Χαιρετω την όμορφη κοινότητα!
Πριν 7 χρονια περίπου, με βοηθήσατε να στήσω το πρώτο μου home cinema. Ηταν και περιορισμένο το budget τοτε, αλλα το αποτελεσμα ικανοποιητικο.Εμεινα ευχαριστημένος αυτα τα 7 χρονια αλλά πλέον θα ήθελά να προχωρησω σε μια αναβαθμιση του ηχητικου μέρους.
Το ύπαρχον αποτελειτε από:
R/L roister emphasis 25, center & rear τα αντιστοιχα της ιδιας σειρας.
επισης για sub, υπαρχουν 2 earthquake supernova mkiv 10''
ενισχητης ο denon 1910.
Παμε τωρα στο τι θέλω να αναβαθμισω.
Ενισχυτη που να φερει τα νέα προτυπα dolby atmos/dts X καθως και hdmi 2.0 για future proof περισσοτερο, καθως και ολο το σετ ηχειων με ποιο ποιοτικα.
--Αναλογια ταινιων-μουσικη, 80%-20% (το 20 μπορει να ειναι και πολυ καθως η μουσικη περιοριζεται σε κανα μισαωρο μετα την ταινια, η αμα πιουμε κανα ποτο με κανα φιλο/η, μεχρι εκει)
--Budget : μεχρι 4500 για ολα. Ολα εννοω : ενισχυτη, front speakers, center, rear.
(τα sub, και τα ηχεια οροφης θα μπουν σε δευτερο χρονο)
Για ενισχυτή σκέφτομαι τον Denon 4200w.
Για ηχεία τωρα που προβληματιζομαι πιο πολυ.
1) Klipsch 280F, klipsch 450c, klipsch 160m, για front, center, surround.
2) Monitor audio RX8 ή silver 6 και τα αντιστοιχα της ιδιας σειρας για center & surround.
3) Dali icon 7 και τα αντιστοιχα.
4)Acoustic energy aelite 3 και τα αντιστοιχα
5) b&w 683 και τα αντιστοιχα.
Όλα τα παραπανω θα προσπαθησω να τα ακουσω μέσα στον επόμενο μήνα για να διαμορφωσω και γω μια γνώμη.
Εσείς τι θα μου προτεινατε ???
Πριν 7 χρονια περίπου, με βοηθήσατε να στήσω το πρώτο μου home cinema. Ηταν και περιορισμένο το budget τοτε, αλλα το αποτελεσμα ικανοποιητικο.Εμεινα ευχαριστημένος αυτα τα 7 χρονια αλλά πλέον θα ήθελά να προχωρησω σε μια αναβαθμιση του ηχητικου μέρους.
Το ύπαρχον αποτελειτε από:
R/L roister emphasis 25, center & rear τα αντιστοιχα της ιδιας σειρας.
επισης για sub, υπαρχουν 2 earthquake supernova mkiv 10''
ενισχητης ο denon 1910.
Παμε τωρα στο τι θέλω να αναβαθμισω.
Ενισχυτη που να φερει τα νέα προτυπα dolby atmos/dts X καθως και hdmi 2.0 για future proof περισσοτερο, καθως και ολο το σετ ηχειων με ποιο ποιοτικα.
--Αναλογια ταινιων-μουσικη, 80%-20% (το 20 μπορει να ειναι και πολυ καθως η μουσικη περιοριζεται σε κανα μισαωρο μετα την ταινια, η αμα πιουμε κανα ποτο με κανα φιλο/η, μεχρι εκει)
--Budget : μεχρι 4500 για ολα. Ολα εννοω : ενισχυτη, front speakers, center, rear.
(τα sub, και τα ηχεια οροφης θα μπουν σε δευτερο χρονο)
Για ενισχυτή σκέφτομαι τον Denon 4200w.
Για ηχεία τωρα που προβληματιζομαι πιο πολυ.
1) Klipsch 280F, klipsch 450c, klipsch 160m, για front, center, surround.
2) Monitor audio RX8 ή silver 6 και τα αντιστοιχα της ιδιας σειρας για center & surround.
3) Dali icon 7 και τα αντιστοιχα.
4)Acoustic energy aelite 3 και τα αντιστοιχα
5) b&w 683 και τα αντιστοιχα.
Όλα τα παραπανω θα προσπαθησω να τα ακουσω μέσα στον επόμενο μήνα για να διαμορφωσω και γω μια γνώμη.
Εσείς τι θα μου προτεινατε ???