Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

Πολύ στοιβαρή (hiend για Κινέζικη) κατασκευή, προσεγμένη σε όλα τα σημεία.
Δεν είναι επιπέδου Audeze, αλλά το ανθρακί σύστημα συγκράτησης των μονάδων μοιάζει να αντέχει ιδιαίτερα σκληρή μεταχείριση...

Γενικα οταν φχαριστιεσαι καλα...
Πχ το τερματισμα που λες ποτε έρχεται και οταν έρχεται είναι ξενερωμα η φόβος?

Ο φίλος Panoso ακροάστηκε τα 6άρια με τον BCL, ο οποίος δίνει μόλις ......... 0.4 W @ 60 Ω (μέγιστο), σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Πολύ φοβάμαι ότι δεν φτάνει να ακούσει κανείς ούτε το 5% των δυνατοτήτων των Hifiman.

Δεν ακουσες επειδη σου φτάνει αυτο που παίρνεις οταν ηδη τα αυτια σου λενε ως εδω?
Η τελειωνουν πρωτα αυτά η ο ενισχυτής?
Πχ ασχετο...αλλα για να καταλαβεις... τωρα που γραφω ακουω spotify με τα σονυ και το ε18 και το Samsung. ..
Τα σονυ παίρνουν και παίρνουν ενταση δεν παραμορφωνουν μέχρι που λεω φτάνει είναι πολυ δυνατά.
Το εχουν αυτο?

Κατ' αρχήν να "τελειώσει" ο ενισχυτής το βρίσκω κομμάτι δύσκολο. :smash:

Πρώτα θα τελειώσουν "πανηγυρικά" οι μονάδες (και μαζί τα αφτιά μου).:flipout:

Τώρα μόλις άκουσα 1812 και ο αρχικός κανονιοβολισμός ένιωσα ότι σημάδευε μες το κεφάλι μου...

Έχω βάλει "σημάδι" στο volume pot πέρα απ' το οποίο κινδυνεύουν... όλα!

Να σου δώσω να καταλάβεις: πλήρη ανάπτυξη πολυπληθούς ορχήστρας σε μεγάλες εντάσεις.
Τα 6 εξάρια δεν καταλαβαίνουν ΤΙΠΟΤΑ. Πλήρη απουσία παραμόρφωσης!

Δηλαδή εγώ που δεν ξέρω Γαλλικά, τι φταίω να διαβάζω τέτοια (μεταφρασμένα) review?:flipout:

Attachments

• corel.jpg
    corel.jpg
    112.9 KB · Views: 214
Είναι και ασήμι το καλώδιο. Μάλιστα...

Δοκιμασε και το χαλκινο της canare. Κατα την γνωμη πολλων δινει μια πιο ισορροπημενη συχνοτικα εικονα στα ακουστικα. Αυτο ιςχυει για τα he500, ποςο μαλλον για he6 που ειναι πιο ζωηρα στα πριμα. Επισης τα velour pads κατα την αποψη μου βελτιωνουν την στερεοφωνικη εικονα που με τα pleather περιοριζεται. Το τελευταιο ειναι αισθητο στην κλασικη μουσικη ιδιαιτερως.

Μα από τη μαμά τους έχουν χάλκινο καλώδιο. Ο Γάλλος λέει ότι έχει ασήμι!
Θα ξανα-δοκιμάσω με τα velour. Θα φτιάξω και... καλώδιο, εν καιρώ!

Μα από τη μαμά τους έχουν χάλκινο καλώδιο. Ο Γάλλος λέει ότι έχει ασήμι!
Θα ξανα-δοκιμάσω με τα velour. Θα φτιάξω και... καλώδιο, εν καιρώ!

Λαθος μου τοτε, επειδη τα he500 ερχονται πλεον με το ασημενιο καλωδιο ενω παλαιοτερα με χαλκινο, θεωρησα οτι η αλλαγη αφορουσε και τα he6. Σε οτι αφορα στα pads ειναι αξιο θετικων σχολιων το γεγονος οτι ο κατασκευαστης προσφερει δυο επιλογες που βελτιστοποιουν το αποτελεσμα αναλογα με την επιλεγμενη μουσικη απο τον χρηστη.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα pads δεν αφαιρούνται τόσο εύκολα όσο θα ήθελε κανείς.
Πράγματι δεν είναι λίγο αλλόκοτη η φάση με την επανατοποθέτηση? Νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω πρόβλημα...

Όσο αναφορά στην απαιτητική οδήγηση (που τόσο συχνά αναφερόμαστε), σκεφτείτε μόνο αυτό: για να παίξουν τα Hifiman ΗΕ-6 στην ίδια ένταση με τα Sennheiser HD-650 π.χ., θα απαιτήσουν από τον ενισχυτή 32 φορές περισσότερη ισχύ! Αν π.χ. ακούτε τα HD-650 με 100 mW κορυφές, τότε θα πρέπει ο ενισχυτής σας να παρέχει (με άνεση) 3200 mW (!) για την ίδια ένταση από τα ΗΕ-6.