμπορίας ο ΦΠΑ αγοράς συμψηφίζεται με τον ΦΠΑ πώλησης.
εγώ πάλι θυμάμαι ότι το 1993 για έναν 386DX/40 με 4mb μνήμης, 120mb σκληρό, VGA256K και οθόνη Hantarex 14'' (έγρωμη, ε!) έσκασε ο πατέρας μου 360 κολλαριστά χιλιάρικα. Ήγουν 1.056,50 με απλή μετατροπή του νομίσματος, ή κάπου 2.030 σημερινά Ευρώ με τιμαριθμική αναπροσαρμογή.
![]()
αυτό που κυρίως αυξάνει την τελική τιμή σε σχέση με την αρχική είναι το κέρδος του εκάστοτε μεσάζοντα .......
Αν βαλουμε και την λεξη ανεξεκτο πριν τη λεξη κερδος τοτε εχουμε την ελληνικη πραγματικοτητα!!
jimazz, οντως ετσι παει.
Αυτο που παιρνει ομως το κρατος ειναι και ο φορος απο το κερδος καθε μεσαζοντα και ως φυσικο προσωπο. Και καλα κανει βεβαια.
Αυτο που με πειραζει ειναι να μην εχω υπηρεσιες με αυτα που μου παιρνει. Δινω φορο εισοδηματος, δινω εμμεσο φορο, δινω ΙΚΑ.
Επαναλαμβανω ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.Δεν ειναι οτι δεν ειναι καλες, δεν υπαρχουν.Οταν δεν ειμαι σιγουρος αν εχω ρευμα ολη τη μερα, αν εχω τηλεφωνο καθημερινα, δεν εχω νοσοκομειο, δεν εχω μεσα μαζικης μεταφορας ασφαλη, δεν εχω Δημοσιες υπηρεσιες (για εξυπηρετιση λεω, για να πληρωνονται καποιοι υπαρχουν), τι εχω;;;
Τελως παντων, βγαινει και off topic ετσι, αλλα και εμεις εδω στο Νησι σε ολλα off topic ειμαστε.........
Φταίμε οι καταναλωτές που το γάλα έχει φτάσει 1.40-1.50 το λίτρο...
Βεβαίως και φταίμε... που δεν πίνουμε εβαπορέ ή μακράς διαρκείας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.