Όταν έρθει η ώρα για την αγορά της νέας μας τηλεόρασης εκτός από τα χαρακτηριστικά της και τη μάρκα ένα ακόμα ζήτημα που μας απασχολεί είναι και το μέγεθός της.
Αυτό το κριτήριο αλλάζει με το πέρασμα των χρόνων. Πριν πολλά χρόνια (19) όταν εγώ αγόρασα την πρώτη μου έγχρωμη TV μια 28άρα θεωρούσα οτι είναι πάρα πολύ μεγάλη σε σχέση με την 24άρα ασπρόμαυρη που είχα.
Πριν 6-7 χρόνια που πρωτοείδα μια από τις 32άρες που βγήκαν λέω μέσα μου καιρός να αλλάξω, αυτή που έχω είναι πάρα πολύ μικρή.
Φτάνοντας στο σήμερα τα μεγέθη που κυριαρχούν πλέον είναι οι 46-47 και 50 ίντσες.
Μήπως μετά από 3-4 χρόνια που θα πέφτουν και οι τιμές θα μιλάμε για 50-57 και περισσότερες ίντσες;
Μήπως αυτό που μας περιορίζει στο μέγεθος είναι η μεγαλύτερη τιμή;
Εσείς που αγοράσατε τώρα τελευταία τις τηλεοράσεις σας τι λέτε;
Είστε ευχαριστημένοι ή θα θέλατε μεγαλύτερη;
Η γνώμη σας, ίσως αποτελέσει το κριτήριο για τους μελλοντικούς αγοραστές.
Επειδή το μέγεθος έχει σχέση και με την απόσταση καλό είναι να αναφέρετε και την απόσταση θέασης.
(Η απάντηση να είναι χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η τιμή)
Αυτό το κριτήριο αλλάζει με το πέρασμα των χρόνων. Πριν πολλά χρόνια (19) όταν εγώ αγόρασα την πρώτη μου έγχρωμη TV μια 28άρα θεωρούσα οτι είναι πάρα πολύ μεγάλη σε σχέση με την 24άρα ασπρόμαυρη που είχα.
Πριν 6-7 χρόνια που πρωτοείδα μια από τις 32άρες που βγήκαν λέω μέσα μου καιρός να αλλάξω, αυτή που έχω είναι πάρα πολύ μικρή.
Φτάνοντας στο σήμερα τα μεγέθη που κυριαρχούν πλέον είναι οι 46-47 και 50 ίντσες.
Μήπως μετά από 3-4 χρόνια που θα πέφτουν και οι τιμές θα μιλάμε για 50-57 και περισσότερες ίντσες;
Μήπως αυτό που μας περιορίζει στο μέγεθος είναι η μεγαλύτερη τιμή;
Εσείς που αγοράσατε τώρα τελευταία τις τηλεοράσεις σας τι λέτε;
Είστε ευχαριστημένοι ή θα θέλατε μεγαλύτερη;
Η γνώμη σας, ίσως αποτελέσει το κριτήριο για τους μελλοντικούς αγοραστές.
Επειδή το μέγεθος έχει σχέση και με την απόσταση καλό είναι να αναφέρετε και την απόσταση θέασης.
(Η απάντηση να είναι χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η τιμή)