Ειναι για γελια.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι για γελια.....

μιλησα για στησιμο γυρω απ'τη καλυτερη δυνατη αγωγιμοτητα,που αυτη τη στιγμη την εκφραζει το ασημι :ernaehrung004:

Moλις πηρα ενα e-mail απο το εργοστασιο οπου εστειλα τα ηχεια μου για αναβαθμισεις οτι ειναι ετοιμα και ερχονται.Εχουν και ασημενια καλωδια μεσα :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι για γελια....

Moλις πηρα ενα e-mail απο το εργοστασιο οπου εστειλα τα ηχεια μου για αναβαθμισεις οτι ειναι ετοιμα και ερχονται.Εχουν και ασημενια καλωδια μεσα :flipout:

πω πω καποιος σου κανει πλακα! :flipout:

Eρωτηση 1
Εχω μονοκλωνο ασημι 6Ν με διατομή 2mm^2
και μονοκλωνο χαλκό 6Ν με διατομή 3mm^2

ποιο απο τα δύο εχει μαγαλύτερη αγωγιμότητα σε συχνότητες κατω των 100Ηz?

Eρωτηση 2
εχω της ιδιας καθαροτητας και λοιπων χαρακτηριστικών ασημι
Το ενα ειναι μονοκλωνο 2mm^2 και το αλλο εχει 10 κλωνους απο 0,2mm^2 ο καθενας

Ποιο εχει μεγαλύτερη αγωγιμότητα σε συχνότητες πάνω των 1000Hz?

Y.Γ. απο οτι ειδα παλια δεν υπήρχε προβλημα σε γ@μηστερους τίτλους :flipout:

θα αγοράζατε ένα ακριβό καλώδιο μιας εταιρείας που η ιστοσελίδα της είναι γεμάτη ορθογραφικά λάθη?

θα αγοράζατε ένα ακριβό καλώδιο μιας εταιρείας που η ιστοσελίδα της είναι γεμάτη ορθογραφικά λάθη?

Αν τα καλωδια της δεν εκαναν χοντρα "αναγνωστικα λαθη,ναι" :flipout:

Αν τα καλωδια της δεν εκαναν χοντρα "αναγνωστικα λαθη,ναι" :flipout:

αν η ορθογραφία του site είναι σχεδόν...κινέζικη θα δίνατε 5000 ευρώ γιά ένα καλώδιο?

Δε θα αγοραζα ενα ακριβο καλωδιο μιας εταιριας ακομη και αν το κειμενο το ειχε επιμεληθει και γραψει ο Μπαμπινιωτης.

θεωρείτε ένα καλώδιο που φοράει επάνω του ένα "βελτιωτή" ή ας το πω αλλιώς, ένα πρόσθετο device, που ..."καθαρίζει τον ήχο" ουδέτερο?

θεωρείτε ένα καλώδιο που φοράει επάνω του ένα "βελτιωτή" ή ας το πω αλλιώς, ένα πρόσθετο device, που ..."καθαρίζει τον ήχο" ουδέτερο?
Εξαρταται. Αν ο βελτιωτης ειναι φεριτης με ξυλο τριανταφυλλιας γυρω γυρω μπορει να μην επηρεαζει το καλωδιο, αρα μπορει και να ειναι ουδετερο.

Eρωτηση 1
Εχω μονοκλωνο ασημι 6Ν με διατομή 2mm^2
και μονοκλωνο χαλκό 6Ν με διατομή 3mm^2

ποιο απο τα δύο εχει μαγαλύτερη αγωγιμότητα σε συχνότητες κατω των 100Ηz?

Ο χαλκός.

Eρωτηση 2
εχω της ιδιας καθαροτητας και λοιπων χαρακτηριστικών ασημι
Το ενα ειναι μονοκλωνο 2mm^2 και το αλλο εχει 10 κλωνους απο 0,2mm^2 ο καθενας

Ποιο εχει μεγαλύτερη αγωγιμότητα σε συχνότητες πάνω των 1000Hz?

Έχουν την ίδια.